نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رشته اتصال لوکال

  1. #1

    رشته اتصال لوکال

    سلام
    برای اینکه رشته اتصال روی هر سیستمی کار کنه باید data source اون لوکال بشه که با عبارت هایی مثل "نقطه"،"local"،"localdb"،".\sqlexpress" و ...میشه این کار رو انجام داد.
    مشکل من اینه که همه ی این عبارت ها رو در فایل app.config برنامه ام نوشتم اما با خطای شماره 40 sql server مواجه میشم.وقتی من از نام سرور خودم استفاده میکنم مشکلی نیست.

    متن خطا

    System.Data.SqlClient.SqlException: 'A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)'


    تقریبا همه ی راه حل هایی که در یوتیوب ارائه شده بود رو هم انجام دادم ولی فایده نداشت.
    همینطور متوجه شدم برنامه sql server configuration manager من هم کار نمیکنه!
    از بانک اطلاعاتی sql server 2019 enterprise هم استفاده میکنم.
    راه حل شما چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: رشته اتصال لوکال

    سلام دوست عزیز.
    میتونید از "." استفاده کنید

    با تشکر
    ابراهیم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1394, 23:57 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1393, 19:44 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 17:09 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1390, 18:25 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1390, 16:06 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •