نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در اتصال به بانک اکسس

  1. #1

    خطا در اتصال به بانک اکسس

    سلام
    موقع اتصال به بانک اکسس از Asp.net این خطا رو میگیرم . کد مشکل نداره چون چند جای دیگه داره کار میکنه :

    ERROR [HY000] [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Could not use '(unknown)'; file already in use


    برای کاربر Aspnet هم مجوز دسترسی به بانک رو دادم . اشکال از کجاست ؟

    ممنون

  2. #2
    کسی چیزی به ذهنش نمیرسه ؟

  3. #3
    متن کامل error اینه :

    ERROR [HY000] [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Could not use '(unknown)'; file already in use.
    ERROR [IM006] [Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver's SQLSetConnectAttr failed
    ERROR [HY000] [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Could not use '(unknown)'; file already in use.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.Odbc.OdbcException: ERROR [HY000] [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Could not use '(unknown)'; file already in use.
    ERROR [IM006] [Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver's SQLSetConnectAttr failed
    ERROR [HY000] [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Could not use '(unknown)'; file already in use.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:


    [OdbcException (0x80131937): ERROR [HY000] [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Could not use '(unknown)'; file already in use.
    ERROR [IM006] [Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver's SQLSetConnectAttr failed
    ERROR [HY000] [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Could not use '(unknown)'; file already in use.]
    System.Data.Odbc.OdbcConnection.HandleError(OdbcHa ndle hrHandle, RetCode retcode) +35
    System.Data.Odbc.OdbcConnectionHandle..ctor(OdbcCo nnection connection, OdbcConnectionString constr, OdbcEnvironmentHandle environmentHandle) +131
    System.Data.Odbc.OdbcConnectionFactory.CreateConne ction(DbConnectionOptions options, Object poolGroupProviderInfo, DbConnectionPool pool, DbConnection owningObject) +98
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.Creat eNonPooledConnection(DbConnection owningConnection, DbConnectionPoolGroup poolGroup) +27
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.GetCo nnection(DbConnection owningConnection) +47
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionClosed.OpenCo nnection(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory) +105
    System.Data.Odbc.OdbcConnection.Open() +37
    Login.btnSignin_Click(Object sender, EventArgs e) +216
    System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +105
    System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEven t(String eventArgument) +107
    System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPo stBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +7
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEve ntHandler sourceControl, String eventArgument) +11
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCol lection postData) +33
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +5102


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    لطفا connection string را هم بفرست
    در ضمن زمانی که داری به این database متصل میشی نباید table ی که باهاش کار داری را در خود Access باز کنی. کلا در زمان تست برنامه ات Access و هر چیز دیگه ای که به بانکت متصل است را ببند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •