نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: علت ایجاد خطا در زمان Log کردن اطلاعات یک Action

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    Question علت ایجاد خطا در زمان Log کردن اطلاعات یک Action

    سلام

    من یک ActionFilter در متد OnActionExecuting ایجاد کردم و ابتدای خطوط جهت ثبت یکسری اطلاعات از دستور زیر استفاده کردم:

                ApplicationDbContext db = new ApplicationDbContext();
    var a = new tblActionLog()
    {
    fldStep = "OnActionExecuting",
    fldUserId = db.Users.Where(u => u.UserName == HttpContext.Current.User.Identity.Name).FirstOrDef ault().Id,
    fldControllerName = filterContext.ActionDescriptor.ControllerDescripto r.ControllerType.FullName,
    fldActionName = filterContext.ActionDescriptor.ActionName,
    fldDate = DateTime.Now
    };
    try
    {
    db.tblActionLog.Add(a);
    db.SaveChanges();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    throw;
    }



    زمانی که دستور SaveChanges اجرا میشه یک Exception تولید میشه که اطلاعات ValidationError اون درخصوص مقدار ستون UserName هستش:

    ErrorMessage = "The UserName field is required."
    PropertyName = "UserName"

    مگر این فیلد مربوط به تعریف کاربران نیست؟ و اصلا اقدامی روی این جدول انجام نشده پس چرا این خطا رخ میده؟ البته به Entity موجود در خطا که نگاه میکنم تمام مقادیر خالی هستند و فقط یک مقدار برای Id بصورت GUID تعریف شده.

    ممنون اگر راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    نقل قول: علت ایجاد خطا در زمان Log کردن اطلاعات یک Action

    درضمن با استفاده از ApplicationDbContext در جاهای دیگه برنامه برای ذخیره اطلاعات هیچ مشکی نیست و تنها در همین کلاس این مشکل بوجود میاد. حتی این کار را در یک متد جداگانه بصورت Void و هم بصورت Async ایجاد کردم ولی مشکل همچنان وجود داره.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد دکمه در Action Bar
    نوشته شده توسط Pam.goudarzi در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 خرداد 1393, 19:27 عصر
  2. action bar
    نوشته شده توسط A.iman در بخش Android Studio
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1392, 14:21 عصر
  3. چطوری css رو با متد action ادغام کنیم؟
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1392, 08:48 صبح
  4. اجرا شدن دو بار یک Action
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 13:45 عصر
  5. سوال: قرار دادن 2 action برای یک فرم
    نوشته شده توسط Rashid samadzadeh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 21:51 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •