نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: محاسبه درصد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    محاسبه درصد

    سلام دوستان

    ببخشید میدونم سوالم خیلی مبتدیه ، اما ...

    میخوام حساب کنم یک عدد چند درصد یک عدد دیگه است .

    مثلا : 8 کیلو چند درصد 1280 کلیو است .

  2. #2

    نقل قول: محاسبه درصد

    سلام

    8/1280*100

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: محاسبه درصد

    ممنون از لطف شما
    حالا چطور فقط یک رقم اعشار نشون بده
    مثلا الان میزنه 1.23445
    در حالی که میخوام فقط 1.2 نمایش بده

  4. #4

    نقل قول: محاسبه درصد

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک
    ممنون از لطف شما
    حالا چطور فقط یک رقم اعشار نشون بده
    مثلا الان میزنه 1.23445
    در حالی که میخوام فقط 1.2 نمایش بده
    8 تقسیم بر 1280 ضربدر 100 میزنه 1.23445 ؟!!
    میشه 0.625
    البته در زبان برنامه نویسی (حداقل سی شارپ ، چون با vb کار نکردم) ، باید یکی از اعدادِ 8 ، یا عدد 1280 را بصورت ممیزی بنویسید تا خروجی را بصورت عدد اعشاری بده . یعنی این طور بنویسید :


    double num = (8 / 1280.0) * 100;


    برای محاسبه ی یک رقم بعد از اعشار هم روش ها زیاد هستن . از فرمت کردن در متد Double.ToString گرفته تا متد
    String.Format یا اگه خیلی دقیق تر میخواین حساب کنید که خودتون با محاسبات ریاضی انجام میدین :

    Double.ToString Method (System) | Microsoft Learn


    double num = (8 / 1280.0) * 100;
    double trimDouble = Convert.ToDouble(num.ToString("F1"));


    این کد سی شارپ بود . با vb کار نکردم .
    این روش بالا ، در عددهایی که یک رقم بعد از اعشارش صفر بخوره ، گرد و رند میکنه .

    روش های دیگه هم زیادن :

    C#‎‎‎‎‎‎‎ - Leave only two decimal places after the dot - Stack Overflow

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    نقل قول: محاسبه درصد


    8/1280*100
    سلام.
    محاسبه درصدتون اشتباهه:

    شما یک عدد دارید 1280 و می خواهید طبق عددی دیگر 8 درصد آن را محاسبه کنید.
    کاری که باید بکنید ابتدا عدد اصلی را به صد قسمت تقسیم کنید و عدد دوم را ضرب در یک قسمت از آن صد قسمت کنید که اینجا 8 است یعنی 8 ضربدر یک قسمت از صد قسمت 1280 .


    Unit = 1280 / 100
    Percent = 8 * Unit


    calc.png

    نحوه محاسبه درصد (%) چگونه درصد حساب کنیم؟ + محاسبه گر آنلاین | ستاره (setare.com)

  6. #6

    نقل قول: محاسبه درصد

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام.
    محاسبه درصدتون اشتباهه:

    شما یک عدد دارید 1280 و می خواهید طبق عددی دیگر 8 درصد آن را محاسبه کنید.
    کاری که باید بکنید ابتدا عدد اصلی را به صد قسمت تقسیم کنید و عدد دوم را ضرب در یک قسمت از آن صد قسمت کنید که اینجا 8 است یعنی 8 ضربدر یک قسمت از صد قسمت 1280 .


    Unit = 1280 / 100
    Percent = 8 * Unit


    calc.png

    نحوه محاسبه درصد (%) چگونه درصد حساب کنیم؟ + محاسبه گر آنلاین | ستاره (setare.com)
    سلام
    تشکر

    نه . به سئوال دقت کنید .
    گفته بودن که عدد 8 نسبت به 1280 ، چند درصدش میشه .
    اما شما گفتید که 8 درصد از 1280 چقدر میشه .
    این 2 تا با هم متفاوت هستن .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    نقل قول: محاسبه درصد

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلام
    تشکر

    نه . به سئوال دقت کنید .
    گفته بودن که عدد 8 نسبت به 1280 ، چند درصدش میشه .
    اما شما گفتید که 8 درصد از 1280 چقدر میشه .
    این 2 تا با هم متفاوت هستن .
    آره درست می گی من 8 درصد از عدد رو محاسبه کردم.

    ی چیز دیگه هم هست چرا 8 باید تقسیم بر 1280 بشه چرا نباید عدد بزرگتر تقسیم بر عدد کوچکتر بشه؟


    Unit = 1280 / 8
    Percent = Unit / 100
    {1.6%}


    اما اگر 100 تقسیم بر Unit بشه میشه: 0.625
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 29 آبان 1401 در 08:40 صبح

  8. #8

    نقل قول: محاسبه درصد

    سلامی مجدد
    ما میخوایم نسبت عدد کوچیکتر به بزرگتر را ببینیم چقدر هست .
    یعنی ببینیم که عدد کوچیکتر که 8 هست ، نسبت به عدد 1280 ، چه مقدار میشه .
    وقتی شما 1280/100 میکنید ، دارید نسبت یک واحد از عدد 1280 را (در هر 100 تا ، یعنی نسبت به 100 تا) حساب میکنید .
    ما میخوایم نسبت یک واحد از عدد 8 را اون هم نه نسبت به عدد 100 ، بلکه نسبت به عدد 1280 محاسبه کنیم . یعنی میخوایم ببینیم نسبت عدد 8 در هر 1280 ، چقدر هست . (یعنی درصدِ عددِ کوچیکتر را میخوایم حساب کنیم) .
    نمیخوایم نسبت عدد 1280 را نسبت به عدد 8 حساب کنیم که عدد بزرگتر را بر عدد کوچکتر تقسیم کنیم .

    پس نسبت عدد کوچکتر را به بزرگتر میگیریم . یعنی 8 را بر 1280 تقسیم میکنیم .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: محاسبه درصد

    ریاضی پنجم نسبت تناسب درصد


    http://chap.sch.ir/sites/default/fil...066-C505_0.pdf

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: محاسبه درصد

    سلام دوستان

    واقعا ممنونم از لطف همه ی شما

    مشکل اول من به لطف SajjadKhati اینطوری حل شده :


    8/1280*100

    مشکل دوم هم که دو رقم اعشار بود به این شکل حل شد :


    a = CType(Double.Parse(lbl_Darsad.Text.Trim()), Double)
    lbl_Darsad.Text = (Math.Truncate(a * 100) / 100).ToString() + "%"



  11. #11

    نقل قول: محاسبه درصد

    نقل قول نوشته شده توسط teymoorei مشاهده تاپیک

    مشکل دوم هم که دو رقم اعشار بود به این شکل حل شد :


    a = CType(Double.Parse(lbl_Darsad.Text.Trim()), Double)
    lbl_Darsad.Text = (Math.Truncate(a * 100) / 100).ToString() + "%"


    سلامی مجدد
    نمیدونم چرا از همون متدِ Convert.ToDouble استفاده نکردید .
    اگه بخاطر دقت اش میکنید ، میتونید عدد را ضربدر 10 کنید و بعد به عدد صحیح تبدیلش کنید و بعد تقسیم بر 10 کنید (شبیه همین چیزی که شما انجام دادید منتها لازم نیست به عدد 100 ضرب و تقسیمش کنید . هر چند جوابش فرقی نمیکنه) .

    اما دقت کنید که مشکلی این روش اینه که اگه یه عددِ بعد از اعشار ، صِفر (0) بشه ، عدد را دیگه بصورت اعشاری نشون نمیده . بلکه بصورت عدد صحیح نشون میده .


    double sourceNum = (8 / (double)1280) * 100;
    double onePointNum = ((int)(sourceNum * 10)) / (double)10;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •