نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چطوری میشه این دستورات در direct x را تبدیل کرد به open gl

  1. #1

    چطوری میشه این دستورات در direct x را تبدیل کرد به open gl

    سلام کسی میدونه این چند خط را چطوری میشه تبدیل کرد به opengl این مثال ها مربوط به directx هست اما برخی توابع به نظر میرسه یا وجود نداره یا باید به شکل دیگه کد نویسی بشه

    Dim lrc As D3DLOCKED_RECT
    Private texRefl As Direct3DTexture8
    .
    .
    .
    'srfOff.LockRect lrc, ByVal 0&, 0
    'SetDIBitsToDevice Me.hdc, 0, 0, Me.ScaleWidth, Me.ScaleHeight, 0, 0, 0, Me.ScaleHeight, ByVal lrc.pBits, biWnd, 0
    'srfOff.UnlockRect
    و همچنین این :
    texRefl.LockRect 0, lrc, ByVal 0&, D3DLOCK_DISCARD
    and
    StretchBlt dstDc, 0, 0, refQ, refQ, srcDc, 0, 0, Screen.Width / Screen.TwipsPerPixelX, Screen.Height / Screen.TwipsPerPixelY, vbSrcCopy
    memcpy ByVal lrc.pBits, ByVal lpDat, refQ * refQ * 4

  2. #2

    نقل قول: چطوری میشه این دستورات در direct x را تبدیل کرد به open gl

    حل شد ، با دستوراتی شبیه این :

    if GdipBitmapLockBits(hImage, dstBoundsI, ImageLockModeWrite Or ImageLockModeUserInputBuf, tBMPsrc.PixelFormat, tBMPsrc) Then
    GdipDisposeImage hImage: hImage = 0
    Else
    GdipBitmapUnlockBits hImage, tBMPsrc
    End If

تاپیک های مشابه

  1. خبر: پروژه Open Source مدیریت مالی رستوران ( رضا رستوران )
    نوشته شده توسط mdssoft در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1401, 14:14 عصر
  2. سوال: چرا با دستور open که نوشتم داخل sql نمی رود؟
    نوشته شده توسط mashhadpix در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1392, 14:48 عصر
  3. طرز باز کردن فایل با دستور open with
    نوشته شده توسط mohsen10024 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1390, 14:10 عصر
  4. درستور window.open به شکل دیگر
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1387, 12:02 عصر
  5. دستور open و close جداول در برنامه..؟
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اسفند 1386, 19:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •