نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه چرخش متن داخل یک label را با HSlider تعیین کنیم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    Question چگونه چرخش متن داخل یک label را با HSlider تعیین کنیم

    سلام.

    میخواستم بدونم چطوری میتونم متن داخل یک label رو با ابزاری مثل bunifuHSlider تعیین کنم؟

    اینکارو موقع اجرا با متد label1_Paint میتونم انجام بدم ولی بعدش دیگه نمیتونم.

    با تشکر از برنامه نویسان.

    کدی که استفاده کردم
     private void label1_Paint(object sender, PaintEventArgs e)
    {
    e.Graphics.TranslateTransform(30, 20);
    e.Graphics.RotateTransform(60);
    e.Graphics.DrawString("alireza", new Font("Arial", 11, FontStyle.Bold), new SolidBrush(Color.Black), 0, 0);
    e.Dispose();

    }


    من خودم تلاش کردم ولی خوب نشد.

    من اول از کلاس PaintEventArgs یک نمونه ساختم؛ و به جای e.Graphics مثلا ab.Graphics نوشتم ولی بازم خطا داد.

    error.PNG

    بی زحمت اگه میشه دلیل این پکه خطا میده رو بهم بگین خودم که فکر کردم متوجه نشدم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,677

    Question نقل قول: چگونه چرخش متن داخل یک label را با bunifuHSlider تعیین کنیم

    سلام اون abc رو از کجا آوری؟! همین که برنامه متوجه شده abc چیه خودش خیلیه

    و اینکه bunifuHSlider چه موجودیه؟!

    و همچنین منظورت از چرخش متن چیه؟!!!

    برای استفاده از گرافیک هر شیء از متود CreateGraphics از اون شیء استفاده میشه، البته خارج از پروسیجرهای شیء که پارامتری با خصوصیت Graphics دارند.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 27 آذر 1401 در 11:54 صبح

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: چگونه چرخش متن داخل یک label را با bunifuHSlider تعیین کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام اون abc رو از کجا آوری؟! همین که برنامه متوجه شده abc چیه خودش خیلیه

    و اینکه bunifuHSlider چه موجودیه؟!

    و همچنین منظورت از چرخش متن چیه؟!!!

    برای استفاده از گرافیک هر شیء از متود CreateGraphics از اون شیء استفاده میشه، البته خارج از پروسیجرهای شیء که پارامتری با خصوصیت Graphics دارند.
    abc یک شی از کلاسPaintEventArgs است.

    و اینکه bunifuHSlider چه موجودیه؟!
    2.PNG

    و همچنین منظورت از چرخش متن چیه؟!!!
    m.PNG

    سلام دوست عزیز من این کد رو نوشتم نشد(بی زحمت یک نگاه بکنید)
        Graphics g = label1.CreateGraphics();
    g.TranslateTransform(30, 20);
    g.RotateTransform(bunifuHSlider1.Value);
    g.DrawString("hi", new Font("B Nazanin", 11, FontStyle.Bold), new SolidBrush(Color.Black), 0, 0);
    g.Dispose();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,677

    نقل قول: چگونه چرخش متن داخل یک label را با bunifuHSlider تعیین کنیم

    دقیقا چه اتفاقی می افته با این دستور.

    dispose رو حذف کن!

    بعدش هم این دستور رو برای رویداد Paint از لیبل بنویسش و قبل از این دستور از متود Clear استفاده کن/

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: چگونه چرخش متن داخل یک label را با bunifuHSlider تعیین کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    دقیقا چه اتفاقی می افته با این دستور.

    dispose رو حذف کن!


    بعدش هم این دستور رو برای رویداد Paint از لیبل بنویسش و قبل از این دستور از متود Clear استفاده کن/
    نشد.

    ولی بازم ممنون.

    والا قرار بود متن رو بچرخونه.

    بعدم من توی دستور paint این کار رو کردم،منظورم این بود که بتونم داخل برنامه این کار رو بکنم.

    به هر حال بازم از راهنمایی هاتون ممنونم.
    آخرین ویرایش به وسیله god of war 313 : دوشنبه 28 آذر 1401 در 17:55 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: چگونه چرخش متن داخل یک label را با bunifuHSlider تعیین کنیم

    فکر میکنم نمونه پروژه و توضیحات لینک زیر درمورد همین مساله ای که دنبالش هستید باشه :

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: چگونه چرخش متن داخل یک label را با bunifuHSlider تعیین کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    فکر میکنم نمونه پروژه و توضیحات لینک زیر درمورد همین مساله ای که دنبالش هستید باشه :
    ممنون.

    از اون چیزی هم که میخواستم کامل تره.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تعیین متفاوت مقدار Label ؟
    نوشته شده توسط Beginner67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آبان 1395, 14:21 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 دی 1394, 09:10 صبح
  3. سوال: پیدا کردن tag یک label از تعداد نامشخصی از label
    نوشته شده توسط mthreat.info در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1392, 11:09 صبح
  4. نحوه تعیین جهت Label برای نوشتن فارسی
    نوشته شده توسط omid_student در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 شهریور 1392, 18:15 عصر
  5. تعیین موقعیت Label در فرم
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آذر 1386, 14:31 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •