نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمیاش تاریخ شمسی ذخیره شده داخل دیتابیس، در DateTimePicker

  1. #1

    Question نمیاش تاریخ شمسی ذخیره شده داخل دیتابیس، در DateTimePicker

    سلام وقت بخیر
    میخوام در حالت ویرایش، تاریخی که در دیتابیس از طریق datetimepicker ذخیره کردم، به همون برگردونم، برای نمایش یا در صورت لزوم برای تغییر تاریخ..
    کد رو به دو حالت زیر اوردم ولی برای هر دو حالت خطایی میده که بعد از متن کد ذکر میکنم.

    dtpFileFillingDate.Text = tblFile.FileFillingDate;

    dtpFileDate.Value = Convert.ToDateTime(tblFile.FileDate);


    خطا: 'The string '1401 فروردین 30 ,سه شنبه' was not recognized as a valid DateTime. There is an unknown word starting

  2. #2

    نقل قول: نمیاش تاریخ شمسی ذخیره شده داخل دیتابیس، در DateTimePicker

    نقل قول نوشته شده توسط mahdibham مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر
    میخوام در حالت ویرایش، تاریخی که در دیتابیس از طریق datetimepicker ذخیره کردم، به همون برگردونم، برای نمایش یا در صورت لزوم برای تغییر تاریخ..
    کد رو به دو حالت زیر اوردم ولی برای هر دو حالت خطایی میده که بعد از متن کد ذکر میکنم.

    dtpFileFillingDate.Text = tblFile.FileFillingDate;

    dtpFileDate.Value = Convert.ToDateTime(tblFile.FileDate);


    خطا: 'The string '1401 فروردین 30 ,سه شنبه' was not recognized as a valid DateTime. There is an unknown word starting
    یک چیز عجیبتر اینکه الان هر دو رو به یک صورت مانند زیر نوشتم و برای دومی خطایی نداد ولی به اولی مدام همین خطا رو میده.

    dtpFileFillingDate.Value = Convert.ToDateTime (tblFile.FileFillingDate);

    dtpFileDate.Value = Convert.ToDateTime(tblFile.FileDate);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: نمیاش تاریخ شمسی ذخیره شده داخل دیتابیس، در DateTimePicker

    سلام
    سوالتون مبهم هست.
    مشخص نیست از کدوم کامپوننت DateTimePicker استفاده کردید ؟
    همچنین مقادیری که بهش اختصاص دادید هم مشخص نیست

  4. #4

    نقل قول: نمیاش تاریخ شمسی ذخیره شده داخل دیتابیس، در DateTimePicker

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    سلام
    سوالتون مبهم هست.
    مشخص نیست از کدوم کامپوننت DateTimePicker استفاده کردید ؟
    همچنین مقادیری که بهش اختصاص دادید هم مشخص نیست
    مشکل این بود که وقتی توی datetimepicker تاریخ رو انتخاب میکردم (فرمت سیستم رو شمسی کرده بودم) داخل دیتابیس میگفت که این فرمت رو قبول نمیکنه و ترانکیتش میکنه.. جایی نوشته بود چون برخی از ماه های شمسی رو نمیتونه با میلادی مطابقت بده اینطور میشه که راه حلش فایده ای نداشت.
    بعد وقتی فرمت datetimepicker رو از حالت لانگ به حالت شورت تبدیل کردم درست شد و دیگه ایراد نگرفت چون فقط روز و ماه و سال رو میگیره و دیگه اون ساعت و دقیقه و ثانیه و اسم روز نیست.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1394, 21:48 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 17:17 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 15:15 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 21:17 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1388, 19:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •