نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چرا دستور Update بصورت Attach انجام شده؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    چرا دستور Update بصورت Attach انجام شده؟

    سلام دوستان

    در جایی دیدم دستور Update بصورت زیر نوشته شده بود:

    _db.Attach(entity);
    _context.Entry(entity).State = EntityState.Modified;


    چرا مستقیما از دستور context.Update(entity) استفاده نشده؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: چرا دستور Update بصورت Attach انجام شده؟

    برای استفاده از context.Update(entity) اول باید رکورد رو بخونید بعد ویرایش رو روش اعمال کنید بعد savechanges
    توی این روش نیاز به این کار نیست
    حتی میتونید هر یک از property ها رو به طور مجزا مشخص کنید که ویرایش بشه یا نه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    نقل قول: چرا دستور Update بصورت Attach انجام شده؟

    ممنون نکته جالبی گفتید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: attach کردن پایگاه در SQL به صورت خودکار
    نوشته شده توسط farzadkamali در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1393, 16:57 عصر
  2. سوال: دستور update در sql به صورت پارامتری
    نوشته شده توسط jojo_abadani7 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مرداد 1389, 11:39 صبح
  3. استفاده از دستور Update حالت DBDirectMethod برای Update یک DataSet بر روی دیتابیس
    نوشته شده توسط Ghalandari در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 08:19 صبح
  4. دستور Attach
    نوشته شده توسط Bahar_HS در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1387, 13:51 عصر
  5. دستور update به صورت پارامتری
    نوشته شده توسط rasool1110 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 18:29 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •