نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: عوض کردن رنگ هدر datagridview و janus

  1. #1

    Question عوض کردن رنگ هدر datagridview و janus

    سلام
    من می خوام رنگ هدر datagridview و janus رو تغییر بدم اما هرقدر با پراپرتی های اون سروکله می زنم نمی شه اگه کسی می دونه کمکم کنه

  2. #2
    یعنی نمی شه
    این فلکس گرید عجب کنترل ساده و آسونی هستش من همه این کار ها رو با اون به راحتی انجام می دادم
    اما باید یک راهی داشته باشه ؟
    کمک این طوری فرم هام زشت می شند!

  3. #3
    این سوال مطح هستش که چجوری DataGrid رو چطور پر کرده باشی
    این و بگو تا شاید یه چیزایی رو که بدونم با این سوال جور بشه

  4. #4
    سلام
    من گرید رو به یه جدول از دیتا ست وصل کردم و اونو چدول رو چر می کنم گرید پر می شه
    ممنون که می خوای کمک کنی

  5. #5
    هنوز کسی نتونسته رنگ heder دیتاگرایدویو و یا گرید جانوس رو تغییر بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    با سلام

    من می خواستم یک مسئله ای رو مطرح کنم که هم می تونه یک سئوال باشه هم یک

    پیشنهاد که اگه انجام بشه بهتر از رنگ کردن header هست


    چرا کاری نمی کنی که هر ردیف از دیتا گراید ویو یک رنگ باشه مثلا ردیف های دیتا گراید ویو

    یکی درمیان خاکستری و زرد کم رنگ باشه دقیقا مثل قالبی که برای طراحی جدول در

    word استفاده می شه

    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    چی شد

    اگه می خوای بگو برات کدشو بگذارم

    خودم نوشتمش خیلی دیتا گراید باحال شده از حالات خشک اولیه در اومده

    به نظر من که این روش بهتر از اینه که بخواهی فقط

    header رو تغییر رنگ بدی

    روشی که شما می خواهی در حالت عادی با وی بی دات نت امکانش نیست

    من تمام پراپرتی ها رو دیدم هیچی نیست

  8. #8
    سلام
    روش شما هم باید خیلی جالب باشه
    اگه بگذارید ممنون می شم
    آره من هم خیلی دنبالش گشتم اما هیچ چیز نداره
    من می تونم هر سطری رو که بخوام تغییر رنگ بدم
    پس فکر کنم با همون کد می تونم همه سطرها رو اما ستون ها رو یکی در میان تغییر رنگ بدم
    اما هر کاری بکنیم اگه هدر گریدویو با رنگ فرم همخونی نداشته باشه زشت می شه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    کافی کد زیر رو توی فرم لود قرار بدی تا هنگام باز شدن فرم کدها اجرا بشه

    می تونی از تایمر هم استفاده کنی به نظر من جالب می شه

    Dim rownum, cellnum, i, j AsInteger
    rownum = DataGridView1.Rows.Count
    For i = 0 To rownum - 1
    If i Mod 2 = 0 Then
    cellnum = DataGridView1.Rows.Item(i).Cells.Count
    For j = 0 To cellnum - 1
    DataGridView1.Rows.Item(i).Cells.Item(j).Style.Bac kColor = Color.DimGray
    DataGridView1.Rows.Item(i).Cells.Item(j).Style.For eColor = Color.YellowGreen
    Next
    EndIf
    Next

  10. #10
    آقا دستت درد نکنه اما باز هم اونی نیست که منو رازی کنه هرچند خیلی بهتر می شه اما بازم مشکل من رو حل نمی کنه
    من حتی یک جایی فقط 2 تا سطر به صورت ثابت دارم اونجا این دیگه اصلا مناسب نیست

  11. #11
    دوست عزیز اگر هدر گرید رو از حالت visual در بیاری میتونی رنگ براش بزاری . اما بعد نگو که از حالت سه بعدی در اومد و زشت شد و از این حرفا چون تخت میشه . برای راه راه شدنش هم من کدش رو دارم اگه بعد از تغییر رنگ هدر بازم خواستی بگو

  12. #12
    متشکر از توضیحات شما
    فکر کنم برای بعصی قسمت ها اینطوری بهتر باشه
    اما من کد دوستمون رو که می زارم تو فرم لود فقط بار اول درسا کار می کنه (همون راه راه کردن رو می گم) اما اگه فرم رو ببندم و دوباره باز کنم دیگه کار نمی کنه
    لازم به توضیح است که گرید من توسط به دیتا ست بایند شده

تاپیک های مشابه

  1. کار با کامپوننت جانوس Janus
    نوشته شده توسط wolfstander در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1389, 16:55 عصر
  2. راهنمای استفاده از DatagridView , janus , Datagrid
    نوشته شده توسط odiseh در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 09:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •