نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

  1. #1

    بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    سلام دوستان
    لطفا ی نگاه به برنامه ضمیمه کنید و ممنون میشم راهنمائی بفرمائید .
    من در فرم صدور و دریافت اطلاعات در قسمت صدور اطلاعات به صورت فایل اکسل ، ابتدا از گزینه مربوطه اسم جدولی رو که میخواهم از آن پشتیبان بگیرم انتخاب میکنم و سپس فایل پشتیبان از همان جدول تهیه میشود

    حالا مشکل من در قسمت دریافت یا بروزرسانی جدول از فایل اکسل هست ، چطور میتونم کاری کنم که مثل قسمت پشتیبان گیری ابتدا جدولی رو که میخوام بروزرسانی کنم از یه لیست انتخاب و در مرحله بعد فایل اکسل مربوط به اون رو جستجو و بعد عملیات بروز رسانی به روی همون جدول انجام بشه یا به عبارتی (در بروز رسانی انتخاب جدول و فایل اکسل مورد نظر به انتخاب کاربر باشه )

    ممنون از لطف همه دوستان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    دوستان عزیز اگه لطف کنن و راهنمائی بفرمایند بسیار بسیار ممنون میشم

  3. #3
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    سلام و روز به خیر، روش کار مثل همون نمونه هست فقط نام جدول رو از کمبو استخراج می کنید.


    Dim strTableName As String
    strTableName = txtTblName

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  4. #4

    نقل قول: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام و روز به خیر، روش کار مثل همون نمونه هست فقط نام جدول رو از کمبو استخراج می کنید.


    Dim strTableName As String
    strTableName = txtTblName

    سلام و عرض ادب
    ممنون از توجه و راهنمائی جنابعالی
    با عرض پوزش ، من متوجه فرمایش شما در خصوص مثل نمونه هست نشدم ، چون گزینه اول برای خروجی گرفتن هست و مورد درخواستی و مورد سئوال من برای دریافت اطلاعات از فایل اکسل هست
    با احترام امکانش هست روی فایل ارسالی موارد مورد نظر رو پیاده سازی نمائید ؟
    بسیار سپاسگزارم

  5. #5
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط iransim مشاهده تاپیک
    سلام و عرض ادب
    ممنون از توجه و راهنمائی جنابعالی
    با عرض پوزش ، من متوجه فرمایش شما در خصوص مثل نمونه هست نشدم ، چون گزینه اول برای خروجی گرفتن هست و مورد درخواستی و مورد سئوال من برای دریافت اطلاعات از فایل اکسل هست
    با احترام امکانش هست روی فایل ارسالی موارد مورد نظر رو پیاده سازی نمائید ؟
    بسیار سپاسگزارم
    سلام، کد شما رو به این شکل نوشتم، ببینید مشکل برطرف شده.

    Private Sub Command15_Click()
    '------------------------------
    On Error GoTo Problem
    '------------------------------
    Dim f As Object
    Dim strFile As String
    Dim varItem As Variant
    Set f = Application.FileDialog(3)
    If f.Show Then
    For Each varItem In f.SelectedItems
    strFile = Dir(varItem)
    Next
    If Not IsNull(txtTblName) Then
    DoCmd.TransferSpreadsheet acImport, acSpreadsheetTypeExcel12Xml, txtTblName, strFile, True
    Me.Requery
    MsgBox "˜ÇÑÈÑ ÑÇãí :ÇØáÇÚÇÊ ÇÒ ÝÇíá ǘÓá ÏÑíÇÝÊ ÔÏ", vbOKOnly + vbInformation + vbMsgBoxRight, "íÇã Èå ˜ÇÑÈÑ"
    Else
    MsgBox "لطفا نام جدول را انتخاب کنید", vbOKOnly + vbInformation + vbMsgBoxRight, "íÇã Èå ˜ÇÑÈÑ"
    txtTblName.SetFocus
    Exit Sub
    End If
    End If
    '------------------
    Problem:
    If Err.Number = 2391 Then
    MsgBox "˜ÇÑÈÑ ÑÇãí : ÝíáÏåÇí ÌÏæá ãÈÏÇ æ ãÞÕÏ åãÎæÇäí äÏÇÑÏ", vbInformation + vbMsgBoxRight + vbOKOnly, "ÇØÜÜáÇÚ ÑÓÇäí"
    Else
    MsgBox "ÚãáíÇÊ ÏÑÎæÇÓÊí ÈÇ ãæÝÞíÊ ÇäÌÇã ÔÏ ", vbInformation + vbMsgBoxRight + vbOKOnly, " ÇØÜÜáÇÚ ÑÓÇäí"
    End If

    End Sub

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  6. #6

    نقل قول: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام، کد شما رو به این شکل نوشتم، ببینید مشکل برطرف شده.

    Private Sub Command15_Click()
    '------------------------------
    On Error GoTo Problem
    '------------------------------
    Dim f As Object
    Dim strFile As String
    Dim varItem As Variant
    Set f = Application.FileDialog(3)
    If f.Show Then
    For Each varItem In f.SelectedItems
    strFile = Dir(varItem)
    Next
    If Not IsNull(txtTblName) Then
    DoCmd.TransferSpreadsheet acImport, acSpreadsheetTypeExcel12Xml, txtTblName, strFile, True
    Me.Requery
    MsgBox "˜ÇÑÈÑ ÑÇãí :ÇØáÇÚÇÊ ÇÒ ÝÇíá ǘÓá ÏÑíÇÝÊ ÔÏ", vbOKOnly + vbInformation + vbMsgBoxRight, "íÇã Èå ˜ÇÑÈÑ"
    Else
    MsgBox "لطفا نام جدول را انتخاب کنید", vbOKOnly + vbInformation + vbMsgBoxRight, "íÇã Èå ˜ÇÑÈÑ"
    txtTblName.SetFocus
    Exit Sub
    End If
    End If
    '------------------
    Problem:
    If Err.Number = 2391 Then
    MsgBox "˜ÇÑÈÑ ÑÇãí : ÝíáÏåÇí ÌÏæá ãÈÏÇ æ ãÞÕÏ åãÎæÇäí äÏÇÑÏ", vbInformation + vbMsgBoxRight + vbOKOnly, "ÇØÜÜáÇÚ ÑÓÇäí"
    Else
    MsgBox "ÚãáíÇÊ ÏÑÎæÇÓÊí ÈÇ ãæÝÞíÊ ÇäÌÇã ÔÏ ", vbInformation + vbMsgBoxRight + vbOKOnly, " ÇØÜÜáÇÚ ÑÓÇäí"
    End If

    End Sub

    سلام و عرض ادب مجدد
    دست شما درد نکنه ،بسیار عالی ، موارد در خصوص انتخاب جدول مقصد و فایل اکسل مورد نظر دقیقا همونی بود که مد نظرم بود ، فقط دو تا سوال داشتم که اگه محبت کنید بازم ممنون لطف و توجه شما خواهم بود
    1 - سوال اول اینکه اگر بخواهیم که در بروزرسانی رگوردهای تکراری در بانک مقصد تکرار نشود کدها چه تغییری میکند ؟
    2 - سوال دوم اینکه اگر بخواهیم که در بروزرسانی رکوردهای موجود در بانک مقصد کامل حذف و مقادیر در فایل اکسل جایگزین شود کدها به چه صورتی خواهد بود ؟
    البته ی نکته هم عرض کنم که در موارد فوق اگر جدول ما با جدول دیگری در ارتباط باشد امکان این بروزرسانی ها ( 1 و 2 ) وجود دارد ؟
    بازم ممنون از حسن توجه شما

  7. #7
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط iransim مشاهده تاپیک
    سلام و عرض ادب مجدد
    دست شما درد نکنه ،بسیار عالی ، موارد در خصوص انتخاب جدول مقصد و فایل اکسل مورد نظر دقیقا همونی بود که مد نظرم بود ، فقط دو تا سوال داشتم که اگه محبت کنید بازم ممنون لطف و توجه شما خواهم بود
    1 - سوال اول اینکه اگر بخواهیم که در بروزرسانی رگوردهای تکراری در بانک مقصد تکرار نشود کدها چه تغییری میکند ؟
    2 - سوال دوم اینکه اگر بخواهیم که در بروزرسانی رکوردهای موجود در بانک مقصد کامل حذف و مقادیر در فایل اکسل جایگزین شود کدها به چه صورتی خواهد بود ؟
    البته ی نکته هم عرض کنم که در موارد فوق اگر جدول ما با جدول دیگری در ارتباط باشد امکان این بروزرسانی ها ( 1 و 2 ) وجود دارد ؟
    بازم ممنون از حسن توجه شما
    سلام و وقت به خیر
    1- در این صورت باید از رکوردست استفاده بشه و بعد از کنترل فیلد کلیدی هر رکورد، عملیات افزودن به جدول اتفاق بیفته.
    2- مورد 2 هم مشکلی نداره،میتونیم ابتدا با کامند sql تمام اطلاعات جدول رو حذف بکنیم و بعد اطلاعات جدید رو به جدول منتقل کنیم.
    برای مورد سوم جواب نسبی هست .به این معنی که برای افزودن رکورد منعی نداریم، ولی درصورت حذف رکورد در جدول اصلی باید رکوردهای متناظر از جدول مرتبط هم حذف بشه.
    ......................
    موفق باشید

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  8. #8

    نقل قول: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام و وقت به خیر
    1- در این صورت باید از رکوردست استفاده بشه و بعد از کنترل فیلد کلیدی هر رکورد، عملیات افزودن به جدول اتفاق بیفته.
    2- مورد 2 هم مشکلی نداره،میتونیم ابتدا با کامند sql تمام اطلاعات جدول رو حذف بکنیم و بعد اطلاعات جدید رو به جدول منتقل کنیم.
    برای مورد سوم جواب نسبی هست .به این معنی که برای افزودن رکورد منعی نداریم، ولی درصورت حذف رکورد در جدول اصلی باید رکوردهای متناظر از جدول مرتبط هم حذف بشه.
    ......................
    موفق باشید
    سلام و عرض ادب مجدد
    دوست عزیز ضمن تشکر و پوزش مجدد ، راستش من هیچ تجربه و اطلاعاتی در خصوص کد نویسی موارد فوق ندارم ، اگه امکانش هست و زحمتی نیست روی نمونه ارسالی تغییرات رو انجام بدید بی نهایت سپاسگزارم
    بازم ممنون از لطف شما

  9. #9
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    سلام
    با عرض پوزش از تاخیر در پاسخ لطفا فایل ضمیمه رو ببینید:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  10. #10

    نقل قول: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    با عرض پوزش از تاخیر در پاسخ لطفا فایل ضمیمه رو ببینید:
    سلام و عرض ادب و تشکر مجدد
    دوست عزیز وقتی جدول مورد نظر را انتخاب میکنم و دکمه ( بازیابی اطلاعات از فایل اکسل به جدول مورد نظر بدون حذف قبلی ) رو میزنم روی فرم جدید با انتخاب گزینه های ( بروز رساني داده ها ) یا ( استخراج داده ) با خطای طبق تصویر ارسالی مواجه میشوم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط iransim مشاهده تاپیک
    سلام و عرض ادب و تشکر مجدد
    دوست عزیز وقتی جدول مورد نظر را انتخاب میکنم و دکمه ( بازیابی اطلاعات از فایل اکسل به جدول مورد نظر بدون حذف قبلی ) رو میزنم روی فرم جدید با انتخاب گزینه های ( بروز رساني داده ها ) یا ( استخراج داده ) با خطای طبق تصویر ارسالی مواجه میشوم
    سلام و صبح به خیر، من این خطا رو دریافت نمی کنم ولی به هر حال این دو روش رو امتحان کنید.
    1- روی یک کامپیوتر دیگه برنامه رو تست کنید.
    2- اگر باز هم با همون مورد روبرو شدید برنامه رو با نگه داشن کلید شیفت بازکنید و به محیط کدنویسی وارد بشید(با کلید کنترل و جی ctl+g) و یک بار برنامه رو کامپایل کنید. اگر بدون خطا کامپایل شد، از برنامه خارج بشید و دوباره اجرا کنید.
    در ضمن فراموش نکنید که رفرنس ado2.8 رو به برنامه اضافه کنید.
    .......................
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402 در 09:37 صبح

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  12. #12

    نقل قول: بروزرسانی اطلاعات از فایل اکسل بروی جدول دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام و صبح به خیر، من این خطا رو دریافت نمی کنم ولی به هر حال این دو روش رو امتحان کنید.
    1- روی یک کامپیوتر دیگه برنامه رو تست کنید.
    2- اگر باز هم با همون مورد روبرو شدید برنامه رو با نگه داشن کلید شیفت بازکنید و به محیط کدنویسی وارد بشید(با کلید کنترل و جی ctl+g) و یک بار برنامه رو کامپایل کنید. اگر بدون خطا کامپایل شد، از برنامه خارج بشید و دوباره اجرا کنید.
    در ضمن فراموش نکنید که رفرنس ado2.8 رو به برنامه اضافه کنید.
    .......................
    موفق باشید.
    سلام و عرض ادب
    آقا با اضافه کردن ADO 2.8 مشکل حل شد ، بازم بینهایت سپاسگزارم و ممنون بابت پیگیری شما

تاپیک های مشابه

  1. معرفی آموزشگاه و کتاب آموزش وی بی دات نت
    نوشته شده توسط fazl11 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 فروردین 1395, 01:45 صبح
  2. سوال: بروزرسانی کردن اخرین تغییرات روی برنامه روی هاست
    نوشته شده توسط mohsen_1687 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1392, 19:15 عصر
  3. آموزش: آموزش اتصال به بانک اطلاعاتی روی اینترنت با وی بی دات نت
    نوشته شده توسط mortezagt در بخش VB.NET
    پاسخ: 27
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1390, 10:54 صبح
  4. دموی خوب برای آموزش
    نوشته شده توسط سار در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 09:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •