نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: هایلایت کردن سطر و ستون فعال در Dbgrid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    هایلایت کردن سطر و ستون فعال در Dbgrid

    سلام
    در ابزار dbgrid چطور میشه سطر و ستون سلول انتخاب شده رو هایلایت کرد؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: هایلایت کردن سطر و ستون فعال در Dbgrid

    نقل قول نوشته شده توسط amirtofighi مشاهده تاپیک
    سلام
    در ابزار dbgrid چطور میشه سطر و ستون سلول انتخاب شده رو هایلایت کرد؟
    ممنون
    برای هایلایت کردن سطر و ستون سلول انتخاب‌شده در DBGrid، می‌توانید از تکه کد زیر استفاده کنید:

    1. ابتدا یک رویداد OnDrawColumnCell برای DBGrid تعریف کنید:

    procedure TForm1.DBGrid1DrawColumnCell(Sender: TObject; const Rect: TRect;
    DataCol: Integer; Column: TColumn; State: TGridDrawState);
    begin
    // بررسی اینکه آیا این سلول انتخاب شده یا خیر
    if (gdSelected in State) then
    begin
    with DBGrid1.Canvas do
    begin
    // تنظیم رنگ پس‌زمینه و پیش‌زمینه برای هایلایت کردن سلول
    Brush.Color := clHighlight;
    Font.Color := clHighlightText;

    // رسم مستطیل برای هایلایت کردن سلول
    FillRect(Rect);
    end;
    end;
    end;



    2. تعریف یک رویداد OnDrawDataCell برای DBGrid شما.

    procedure TForm1.DBGrid1DrawDataCell(Sender: TObject; const Rect: TRect;
    Field: TField; State: TGridDrawState);
    begin
    // بررسی اینکه آیا این سلول انتخاب شده یا خیر
    if (gdSelected in State) then
    begin
    with DBGrid1.Canvas do
    begin
    // تنظیم رنگ پس‌زمینه و پیش‌زمینه برای هایلایت کردن سلول
    Brush.Color := clHighlight;
    Font.Color := clHighlightText;

    // رسم مستطیل برای هایلایت کردن سلول
    FillRect(Rect);
    end;
    end;
    end;



    3. تعریف یک رویداد OnDrawColumnCell برای DBGrid شما.


    procedure TForm1.DBGrid1DrawRowDataCell(Sender: TObject; const Rect: TRect;
    Field: TField; State: TGridDrawState);
    begin
    // بررسی اینکه آیا این سطر انتخاب شده یا خیر
    if (gdSelected in State) then
    begin
    with DBGrid1.Canvas do
    begin
    // تنظیم رنگ پس‌زمینه و پیش‌زمینه برای هایلایت کردن سطر
    Brush.Color := clHighlight;
    Font.Color := clHighlightText;

    // رسم مستطیل برای هایلایت کردن سطر
    FillRect(Rect);
    end;
    end;
    end;


    این تکه کد به شما کمک می‌کند تا در DBGrid شما، ستون و سطر مورد نظر را هایلایت کنید و رنگ پس‌زمینه و پیش‌زمینه را به رنگ مد نظر خود تغییر دهید.

تاپیک های مشابه

  1. خطا در هنگام گرفتن عنوان ستون های DBGrid
    نوشته شده توسط ss_58867 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 آذر 1391, 15:34 عصر
  2. نمایش دو مقدار در یک ستون از dbgrid
    نوشته شده توسط behzad_dr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1390, 20:20 عصر
  3. تشخیص ستون جاری و رفتن به یک ستون خاص در DBGRID
    نوشته شده توسط محمود ایوبی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 17:38 عصر
  4. سوال: مشخص نمودن width و alignment ستونهاي dbgrid كه در حالت اوليه ستونهايش مشخص نمي باشد
    نوشته شده توسط oghab در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 12:13 عصر
  5. هر یک ستونهای یک ستون DBGrid از 200بیشترنشود!
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 10:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •