نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد شرط قبل از رفتن به رکورد جدید

  1. #1

    ایجاد شرط قبل از رفتن به رکورد جدید

    سلام دوستان
    من در فرمی با نامform1 تویه یک button با نامbtn1 میخوام شطر رفتن به رکورد جدید منوط به تکمیل تکست باکسهای txt1 وtxt2وtxt3باشه ،یعنی اگه تکمیل بودن بره به رکورد جدید اگه نه اخطار تکمیل بده و بعد از تکمیل بره رکورد جدید
    میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Arminmahdavi : دوشنبه 04 اردیبهشت 1402 در 22:48 عصر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد شرط قبل از رفتن به رکورد جدید

    یکی از دوستان اگه راهنمایی کنه ممنون میشم

  3. #3

    نقل قول: ایجاد شرط قبل از رفتن به رکورد جدید

    سلام دوست عزیز

    If IsNull(txt1) Then
    MsgBox "Your Message", vbRetryCancel + vbCritical + vbMsgBoxRight, "Titr Message"
    txt1.SetFocus
    End If

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: ایجاد شرط قبل از رفتن به رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط Arminmahdavi مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من در فرمی با نامform1 تویه یک button با نامbtn1 میخوام شطر رفتن به رکورد جدید منوط به تکمیل تکست باکسهای txt1 وtxt2وtxt3باشه ،یعنی اگه تکمیل بودن بره به رکورد جدید اگه نه اخطار تکمیل بده و بعد از تکمیل بره رکورد جدید
    میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه؟
    چیزی که شما دنبالش هستین Form Validation هست و قبلا در چند تاپیک حالتهای مختلفی از اون مطرح شده.
    در تاپیک زیر یک نمونه همراه با توضیحات کامل آمده:

    مبتدی: راهنمایی در نوشتن مسیج باکس (barnamenevis.org)

    میتونین مستقیم از پست 14 شروع کنین.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •