نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: python

  1. #1

    Arrow python

    سلام من داخل ویژوال استادیو کد می خوام pygameنصب کنم ولی نمیشه همش اروور میده کسی می دونه چرا؟

  2. #2

    نقل قول: python

    اگر شما از Visual Studio Code برای توسعه با Python استفاده می‌کنید و مشکلاتی در نصب Pygame دارید، ممکن است به دلایل مختلف باشد. در ادامه، چند گام را برای نصب Pygame در Visual Studio Code آورده‌ام:


    1. **اطمینان از نصب Python:**
    ابتدا مطمئن شوید که Python به درستی در سیستم شما نصب شده باشد. می‌توانید از دستور `python --version` یا `python -V` در ترمینال یا PowerShell برای بررسی نصب Python استفاده کنید.


    2. **اطمینان از استفاده از محیط مجازی (Virtual Environment):**
    برای جلوگیری از تداخل بسته‌ها، بهتر است از محیط مجازی برای پروژه‌های خود استفاده کنید. برای ایجاد یک محیط مجازی، از دستورات زیر استفاده کنید:


    ```bash
    # درست کردن یک محیط مجازی
    python -m venv venv


    # برای ویندوز
    .\venv\Scripts\activate


    # برای لینوکس یا مک
    source venv/bin/activate
    ```


    3. **نصب Pygame:**
    حالا که محیط مجازی شما فعال است، می‌توانید Pygame را نصب کنید:


    ```bash
    pip install pygame
    ```


    4. **اجرای در Visual Studio Code:**
    اطمینان حاصل کنید که Visual Studio Code با محیط مجازی شما در حال اجرا است. برای اجرای Visual Studio Code در داخل محیط مجازی، می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید:


    ```bash
    code .
    ```


    سپس در ترمینال Visual Studio Code، دستورات خود را اجرا کنید.


    اگر با این مراحل مشکل دارید و همچنان ارور دریافت می‌کنید، اطمینان حاصل کنید که ارور را به دقت مطالعه کرده و هر پیام خطا یا اشکال را به صورت کامل در اینجا به اشتراک بگذارید تا بتوانیم بهتر کمک کنیم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد رابطه بین python , php
    نوشته شده توسط amir_step در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 14:02 عصر
  2. تفاوت python 2.x و python 3.x
    نوشته شده توسط tiyam123 در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 23:51 عصر
  3. GUI in python
    نوشته شده توسط ehp_kz6597 در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1390, 10:06 صبح
  4. Moving from Python 2 to Python 3
    نوشته شده توسط ehp_kz6597 در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1390, 15:21 عصر
  5. گفتگو: گفتگو در مورد مسایل فنی زبان Python
    نوشته شده توسط franchesco در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 مهر 1389, 06:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •