نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: شمسی شدن تاریخ در دستورات SQL

  1. #1

    شمسی شدن تاریخ در دستورات SQL

    سلام دوستان. من جدیداً با یه خطایی توی یکی از برنامه هام مواجه شدم. توی برنامه دستور SQL برای جستجو بر اساس تاریخ (میلادی) نوشتم که همیشه درست کار میکرد. ولی از وقتی ویندوز 11 نصب کردم و تنظیم تاریخ ویندوز رو شمسی کردم، داخل سورس برنامه هم استرینگ جستجو رو بر اساس تاریخ شمسی انجام میده که با قاعدتاً با خطا مواجه میشه. چجوری جلوی تبدیل خودکار تاریخ داخل برنامه رو بگیرم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: شمسی شدن تاریخ در دستورات SQL

    برای جلوگیری از تبدیل خودکار تاریخ داخل برنامه، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:


    1. استفاده از توابع تاریخ مستقل از تنظیمات سیستم: برخی زبان‌ها و پایگاه داده‌ها توابعی را برای کار با تاریخ‌ها ارائه می‌دهند که مستقل از تنظیمات سیستم عمل می‌کنند. به عنوان مثال، در SQL Server می‌توانید از توابع GETDATE() یا CURRENT_TIMESTAMP برای دریافت تاریخ میلادی استفاده کنید.

    2. استفاده از توابع تبدیل تاریخ: اگر نیاز دارید تاریخ شمسی را به تاریخ میلادی تبدیل کنید، می‌توانید از توابع تبدیل تاریخ موجود در زبان برنامه‌نویسی یا پایگاه داده خود استفاده کنید. برای مثال، در SQL Server می‌توانید از تابع CONVERT() یا CAST() برای تبدیل تاریخ شمسی به تاریخ میلادی استفاده کنید.

    3. استفاده از فرمت‌های تاریخ مشخص: در برنامه خود، می‌توانید فرمت مورد نظر خود را برای نمایش و جستجوی تاریخ‌ها استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توانید از فرمت "yyyy-MM-dd" برای نمایش تاریخ‌ها در فرمت میلادی استفاده کنید.

    با استفاده از این روش‌ها، می‌توانید جلوی تبدیل خودکار تاریخ داخل برنامه را بگیرید و جستجوی موردنظر خود را بر اساس تاریخ میلادی انجام دهید.

  3. #3

    نقل قول: شمسی شدن تاریخ در دستورات SQL

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    برای جلوگیری از تبدیل خودکار تاریخ داخل برنامه، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:


    1. استفاده از توابع تاریخ مستقل از تنظیمات سیستم: برخی زبان‌ها و پایگاه داده‌ها توابعی را برای کار با تاریخ‌ها ارائه می‌دهند که مستقل از تنظیمات سیستم عمل می‌کنند. به عنوان مثال، در SQL Server می‌توانید از توابع GETDATE() یا CURRENT_TIMESTAMP برای دریافت تاریخ میلادی استفاده کنید.

    2. استفاده از توابع تبدیل تاریخ: اگر نیاز دارید تاریخ شمسی را به تاریخ میلادی تبدیل کنید، می‌توانید از توابع تبدیل تاریخ موجود در زبان برنامه‌نویسی یا پایگاه داده خود استفاده کنید. برای مثال، در SQL Server می‌توانید از تابع CONVERT() یا CAST() برای تبدیل تاریخ شمسی به تاریخ میلادی استفاده کنید.

    3. استفاده از فرمت‌های تاریخ مشخص: در برنامه خود، می‌توانید فرمت مورد نظر خود را برای نمایش و جستجوی تاریخ‌ها استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توانید از فرمت "yyyy-MM-dd" برای نمایش تاریخ‌ها در فرمت میلادی استفاده کنید.

    با استفاده از این روش‌ها، می‌توانید جلوی تبدیل خودکار تاریخ داخل برنامه را بگیرید و جستجوی موردنظر خود را بر اساس تاریخ میلادی انجام دهید.
    ممنون از شما که وقت گذاشتید و پاسخ دادید.
    راه حلی که خودم بعد از جستجو در منابع مختلف، پیدا کردم رو اینجا مینویسم. شاید برای دیگران هم مفید باشه:
    مشکل برنامه من بخاطر تبدیل خودکار تقویم توی محیط برنامه نویسی بر اساس Culture فارسی توی تنظیمات ویندوز پیش میومد
    راه حل هم اینه که در ابتدای برنامه این دستور رو قرار بدم
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = System.Globalization.CultureInfo.InvariantCulture

تاپیک های مشابه

  1. بررسی شرط در یک سطر از جدول database با دستور سی شارپ
    نوشته شده توسط rahim5879 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1396, 08:45 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1392, 12:42 عصر
  3. سوال: تبدیل دستور اس کیو ال به دستورات اکسس (اجرا از سی شارپ)
    نوشته شده توسط hojjatshariffam در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 18:26 عصر
  4. تبدیل دستور اس کیو ال به دستورات اکسس (اجرا از سی شارپ)
    نوشته شده توسط hojjatshariffam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 22:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •