نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Sql server

  1. #1

    Sql server

    سلام...ی جدولی دارم با کد دانش اموزان و نمره.هر دانش اموز چندتا نمره داره..میخوام میانگین و نمره هر فرد و بدست بیارم و نفر دوم و معرفی کنم
    Select top 1 codefard,avg(num) as average from tstudent
    Where num<( select top 1 codefard,avg(num) as average from tstudent Group by codefard
    Order by average desc)
    Group by codefard
    Order by average desc
    نمیدونم داخل subquery و قسمت شرط where دقیقا چی بنویسم ...وقتی از max استفاده میکنم کل نمرات جدول ودرنظر میگیره نه میانگین هر فرد..میخوام ستون avg رو بدست میارم از همون ستون نفر دوم و بیاره...ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: Sql server

    با سلام.
    در صورت امکان پروژه رو آپلود کنید تا ان شاء الله دستور رو تصحیح کنیم.

  3. #3

    نقل قول: Sql server

    پروژه خاصی نیست..چون در حال یادگیری هستم.انواع حالت های مختلف و‌در نظر میگیرم و مینویسم ..برای خودم چالش ایجاد میکنم تا قسمت کوئری نوشتن و‌قوی بشم..این بخش از ساب کوئری برام سواله..اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: Sql server

    نقل قول نوشته شده توسط hanie91 مشاهده تاپیک
    پروژه خاصی نیست..چون در حال یادگیری هستم.انواع حالت های مختلف و‌در نظر میگیرم و مینویسم ..برای خودم چالش ایجاد میکنم تا قسمت کوئری نوشتن و‌قوی بشم..این بخش از ساب کوئری برام سواله..اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
    این سایت برای تمرین عالیه: https://www.w3schools.com/sql/sql_top.asp

  5. #5

    نقل قول: Sql server

    سوالتون اینه که کدام دانش آموز از نظر معدل نفر دوم شده؟

    اگر بله،
    راه اول اینه که معدل همه رو حساب و نزولی مرتب کرده و دو رکورد اول رو بگیرید. بعد صعودی مرتب کنید و اولین رکورد را سلکت کنید.

    راه دوم استفاده از ROW_NUMBER() و سلکت رکوردی که ردیف دومه

    راه سوم استفاده از offset/fetch در قسمت مرتب سازی
    https://learn.microsoft.com/en-us/sq...e-transact-sql

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت ایجاد دیتابیس در server explorer vb 2010 با SQL Server Management Studio
    نوشته شده توسط sh2007 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 22:36 عصر
  2. سوال: آيا View از يك جدول SQL SERVER 2005 , SQL SERVER 2008 به SQL SERVER 2000 مي توان داد؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 اردیبهشت 1388, 22:36 عصر
  3. تفاوت Developer Web Server با Development Server در Visual Studio 2008
    نوشته شده توسط pcseven در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1387, 23:05 عصر
  4. سوال: اتصال XP SQL SERVER به SERVER 2003 SQL SERVER
    نوشته شده توسط the Dead در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 00:53 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •