نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: معرفی کامپوننت جهت جایگزین Imagelist

  1. #1

    معرفی کامپوننت جهت جایگزین Imagelist

    سلام
    ببخشید دوستان، از چه کامپوننتی میتونم استفاده کنم که کار Imagelist رو انجام بده ولی کیفیت تصاویر رو خیلی پایین نیاره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.🙏🌹

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: معرفی کامپوننت جهت جایگزین Imagelist

    برای کار با تصاویر و بهبود کیفیت آن‌ها، می‌توانید از کتابخانه‌های مختلفی استفاده کنید. یکی از کتابخانه‌های محبوب برای کار با تصاویر و بهبود کیفیت آن‌ها، کتابخانه OpenCV است.


    OpenCV یک کتابخانه منبع باز و قدرتمند برای پردازش تصویر است که ابزارها و توابع متنوعی برای ویرایش، تحلیل و بهبود تصاویر فراهم می‌کند. با استفاده از OpenCV، می‌توانید تصاویر را بارگیری کرده، کیفیت آن‌ها را بهبود دهید و در نهایت از آن‌ها استفاده کنید.


    برای استفاده از OpenCV در Visual Studio، می‌توانید از بسته NuGet OpenCvSharp استفاده کنید. با نصب این بسته، می‌توانید کدهای OpenCV را در پروژه خود استفاده کنید.


    این هم نمونه‌ای از کد برای بارگیری تصویر و بهبود کیفیت آن با استفاده از OpenCV :

    Imports OpenCvSharp


    Sub ImproveImageQuality()
    ' بارگیری تصویر
    Dim image As New Mat("path/to/image.jpg", ImreadModes.Color)


    ' بهبود کیفیت تصویر
    Cv2.GaussianBlur(image, image, New Size(5, 5), 0)
    Cv2.AddWeighted(image, 1.5, image, -0.5, 0, image)


    ' ذخیره تصویر به عنوان یک فایل جدید
    image.SaveImage("path/to/new_image.jpg")
    End Sub


    در این کد، تصویر از مسیر مشخصی بارگیری شده و سپس با استفاده از تابع `GaussianBlur` و `AddWeighted`، کیفیت تصویر بهبود داده می‌شود. در نهایت، تصویر به عنوان یک فایل جدید ذخیره می‌شود.


    به‌عنوان یک کتابخانه قدرتمند، OpenCV امکانات بسیاری برای کار با تصاویر فراهم می‌کند. بنابراین، می‌توانید از توابع و امکانات دیگر آن برای بهبود کیفیت تصاویر و انجام عملیات دلخواه استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: معرفی کامپوننت جهت جایگزین Imagelist

    برای کار با تصاویر و بهبود کیفیت آن‌ها، می‌توانید از کتابخانه‌های مختلفی استفاده کنید. یکی از کتابخانه‌های محبوب برای کار با تصاویر و بهبود کیفیت آن‌ها، کتابخانه OpenCV است.


    سلام
    ممنون از راهنمایی-من کاری که با image list انجام میدم به این شکل تصویر هست.https://s29.picofile.com/file/846713...gelist_pic.png
    و کدی هم که براش میزنم به این شکل هست.
    If PictureBox23.Tag = 0 Then
    دستورات
    PictureBox23.Image = ImageList5.Images(0)
    End If
    یعنی از خاصیت Tag بین picturebox و imagelist استفاده میکنم.این کتابخانه opencv همچین امکانی رو بهم میده،با میشه از کامپوننت ساده تری هم استفاده کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: معرفی کامپوننت جهت جایگزین Imagelist

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi.21267 مشاهده تاپیک
    برای کار با تصاویر و بهبود کیفیت آن‌ها، می‌توانید از کتابخانه‌های مختلفی استفاده کنید. یکی از کتابخانه‌های محبوب برای کار با تصاویر و بهبود کیفیت آن‌ها، کتابخانه OpenCV است.


    سلام
    ممنون از راهنمایی-من کاری که با image list انجام میدم به این شکل تصویر هست.https://s29.picofile.com/file/846713...gelist_pic.png
    و کدی هم که براش میزنم به این شکل هست.
    If PictureBox23.Tag = 0 Then
    دستورات

    PictureBox23.Image = ImageList5.Images(0)
    End If
    یعنی از خاصیت Tag بین picturebox و imagelist استفاده میکنم.این کتابخانه opencv همچین امکانی رو بهم میده،با میشه از کامپوننت ساده تری هم استفاده کرد؟
    سلام.
    Project Properties --> Resources --> Add Image Resource




    If PictureBox23.Tag = 0 Then
    دستورات
    PictureBox23.Image = My.Resources.<ImageName>
    End If


    https://barnamenevis.org/showthread....=1#post2460687
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : دوشنبه 30 مرداد 1402 در 11:29 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کامپوننت رایگان جایگزین تلریک
    نوشته شده توسط mehran6764 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 24 بهمن 1399, 22:50 عصر
  2. کامپوننت Hint با قابلیت نمای تصویر از ImageList
    نوشته شده توسط hadisalahi2 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 خرداد 1393, 19:02 عصر
  3. کامپوننت پاسخنامه چهار گزینه ای
    نوشته شده توسط armin001 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1392, 17:17 عصر
  4. سوال: جایگزینی نسخه جدید یک کامپوننت
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1387, 14:23 عصر
  5. آیا میتوان یک Property به یک کامپوننت اضافه کرد بدون اینکه کامپوننت جدیدی بسازیم
    نوشته شده توسط idic1 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 14:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •