نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Hotfix Installer . نرم افزاری برای نصب راحت Update های ویندوز

  1. #1

    Cool Hotfix Installer . نرم افزاری برای نصب راحت Update های ویندوز

    با سلام خدمت دوستان محترم .
    اگه مدیران جای بهتری برای این تاپیک در نظر دارند به آن جا انتقال دهند .
    درسته که ربطی به اینجا نداره . ولی جای دیگری برای مطرح کردن پیدا نکردم .
    فکر کنم برنامه به درد بخوری باشه . خواهشا مدیران پاک نکنند . ممنون


    توضیح زیادی نمیدم : همگی میدونید Microsoft برای Windows آپدیت هایی داره که میشه
    هم اون ها رو از طریق اینترنت نصب کرد و هم میشه دانلود کرد و خودتون نصب کنید .
    که راه دوم بهتره . چون بعد عم که ویندوز عوض میکنید بازم نصبش میکنید .

    معایب راه دوم :
    1.شما باید دونه دونه فایل ها را اجرا کنید و نصب کنید
    2.هر فایل برای نصب شدن از اطلاعات اصلی ویندوز پشتیبانی میگیره که کمی غیر عاقلانه است .
    چون خود مایکروسافت هم گفته که پشتیبانی برای وقتی است که میخواهید Update مورد نظر را UnInstall کنید .

    حالا توسط این نرم افزاری که خودم نوشتم (البته کاری نداشت) شما میایید و فایلهای Hotfix خود را انتخاب میکنید و
    به راحتی با یک کلید همه را نصب میکنید .

    و در ضمن اگه خواستید میشه پشتیبانی رو غیر فعال کنید تا حجم درایو ویندوز شما زیاد نشه .

    امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید .

    در ضمن این برنامه با VB.Net 2005 نوشته شده و فقط تحت DotNet FrameWork 2 اجرا میشود .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    برنامه‌ای ( ترجیحا" آزاد یا رایگان ) نیست که بتونه HotFix های مورد نیاز را تشخیص بده و جدا جدا دانلود کنه ؟

  3. #3
    اگر بشه فهمید خود نصاب آپدیت های ویندوز بعد از نصب کجا میریزتشون خیلی خوبه .
    چون حتی میشه ویندوز رو اصل کرد و همه آپدیت ها رو گرفت .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    من می دونم کجا می ریزه ولی فایده نداره. چون دیگه یه فایل تکی نیست و باز شده‌اش را می‌ریزه رو هارد
    C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    این هم سایت خوبی است : AutoPatcher

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    یک سئوال پس این Microsoft Base Security Analyzer (MBSA) چی هست ؟

    Downloder نیست ولی خیلی کامل bug های سیستم رو لو میده :)

تاپیک های مشابه

  1. مشکل بعد از نصب Hotfix ها
    نوشته شده توسط alireza6282 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  2. BDS 2006 Update 2 Hotfix 11
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 09:22 صبح
  3. Hotfix rollup for all BDS 2006
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1385, 12:28 عصر
  4. wise installer update
    نوشته شده توسط coral در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1383, 18:18 عصر
  5. نقطه ضعفهای جدید ویندوز و دریافت Hotfix
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1383, 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •