نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انتخاب یک CheckBox از جدول GridView در وب فرم

  1. #1

    Question انتخاب یک CheckBox از جدول GridView در وب فرم

    با سلام خدمت همه
    من در فرمم یک جدول (GridView) دارم که دو ستون آخر اون حالت چک باکس هستند. حالا میخوام وقتی در یک ردیف یکی از چک باکس ها انتخاب شد اون یکی انتخاب نشود.
    این کد ساخت چک باکس در جدولم
    کد HTML:
    <asp:TemplateField HeaderText="بله">                        <HeaderStyle BackColor="#FFCC00" BorderStyle="Solid" BorderWidth="1px" HorizontalAlign="Center" VerticalAlign="Middle" />                        <ItemStyle BorderStyle="Solid" BorderWidth="1px" HorizontalAlign="Center" VerticalAlign="Middle" />                        <EditItemTemplate>                              <asp:CheckBox ID="CheckBoxEng_Yes" runat="server" />                          </EditItemTemplate>                          <ItemTemplate>                              <asp:CheckBox ID="CheckBoxEng_Yes" runat="server" />                          </ItemTemplate>                    </asp:TemplateField>                    <asp:TemplateField HeaderText="خیر">                        <HeaderStyle BackColor="#FFCC00" BorderStyle="Solid" BorderWidth="1px" HorizontalAlign="Center" VerticalAlign="Middle" />                        <ItemStyle BorderStyle="Solid" BorderWidth="1px" HorizontalAlign="Center" VerticalAlign="Middle" />                        <EditItemTemplate>                              <asp:CheckBox ID="CheckBoxEng_No" runat="server" />                          </EditItemTemplate>                          <ItemTemplate>                              <asp:CheckBox ID="CheckBoxEng_No" runat="server" />                          </ItemTemplate>                    </asp:TemplateField>
    اینم تصویر جدولم.
    CheckBoxGridViewAsp_Net.jpg

    الان اگر به تصویر دقت کنید همون ردیف اول همزمان هر دو رو می تونم انتخاب کنم. همونجوری که گفتم میخوام واسه هر ردیف وقتی گزینه بله رو تیک چکش زده شده، تیک چک گزینه خیر از حالت چک خارج شود یا برعکس اگر تیک چک گزینه خیر زده شد چک گزینه بله از حالت چک خارج شود و تیک دار نباشد.

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2

    نقل قول: انتخاب یک CheckBox از جدول GridView در وب فرم

    با سلام. دوستان هیچ راهکاری واسه این موردی که من اعلام کردم وجود داره؟
    ممنون میشم کمک کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: انتخاب یک CheckBox از جدول GridView در وب فرم

    نقل قول نوشته شده توسط MasoudAdmin مشاهده تاپیک
    با سلام. دوستان هیچ راهکاری واسه این موردی که من اعلام کردم وجود داره؟
    ممنون میشم کمک کنید.
    سلام
    منظور از بله خیر چیه؟!
    دقت کنید چک باکس رو برای این ساختن که جواب سوال بله یا خیر رو به دست بیارن....

  4. #4

    نقل قول: انتخاب یک CheckBox از جدول GridView در وب فرم

    با سلام
    اون ستون های گروه اصلی و فرعی متنش انتهاش آمده رعایت شده است؟
    کاربر باید واسه هر ردیف یک گزینه رو انتخاب کنه. اگر رعایت شده بله و اگر رعایت نشده خیر رو انتخاب کند. همین
    حالا این که واسه هر ردیف فقط یک گزینه کاربر حق داره انتخاب کنه (بله یا خیر) رو چجوری باید کدنویسی بشود نمی دونم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: انتخاب یک CheckBox از جدول GridView در وب فرم

    من که متوجه نشدم
    بالاخره شما یک مقداری ذخیره می کنی اون مقدار اگر 1 با شه True و اگر 0 باشه False هست ....
    Statements - C#‎‎‎‎‎‎‎ language specification | Microsoft Learn

  6. #6

    نقل قول: انتخاب یک CheckBox از جدول GridView در وب فرم

    با سلام.
    تو ویندوز اپلیکیشن بلدم و این کار رو کردم. الان تو Asp.net web from همونجوری که درخواست من هست، تو هر ردیف، وقتی ردیفی داره Select میشه و کاربر یکی از ستون های بله یا خیر رو انتخاب میکنه، اگر بله رو انتخاب کرد گزینه خیر UnCheck بشه و برعکسش اگر گزینه خیر رو انتخاب کرد گزینه بله UnChecke بشه. من اینو از دوستان میخوام راهنمایی کنم.
    در ویندوز اپلیکیشن یک پراپرتی داره که میشه باهاش این کار رو کرد که کدش این هست:

    private void dgvCheckList_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (dgvCheckList.CurrentRow.Cells[5].Value != null && (bool)dgvCheckList.CurrentRow.Cells[5].Value && dgvCheckList.CurrentRow.Cells[6].Value == null)
    {
    dgvCheckList.CurrentRow.Cells[5].Value = true;
    dgvCheckList.CurrentRow.Cells[5].Value = null;
    dgvCheckList.CurrentRow.Cells[6].Value = false;
    }
    else if (dgvCheckList.CurrentRow.Cells[5].Value == null && dgvCheckList.CurrentRow.Cells[6].Value != null && (bool)dgvCheckList.CurrentRow.Cells[6].Value)
    {
    dgvCheckList.CurrentRow.Cells[6].Value = true;
    dgvCheckList.CurrentRow.Cells[6].Value = null;
    dgvCheckList.CurrentRow.Cells[5].Value = false;
    }
    else if (dgvCheckList.CurrentRow.Cells[5].Value == null && dgvCheckList.CurrentRow.Cells[6].Value == null)
    {
    dgvCheckList.CurrentRow.Cells[5].Value = false;
    dgvCheckList.CurrentRow.Cells[6].Value = false;
    }
    else
    {
    dgvCheckList.CurrentRow.Cells[5].Value = false;
    dgvCheckList.CurrentRow.Cells[6].Value = false;
    }
    }


    الان واسه وب فرم همچین پراپرتی واسه GridView نداره.
    آخرین ویرایش به وسیله MasoudAdmin : سه شنبه 21 شهریور 1402 در 19:41 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قراردادن checkbox در gridview
    نوشته شده توسط hosseinmghi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 شهریور 1390, 12:59 عصر
  2. مبتدی: checkbox در gridview!!!
    نوشته شده توسط amateur.programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 09:53 صبح
  3. آموزش: پياده سازي Header CheckBox و Row CheckBox براي GridView
    نوشته شده توسط Milad Mohseny در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1388, 22:13 عصر
  4. GridView و CheckBox
    نوشته شده توسط NetBeans در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1388, 08:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •