نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

  1. #1

    ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    با سلام

    Pkcs8SignatoryFactory pkcs8SignatoryFactory = new Pkcs8SignatoryFactory();
    EncryptorFactory encryptorFactory = new EncryptorFactory();
    TaxProperties properties = new TaxProperties(MemoryId);


    TaxApiFactory taxApiFactory = new TaxApiFactory(ApiUrl, properties);


    ISignatory signatory = pkcs8SignatoryFactory.Create(PrivateKeyPath, CertificatePath);


    ITaxPublicApi publicApi = taxApiFactory.CreatePublicApi(signatory);
    IEncryptor encryptor = encryptorFactory.Create(publicApi);




    InvoiceDto validInvoice = CreateValidInvoice();
    InvoiceDto invalidInvoice = CreateInvalidInvoice();


    List<InvoiceDto> invoiceList = new List<InvoiceDto>()
    {
    validInvoice
    // ,invalidInvoice
    };


    ILowLevelTaxApi lowLevelApi = taxApiFactory.CreateLowLevelApi(signatory);


    string invoiceJson = Encoding.UTF8.GetString(
    JsonSerializer.SerializeToUtf8Bytes(
    validInvoice, JsonSerializerConfig.JsonSerializerOptions));
    string s = signatory.Sign(invoiceJson);
    string payload = encryptor.Encrypt(s);




    در این تکه کد، دقیقا روی خط آخر ارور زیر رو دارم:


    System.Text.Json.JsonException: ''<' is an invalid start of a value. Path: $ | LineNumber: 0 | BytePositionInLine: 0.'


    نمی دونم ایراد از چیه، دوستان ممنون می شم اگر تجربه ای دارن اشتراک بگذارن.
    کلا اگر فایل های سرتیفیکیت مثلا اشتباه باشن، اکسپایر باشن یا هر چیز دیگه ای، به این مورد ارتباط داره آیا؟

    نمونه سورسی دارید که ارسال انجام داده باشه؟

    متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : چهارشنبه 29 شهریور 1402 در 04:03 صبح
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    این خطا معمولا به دلیل نامنظم بودن ساختار داده JSON است که در این حالت ممکن است برای سرور مقصد خطا به وجود بیاورد. به نظر می‌رسد که مشکل در خط زیر است:

    string invoiceJson = Encoding.UTF8.GetString(    JsonSerializer.SerializeToUtf8Bytes(
    validInvoice, JsonSerializerConfig.JsonSerializerOptions));





    برای رفع این مشکل، می‌توانید از یک تابع دیگر برای تبدیل اشیاء C#‎‎‎‎ به رشته JSON استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توانید از Newtonsoft.Json (یا همان Json.NET) استفاده کنید. برای استفاده از Newtonsoft.Json، می‌توانید آن را از NuGet در پروژه خود نصب کنید و سپس خطوط زیر را به جای خطوط مذکور در کد خود قرار دهید:

    string invoiceJson = JsonConvert.SerializeObject(validInvoice);




    این تابع، شیء validInvoice را به یک رشته JSON تبدیل می‌کنه. سپس می‌توانید ادامهٔ کد خود را اجرا کنید. امیدوارم که این راه حل مشکل شما را حل کنه

  3. #3

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    نه همکار گرامی، رشته پس از تبدیل شو شد و کاملا صحیح بود، حتی دستی هم ساختم دادم ایراد داشت،
    به نظر می رسه اس دی کا مشکل یا نکته خاصی داره، شما با مودیان کار کردید؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    367

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    با عرض سلام
    برای من روی این خط خطا میگیره


    ISignatory signatory = pkcs8SignatoryFactory.Create(PrivateKeyPath, CertificatePath);


    خطایش هم اینه

    System.NullReferenceException: 'Object reference not set to an instance of an object.'

    مقدارهای CertificatePath و PrivateKeyPath هم درست تعریف شده
    اگر دوستان میتوانند راهنمایی کنند

  5. #5

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    مشکل شما ایراد در خود فایل های امضا هست
    ایراد من هم این بود که خود سامانه مشکل داره هنوز روی اصلی
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  6. #6

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    نقل قول نوشته شده توسط jafari1 مشاهده تاپیک
    با عرض سلام
    برای من روی این خط خطا میگیره


    ISignatory signatory = pkcs8SignatoryFactory.Create(PrivateKeyPath, CertificatePath);


    خطایش هم اینه

    System.NullReferenceException: 'Object reference not set to an instance of an object.'

    مقدارهای CertificatePath و PrivateKeyPath هم درست تعریف شده
    اگر دوستان میتوانند راهنمایی کنند
    سلام دوست عزیز.
    مطمئن شو که ابتدا و انتهای فایل های کلید عمومی و خصوصی این خطوط باشه:

    -----BEGIN PRIVATE KEY-----
    PRIVATE KEY
    -----END PRIVATE KEY-----

    -----BEGIN CERTIFICATE-----
    CERTIFICATE
    -----END CERTIFICATE-----


  7. #7

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    مشکل شما ایراد در خود فایل های امضا هست
    ایراد من هم این بود که خود سامانه مشکل داره هنوز روی اصلی
    مشکل شما حل شد؟
    من همچنان نتونستم باهاش کار کنم.
    گویا خروجی که میده json نیست به این شکله:


    <html>


    <head>
    <title>503 Service Temporarily Unavailable</title>
    </head>


    <body>
    <center>
    <h1>503 Service Temporarily Unavailable</h1>
    </center>
    <hr>
    <center>nginx</center>
    </body>


    </html>


    به همین خاطر این خطا رو میده. به جای اینکه json بگیره، کاراکتر اول > هست.

  8. #8

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    ما هم همچنان منتظریم..
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    43

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    ما هم همچنان منتظریم..
    آخرش موفق شدین؟

    یک نمونه سورس که کار بکنه و یک فاکتور تو این سامانه ثبت کنه ندیدم، نمونه سورس خودشون هم کار نمیکنه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    367

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    سلام بله من نوشتم و از اول دی ماه هم ارسال کردند
    اگر با C#‎ نوشتید سورس را بفرستید من ببینم مشکلش چیه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار klinton
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    xoy
    پست
    181

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    دوستان عزیز من نوگت رو به پروژه اضافه کردم توابع و کلاس ها رو نمیشناسه لاید دستی تعریف کنم ؟ عین sdk موجود در سایت سازمان ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    367

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    سلام
    نوگتی که دارایی داده فقط در net core 6 کار میکنه من یک تغییر جزیی در آن دادم تا در net frame work کار کنه اگر مایلید ایمیل تان را بفرستید تا برایتان ارسال کنم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار klinton
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    xoy
    پست
    181

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    palilou1986@gmail.com
    ممنونم از لطفتان
    بعد از افزودن نوگت به پروژه لازمه کار خاصی انجام بشه ؟
    چون هیچ یک از ابجکت های
    Taxapiservice
    İnvoicedto()
    ...
    و هر چی کد توی پی دی اف ارایه شده در سایت سازمان هست رو نمیشناسه
    ویژال استودیوی من ۲۰۲۲ هست

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    367

    نقل قول: ایراد در انکریپت سامانه مودیان

    پاسخ به ایمیل ارسال شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397, 16:44 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1394, 18:24 عصر
  3. آموزش سریع وی بی اسکریپت و جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط odiseh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 فروردین 1386, 01:20 صبح
  4. چگونه ازمتن های فارسی درجاوااسکریپت یاvbاسکریپت استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط rar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 10:52 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •