نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر مکان ToolStripMenuItem

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    Thumbs up تغییر مکان ToolStripMenuItem

    سلام من یک ToolStripDropDown که تو کد نویسی بهش آیتم اضافه می کنم.
    مشکل اضافه کردن آیتم ها اینه که بعضی از آیتم ها گروهبندی دارند و ممکنه بعد از آیتم های بدون گروهبندی نمایش داده بشن برای همین هم من اومدم آیتم هایی رو که گروهبندی دارند رو Insert کردم بجای Add


    If Item.Group = Guid.Empty Then
    MenuItem = .Add(Item.Title, Icon)
    Else
    If .ContainsKey(Item.GetGroup.Title) = False Then
    GMenu = New ToolStripMenuItem(Item.GetGroup.Title, Item.GetGroup.GetImage)
    .Insert(0, GMenu)
    GMenu.Name = Item.GetGroup.Title
    GMenu.Tag = CInt(Category)
    AddHandler GMenu.DropDownItemClicked, AddressOf Form1.ContextMenuStrip_ItemClicked
    Else
    GMenu = .Item(Item.GetGroup.Title)
    End If
    With GMenu.DropDownItems
    MenuItem = .Add(Item.Title, Icon)
    End With
    End If


    حالا من می خوام این آیتم های گروهبندی شده بترتیب خودشون اضافه بشن . که اومدم و ایندکس رو هربار += 1 کردم که با خطا مواجه شد، مجبور شدم از 0 برای هر بار Insert استفاده کنم که این ترتیب اصلی نیست:

    MenuItems.jpg

    آیا راهی برای اضافه کردن آیتم هایی که گروهبندی دارند بترتیب اصلی سراغ دارید؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: تغییر مکان ToolStripMenuItem

    سلام
    ابتدا بریز تو یه لیست ، لیست رو اون مدلی که میخوای سورت کن ، با حلقه ادد کن،
    تست کن ببین جواب میده

    اون اگزه ها فایل هستن و داری از یه پوشه میخونی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: تغییر مکان ToolStripMenuItem

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    سلام
    ابتدا بریز تو یه لیست ، لیست رو اون مدلی که میخوای سورت کن ، با حلقه ادد کن،
    تست کن ببین جواب میده

    اون اگزه ها فایل هستن و داری از یه پوشه میخونی؟
    همزمان با ثبت توی سند XML توی منو نمایش داده می شن.
    دستورات رو از اول زیر و رو کردم و اول آیتم هایی که گروه دارن و اضافه می کنم و بعد آیتم هایی که گروه ندارن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: تغییر مکان ToolStripMenuItem

    بالاخره درست شد
    هم زمان اجرا بعد از ذخیره سازی تو سند xml درست اضافه می شن و هم زمان لود فرم و خواندن از سند xml

    nghuguy.jpg

تاپیک های مشابه

  1. ToolStripMenuItem در جای درستی نمایش داده نمی شن
    نوشته شده توسط نیکناز در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1402, 19:16 عصر
  2. سوال : امکان انتقال اسناد یک سازمان به دیتابیس طوری که در صورت تغییر اسناد کتابخانه نیز تغییر کند؟؟!
    نوشته شده توسط mohsenashkboos در بخش برنامه نویسی شیرپوینت (Sharepoint Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 12:42 عصر
  3. استفاده از ToolStripMenuItem برای فراخوانی فرم
    نوشته شده توسط find code در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 13 فروردین 1392, 17:55 عصر
  4. ToolStripMenuItem.DropDownItem
    نوشته شده توسط narsiss در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1388, 00:45 صبح
  5. ایجاد ToolStripMenuItem در برنامه
    نوشته شده توسط mr_mtc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 13:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •