نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: محدود کردن TextBox (جعبه متن) به حروف انگلیسی، فارسی و یا اعداد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    Thumbs up محدود کردن TextBox (جعبه متن) به حروف انگلیسی، فارسی و یا اعداد

    محدود کردن به حروف فارسی و انگلیسی

    Select Case UCase(e.KeyChar)
    Case "ا" To "ی", Chr(Keys.Back), "A" To "Z", Space(1)
    Case Else
    e.Handled = True
    End Select

    محدود کردن به اعداد

    Select Case e.KeyChar
    Case Chr(Keys.Back), "0" To "9"
    Case Else
    e.Handled = True
    End Select

    در این ویدئو نحوه محدود کردن TextBox (جعبه متن) برای حروف انگلیسی، فارسی و یا اعداد آموزش داده می شه ....

    https://aparat.com/v/CHSGg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: محدود کردن TextBox (جعبه متن) به حروف انگلیسی، فارسی و یا اعداد

    آموزش ساخت جعبه متن (TextBox) سفارشی محدود به عدد

    Public Class NumericTextBox
    Protected Overrides Sub OnKeyPress(e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs)
    Select Case e.KeyChar
    Case "0" To "9"
    Case Else
    e.Handled = True
    End Select
    MyBase.OnKeyPress(e)
    End Sub

    End Class



    در این ویدئو ساخت یک جعبه متن یا TextBox سفارشی که فقط عدد قبول می کنه و می شه توی پروژه های دیگه ازش استفاده کرد آموزش داده می شه....

    https://aparat.com/v/uBGCr

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 خرداد 1400, 13:13 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1395, 18:55 عصر
  3. بررسی textbox که آیا کاراکتر - وجود دارد ؟
    نوشته شده توسط mohsen_iceman2000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1393, 04:08 صبح
  4. textbox فارسی
    نوشته شده توسط xetodpanish در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 دی 1385, 16:44 عصر
  5. پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 09:38 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •