نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در نمایش نتایج در صفحه جدید

  1. #1

    Question مشکل در نمایش نتایج در صفحه جدید

    سلام
    من یه کد php دارم برای صفحه تماس با ما ای که ساختم
    مشکلم اینه که وقتی پیام ارسال میشه نتیجه رو تو یه صفحه جدید نشون میده که هیچ استایلی هم نداره
    چطور میتونم کاری کنم که نتیجه به صورت یه متن زیر همون دکمه ارسال نمایش داده بشه؟
    این مشکل رو با کد خبرنامه ای که اون هم به صورت php هست دارم

    قالبی که دارم طراحی میکنم یک قالب html چند صفحه ای هستش
    کد php تماس با ما من اینه :

    https://rozup.ir/info/3748114/Contact

    اگه امکانش هست برام درستش کنید یا یاد بدید بهم من جاوا اسکریپت و php بلد نیستم و اینم اولین کارم هستش


    میدونم با جاوا و ایجکس هستش ولی نمیدونم چجوری باید استفاده کنم ازش ممنون میشم کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: مشکل در نمایش نتایج در صفحه جدید


    <?php if (!isset($_SESSION)) session_start();

    // بررسی اعتبار داده های فرم
    if (empty($_POST['name'])) {
    echo "نام الزامی است.";
    exit();
    }

    if (!filter_var($_POST['email'], FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {
    echo "ایمیل معتبر نیست.";
    exit();
    }

    if (empty($_POST['phone'])) {
    echo "شماره تماس الزامی است.";
    exit();
    }

    if (empty($_POST['subject'])) {
    echo "موضوع پیام الزامی است.";
    exit();
    }

    if (empty($_POST['comments'])) {
    echo "پیام الزامی است.";
    exit();
    }

    if ($_POST['verify'] != $_SESSION['verify']) {
    echo "کد امنیتی اشتباه است.";
    exit();
    }

    // ارسال ایمیل
    $to = "info@example.com";
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['comments'];
    $headers = "From: " . $_POST['name'] . " <" . $_POST['email'] . ">";

    mail($to, $subject, $message, $headers);

    // پیام موفقیت را نمایش دهید
    echo "پیام شما با موفقیت ارسال شد.";

    // کد امنیتی را برای ارسال بعدی ذخیره کنید
    $_SESSION['verify'] = rand(10000, 99999);

    if(!$_POST) exit();

    if (!defined("PHP_EOL")) define("PHP_EOL", "\r\n");

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $website = $_POST['website'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $comments = $_POST['comments'];
    $error = '';

    if (isset($_POST['verify'])) :
    $posted_verify = $_POST['verify'];
    $posted_verify = md5($posted_verify);
    else :
    $posted_verify = '';
    endif;

    // Important Variables
    $session_verify = $_SESSION['verify'];

    if (empty($session_verify)) $session_verify = $_COOKIE['verify'];

    if(trim($name) == '') {
    echo '<div class="error_message">اسم خودتون رو وارد نکردید !</div>';
    exit();
    } else if(trim($email) == '') {
    echo '<div class="error_message">آدرس ایمیل اشتباه وارد کردید !</div>';
    exit();
    } else if(!isEmail($email)) {
    echo '<div class="error_message">شما آدرس ایمیل اشتباه وارد کردید، لطفا بیشتر دقت کنید</div>';
    exit();
    }

    if(trim($subject) == '') {
    echo '<div class="error_message">لطفا موضوع پیام خودتون رو مشخص کنید</div>';
    exit();
    } else if(trim($comments) == '') {
    echo '<div class="error_message">لطفا پیام خودتون رو بنویسید</div>';
    exit();
    } else if($posted_verify == '') {
    echo '<div class="error_message">لطفا کد امنیتی رو وارد کنید</div>';
    exit();
    } else if($session_verify != $posted_verify) {
    echo '<div class="error_message">کد تاییدی که وارد کردید اشتباه هست !</div>';
    exit();
    }

    if($error == '') {

    if(get_magic_quotes_gpc()) {
    $comments = stripslashes($comments);
    }


    // Configuration option.
    // Enter the email address that you want to emails to be sent to.
    // Example $address = "info@yoursite.ir";

    //$address = "info@yoursite.ir";
    $address = "info@yoursite.ir";


    // Configuration option.
    // i.e. The standard subject will appear as, "You've been contacted by John Doe."

    // Example, $e_subject = '$name . ' از طریق فرم *تماس با ما* سایت با شما تماس گرفته';

    $e_subject = 'با شما تماس گرفته ! ' . $name . '.';


    // Configuration option.
    // You can change this if you feel that you need to.
    // Developers, you may wish to add more fields to the form, in which case you must be sure to add them here.

    $e_body = "$name در رابطه با موضوع $subject با شما تماس گرفته. متن پیام و اطلاعات اضافی رو پایین نوشتم:" . PHP_EOL . PHP_EOL;
    $e_content = "\"$comments\"" . PHP_EOL . PHP_EOL;
    $e_reply = "شما میتونید با $name از طریق آدرس ایمیل $email تماس بگیرید.";

    if ($phone) $e_reply .= "شماره تماس $name : $phone";

    if ($website) $e_reply .= "وب سایت $name : $website";

    $msg = wordwrap($e_body . $e_content . $e_reply,70);

    $headers = "From: $email" . PHP_EOL;
    $headers .= "Reply-To: $email" . PHP_EOL;
    $headers .= "MIME-Version: 1.0" . PHP_EOL;
    $headers .= "Content-type: text/plain; charset=utf-8" . PHP_EOL;
    $headers .= "Content-Transfer-Encoding: quoted-printable" . PHP_EOL;

    if(mail($address, $e_subject, $msg, $headers)) {


    // Email has sent successfully, echo a success page.

    echo "<fieldset>";
    echo "<div id='success_page'>";
    echo "<h1>پیام شما با موفقیت ارسال شد.</h1>";
    echo "<p><strong>$name</strong> عزیز، پیام شما ارسال شد و بعد از دیدنش، خیلی زود با شما تماس میگیرم</p>";
    echo "</div>";
    echo "</fieldset>";

    } else {

    echo 'ERROR!';

    }

    }

    function isEmail($email) { // Email address verification, do not edit.

    return(preg_match("/^[-_.[:alnum:]]+@((([[:alnum:]]|[[:alnum:]][[:alnum:]-]*[[:alnum:]])\.)+(ad|ae|aero|af|ag|ai|al|am|an|ao|aq|ar|arpa|a s|at|au|aw|az|ba|bb|bd|be|bf|bg|bh|bi|biz|bj|bm|bn |bo|br|bs|bt|bv|bw|by|bz|ca|cc|cd|cf|cg|ch|ci|ck|c l|cm|cn|co|com|coop|cr|cs|cu|cv|cx|cy|cz|de|dj|dk| dm|do|dz|ec|edu|ee|eg|eh|er|es|et|eu|fi|fj|fk|fm|f o|fr|ga|gb|gd|ge|gf|gh|gi|gl|gm|gn|gov|gp|gq|gr|gs |gt|gu|gw|gy|hk|hm|hn|hr|ht|hu|id|ie|il|in|info|in t|io|iq|ir|is|it|jm|jo|jp|ke|kg|kh|ki|km|kn|kp|kr| kw|ky|kz|la|lb|lc|li|lk|lr|ls|lt|lu|lv|ly|ma|mc|md |me|mg|mh|mil|mk|ml|mm|mn|mo|mp|mq|mr|ms|mt|mu|mus eum|mv|mw|mx|my|mz|na|name|nc|ne|net|nf|ng|ni|nl|n o|np|nr|nt|nu|nz|om|org|pa|pe|pf|pg|ph|pk|pl|pm|pn |pr|pro|ps|pt|pw|py|qa|re|ro|ru|rw|sa|sb|sc|sd|se| sg|sh|si|sj|sk|sl|sm|sn|so|sr|st|su|sv|sy|sz|tc|td |tf|tg|th|tj|tk|tm|tn|to|tp|tr|tt|tv|tw|tz|ua|ug|u k|um|us|uy|uz|va|vc|ve|vg|vi|vn|vu|wf|ws|ye|yt|yu| za|zm|zw)$|(([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5])\.){3}([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5]))$/i",$email));

    } ?>

    <!DOCTYPE html>
    <html lang="fa">
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>X App | تماس با ما</title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/bootstrap.min.css">
    <!-- font-awesome-icon.css -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="font-awesome/css/font-awesome.min.css">
    <!-- themify-icon.css -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/themify-icons.css">
    <!-- animate.css -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/animate.css">
    <!-- owl-carousel -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/owl.carousel.css">
    <!-- video.min.css -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/video.min.css">
    <!-- menu style -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/menu.css">
    <!-- style -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css">
    <!-- responsive.css -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/responsive.css">
    </head>
    <body>
    <!-- Start of Header============================================ = -->
    <header>
    <div id="main-menu" class="main-menu-container tbg navbar-fixed-top">
    <div class="main-menu">
    <div class="container">
    <div class="row">
    <div class="navbar navbar-default" role="navigation">
    <div class="container-fluid">
    <!-- Brand and toggle get grouped for better mobile display -->
    <div class="navbar-header">
    <button type="button" class="navbar-toggle collapsed" data-toggle="collapse" data-target="#bs-example-navbar-collapse-1">
    <span class="sr-only">Toggle navigation</span>
    <i class="ti-menu"></i>
    </button><!-- /.navbar-toggle collapsed -->
    <a class="navbar-brand text-uppercase" href="#"><img src="pics/logo/logo.png" alt="logo"></a>
    </div><!-- /.navbar-header -->
    <!-- Collect the nav links, forms, and other content for toggling -->
    <nav class="collapse navbar-collapse navbar-left" id="bs-example-navbar-collapse-1">
    <ul id="main-nav" class="nav navbar-nav">
    <li><a href="index.html/#home">خانه</a></li>
    <li><a href="index.html/#about">درباره ما</a></li>
    <li><a href="index.html/#extra-features">ویژگی ها</a></li>
    <li><a href="index.html/#showcase">ویترین</a></li>
    <li><a href="index.html/#pricing">تعرفه ها</a></li>
    <li><a href="index.html/#download-area"><span class="ti-import"></span>دانلود</a></li>
    <li><a href="index.html/Contact.html">تماس با ما</a></li>
    </ul><!-- /#main-nav -->
    </nav><!-- /.navbar-collapse -->
    </div><!-- /.container-fluid -->
    </div><!-- /.navbar navbar-default -->
    </div><!-- /.row -->
    </div><!-- /.container -->
    </div><!-- /.full-main-menu -->
    </div><!-- #main-menu -->
    <!-- Main Menu end -->
    </header> <!-- .cd-auto-hide-header -->
    <!-- End of Header ============================================= -->

    <!-- Start of banner section ============================================= -->
    <section id="banner-area" class="head-page">
    <div class="container">
    <div class="row section-content">
    <div class="head-page-title text-center pb60">
    <h2>تماس با ما</h2>
    </div>
    </div><!-- /row -->
    </div><!-- /container -->
    </section>
    <!-- End of banner section ============================================= -->

    <!-- End of text-page section ============================================= -->

    <section id="text-page" class="text-page-section">
    <div class="row section-content">
    <section class="faq-parswp">
    <div class="faq-one">

    <div class="container-contact100">
    <div class="wrap-contact100">
    <form method="post" class="contact100-form validate-form" name="contactform" id="contactform" autocomplete="on">
    <span class="contact100-form-title">
    ارسال پیام
    </span>
    <label class="label-input100" for="name" accesskey="U">اطلاعات خود را در این قسمت وارد کنید</label>
    <div class="wrap-input100 validate-input" data-validate="وارد کردن نام الزامی است">
    <input id="name" class="input100" type="text" name="name" placeholder="نام و نام خانوادگی" required>
    <span class="focus-input100"></span>
    </div>
    <label class="label-input100" for="email" accesskey="E"> ایمیل خود را در این قسمت وارد کنید</label>
    <div class="wrap-input100 validate-input" data-validate = "لطفا ایمیل معتبر وارد کنید ">
    <input id="email" class="input100" type="text" name="email" placeholder="eg.example@email.com" required>
    <span class="focus-input100"></span>
    </div>
    <label class="label-input100" for="phone" accesskey="P"> شماره تماس خود را در این قسمت وارد کنید</label>
    <div class="wrap-input100 validate-input" data-validate="وارد کردن شماره تماس الزامی است">
    <input id="phone" class="input100" type="text" name="phone" placeholder="09123456789" required>
    <span class="focus-input100"></span>
    </div>
    <label class="label-input100" for="subject" accesskey="S"> موضوع پیام خود را در این قسمت وارد کنید</label>
    <div class="wrap-input100 validate-input" data-validate="وارد کردن موضوع پیام الزامی است">
    <input id="subject" class="input100" type="text" name="subject" placeholder="موضوع پیام" required>
    <span class="focus-input100"></span>
    </div>
    <label class="label-input100" for="comments" accesskey="C">متن پیام</label>
    <div class="wrap-input100 validate-input" data-validate = "وارد کردن پیام الزامی است">
    <textarea id="comments" class="input100" name="comments" placeholder="پیام خود را در این قسمت وارد کنید" required></textarea>
    <span class="focus-input100"></span>
    </div>
    <div>
    <label class="label-input100" for="verify" accesskey="V">کد امنیتی : <img src="image.php" alt="کد امنیتی" /></label>
    <div class="wrap-input100 validate-input" data-validate="وارد کردن شماره تماس الزامی است">
    <input id="verify" class="input100" type="text" name="verify" placeholder="کد امنیتی" required title="لطفا عبارت داخل تصویر رو تو کادر رو به رو بنویسید" >
    <span class="focus-input100"></span>
    </div>
    <div class="container-contact100-form-btn">
    <input type="submit" class="contact100-form-btn" id="submit" value="ارسال پیام" />
    </div>
    </div>
    </form>
    <div class="contact100-more flex-col-c-m" style="background-image: url('assets/images/bg-01.jpg');">
    <iframe class="map" src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d25423.744553253353!2d50. 02992755576179!3d37.200987849948234!2m3!1f0!2f0!3f 0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x3ff54b21645e bd51%3A0x561e4a4f36ba5183!2z2YTYp9mH2YrYrNin2YbYjC DYp9iz2KrYp9mGINqv24zZhNin2YbYjCDYp9uM2LHYp9mG!5e0 !3m2!1sfa!2s!4v1694517545106!5m2!1sfa!2s" width="500" height="500" style="border:0;" allowfullscreen="" loading="lazy" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade"></iframe>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <!--====================form /======================-->
    <div id="dropDownSelect1"></div>

    </div><!-- /row -->
    </div><!-- /container -->
    </section>
    <!-- End of testimonial section ============================================= -->

    <!-- Start of footer section ============================================= -->
    <footer>
    <section id="footer-area" class="footer-area-section">
    <div class="container">
    <div class="row section-content">
    <div class="footer-area-content">
    <div class="row">
    <div class="col-md-3 col-sm-6">
    <div class="footer-content">
    <h2 class="widgettile deep-black">اطلاعات تماس</h2>
    <div class="footer-address mt20">
    <span>
    آدرس : ایران، تهران، نیاوران
    </span>
    </div>
    <div class="footer-address mt20">
    <span>
    تلفن
    <br>
    021-23456789
    </span>
    </div>
    <div class="footer-social ul-li mt20">
    <ul class="footer-social-list">
    <a target="_blank" href="#" class="btn-social btn-outline"><i class="fa fa-facebook"></i></a>
    <a target="_blank" href="#" class="btn-social btn-outline"><i class="fa fa-paper-plane"></i></a>
    <a target="_blank" href="#" class="btn-social btn-outline"><i class="fa fa-instagram"></i></a>
    <a target="_blank" href="#" class="btn-social btn-outline"><i class="fa fa-twitter"></i></a>
    </ul>
    </div>
    </div>
    </div>
    <!-- //col-sm-4 -->

    <div class="col-md-3 col-sm-6">
    <div class="footer-service-list">
    <div class="footer-widget pb20">
    <h2 class="widgettile deep-black">سایر صفحات</h2>
    </div>
    <div class="service-list ul-li ul-li-block">
    <ul class="service-list-item">
    <li><a href="/Terms.html">قوانین و مقررات</a></li>
    <li><a href="/About.html">درباره ما</a></li>
    <li><a href="/Faq.html">سوالات متداول</a></li>
    </ul>
    </div>
    </div>
    <!-- //1st service -->
    </div>
    <div class="col-md-3 col-sm-6">
    <div class="footer-service-list">
    <div class="footer-widget pb20">
    <h2 class="widgettile deep-black">پشتیبانی</h2>
    </div>
    <div class="service-list ul-li ul-li-block">
    <ul class="service-list-item">
    <li><a href="/Jobs.html">استخدام</a></li>
    <li><a href="/Contact.html">تماس با ما</a></li>
    </ul>
    </div>
    </div>
    </div>
    <!-- //col-sm-4 -->
    <div class="col-md-3 col-sm-6">
    <div class="footer-widget pb20">
    <h2 class="widgettile deep-black">اشتراک گذاری</h2>
    </div>
    <span>جدیدترین اخبار ما را از دست ندهید</span>
    <div class="newsletter">
    <form action="newsletter/save.php" method="post">
    <div class="newsletter-email">
    <input type="text" name="email" size="30" placeholder="example@mail.com">
    <button class="newsletter-email-btn" type="submit" value="ارسال"><span class="fa fa-chevron-left"></span></button>
    </div>
    </form>
    </div>
    </div>

    </div>
    </div><!-- //row -->
    </div><!-- //footer-area-content -->
    <div class="copyright">
    <p> تمامی حقوق متطلق به
    <img src="pics/logo/logo-black.png" alt="logo">
    می باشد.</p>
    </div>
    </div><!-- //container -->
    </section>
    </footer>
    <!-- End of footer section ============================================= -->

    <!-- Js Library -->
    <script type="text/javascript" src="js/jquery-2.1.4.min.js"></script>
    <!-- Include for bootstrap -->
    <script type="text/javascript" src="js/bootstrap.min.js"></script>
    <!-- Include Owl-carousel -->
    <script type="text/javascript" src="js/owl.carousel.min.js"></script>
    <!-- Include jquery.magnific-popup.min.js-->
    <script type="text/javascript" src="js/jquery.magnific-popup.min.js"></script>
    <!-- Include script.js-->
    <script type="text/javascript" src="js/script.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="main.js"></script>

    <script src="assets/js/popper.min.js"></script>
    <script src="assets/js/select2.min.js"></script>
    <script>
    $(".selection-2").select2({
    minimumResultsForSearch: 20,
    dropdownParent: $('#dropDownSelect1')
    });
    </script>
    </body>
    </html>



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: مشکل در نمایش نتایج در صفحه جدید

    مشکل اینه که شما فرم رو به contact.php میفرستید و اون صفحه لود میشه که هیچ قالبی نداره .
    فایل contact.php رو به شکل بالا تغییر بدید.
    پیشنهاد میکنم از یه فریمورک مثل سمفونی استفاده کنید که خیلی کاربردی تر و راحتره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •