نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آموزش اضافه کردن رشته های فایل Resx . به DataTable و نمایش در DtataDrid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,675

    Thumbs up آموزش اضافه کردن رشته های فایل Resx . به DataTable و نمایش در DtataDrid

    در این ویدئو ریسورس های رشته ای از یک فایل ریسورس (Resources File) .ResX به DataTable اضافه می شه که در DataGrid نمایش داده بشن....



    Annotation 2023-10-05 203135.jpg


     
    Dim OFD As New OpenFileDialog With {.Filter = "Resources File|*.resx"}
    Dim FileName As String = ""
    With OFD
    .SupportMultiDottedExtensions = False
    .Multiselect = False
    ReBrowse:
    If .ShowDialog(Me) = DialogResult.Cancel Then Exit Sub
    FileName = .FileName
    If IO.Path.GetFileNameWithoutExtension(FileName).Cont ains(".") = True Then
    FileName = IO.Path.GetFileNameWithoutExtension(FileName)
    FileName = IO.Path.GetFileNameWithoutExtension(FileName)
    FileName = String.Format("{0}\{1}.resx", FileIO.FileSystem.GetParentPath(.FileName), FileName)
    End If
    Me.ToolStripTextBox1.Text = FileName
    resReader = New Resources.ResXResourceReader(FileName)
    Resources.Clear()
    Resources.Add("(Default)", resReader)
    Dim Name, Value As Object
    resReader.GetEnumerator.Reset()
    Dim dict As IDictionaryEnumerator = resReader.GetEnumerator
    Do While dict.MoveNext = True
    ' resSet.GetEnumerator.MoveNext()
    Name = dict.Key
    Value = dict.Value
    If TypeOf (Value) Is String Then
    With MultiLanguageDataTable
    .Rows.Add(Name, Value)
    End With
    End If
    Loop
    End With

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,675

    نقل قول: آموزش اضافه کردن رشته های فایل Resx . به DataTable و نمایش در DtataDrid

    نحوه ذخیره سازی ریسورس ها در Resources File بصورت برنامه نویسی

    در این آموزش نحوه ذخیره سازی ریسورس های فایل Resources File توضیح داده می شه ....

    Annotation 2023-10-06 200832.jpg



            Dim ResName, Value As String
    With MultiLanguageDataTable
    For Each Resource As KeyValuePair(Of String, String) In Resources
    ResWriter = New Resources.ResXResourceWriter(Resource.Value)
    For Each row As DataRow In .Rows
    ResName = row.Item(0).ToString
    Value = row.Item(Resource.Key).ToString
    ResWriter.AddResource(ResName, Value)
    Next
    ResWriter.Generate()
    ResWriter.Close()
    Next
    End With
    MsgBox("Update Completed Successfuly.", MsgBoxStyle.Information)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فایل resx
    نوشته شده توسط DANGER_BIGBOOS در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1397, 15:38 عصر
  2. jquery datatable یا bootstrap datatable ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1392, 06:20 صبح
  3. کپی کردن یک ستون از datatable در datatable دیگر با کمک linq
    نوشته شده توسط saba106 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 13:22 عصر
  4. کپی کردن یک ستون از datatable در datatable دیگر با کمک linq
    نوشته شده توسط saba106 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 11:35 صبح
  5. سوال: در باره فایلهای با فرمت resx در vb.net
    نوشته شده توسط yasmeen در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1387, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •