نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجرای یک فایل در سرور توسط کلاینت با وب سرویس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    اجرای یک فایل در سرور توسط کلاینت با وب سرویس

    سلام دوستان
    آیا راهی هست که بتونم یک فایل اجرایی را در سرور ، از سمت کلاینت اجرا کنم (توسط وب سرویس)

    <WebMethod()> _
    Public Function runExe() As Boolean
    Process.Start(Server.MapPath("~/Report.exe"))
    Return True

    End Function

    آیا تنظیمات خاصی باید در iis یا Web.config اعمال کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: اجرای یک فایل در سرور توسط کلاینت با وب سرویس

    بله، برای اجرای یک فایل اجرایی در سرور از سمت کلاینت توسط یک وب سرویس، باید تنظیمات خاصی را در IIS و یا فایل web.config اعمال کنید.
    1. در IIS، باید مطمئن شوید که اجازه اجرای فایلهای اجرایی بر روی سرور فعال باشد. برای این کار:
    - کنترل پنل IIS را باز کنید.
    - روی سایت مورد نظر خود کلیک کنید.
    - در قسمت IIS، روی قسمت "Handler Mappings" کلیک کنید.
    - در لیست راه اندازی شده، مطمئن شوید که رویداد "Executable" برای فایلهای اجرایی فعال باشد.
    2. در فایل web.config، باید تنظیمات مناسب را انجام دهید:
    - اگر فایل اجرایی در ریشه وب سایت خود قرار دارد، می توانید کد زیر را در فایل web.config قرار دهید:
     <system.webServer>
    <handlers>
    <add name="ExecutableHandler" path="*.exe" verb="*" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\system32\inetsrv\asp.dll "
    resourceType="Unspecified" requireAccess="Execute" preCondition="bitness64" />
    </handlers>
    </system.webServer>


    اگر فایل اجرایی در یک پوشه خاص قرار دارد، می توانید کد زیر را در فایل web.config قرار دهید:

     <system.webServer>
    <handlers>
    <add name="ExecutableHandler" path="foldername/*.exe" verb="*" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\system32\inetsrv\asp.dll "
    resourceType="Unspecified" requireAccess="Execute" preCondition="bitness64" />
    </handlers>
    </system.webServer>



    برخی از تنظیمات ممکن است نیاز به دسترسی به سطح سیستم عامل داشته باشد و باید با دقت تنظیم شوند.
    با اعمال این تنظیمات، باید بتوانید فایل اجرایی را از سمت کلاینت اجرا کنید. امیدوارم مفید واقع بشه

تاپیک های مشابه

  1. ارسال sms توسط وب سرویس
    نوشته شده توسط ParsaGostar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1401, 20:22 عصر
  2. سوال: چگونگی انتقال وجه توسط وب سرویس
    نوشته شده توسط mamgkareserri در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 خرداد 1393, 13:43 عصر
  3. سوال: ورژن برنامه چگونه توسط برنامه نویس مشخص می گردد ؟
    نوشته شده توسط gholami146 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 02:36 صبح
  4. سوال: برگرداندن مقدار به کلاینت توسط وب سرویس
    نوشته شده توسط mona11 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 21:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •