نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دانلود کتابخانه تبدیل عدد به حروف فارسی برای استفاده در پروژه های برنامه نویسی .Net Framework Window

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    Thumbs up دانلود کتابخانه تبدیل عدد به حروف فارسی برای استفاده در پروژه های برنامه نویسی .Net Framework Window

    آموزش نحوه فعالسازی و استفاده از کتابخانه نبدیل عدد به حروف

    با این کتابخانه می توانید در پروژه برنامه نویسی .Net Framework اعداد را به حروف تبدیل کنید




    Annotation 2023-10-09 120947.jpg


    Imports NumbersToWords.NumbertoWords


    Public Class Form1
    Private Sub TextBox1_TextChanged(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged
    Try
    Me.Label1.Text = GetWords(CULng(Me.TextBox1.Text))
    Catch ex As Exception


    End Try


    End Sub
    Dim Started As Boolean = False
    Dim Cancel As Boolean = False
    Private Sub Button1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    If Started = False Then
    Me.Button1.Text = "Stop Printing ...."
    Cancel = False
    Started = True
    Else
    Me.Button1.Text = "Start Printing ...."
    Cancel = True
    GoTo Start
    End If
    Debug.Print(">> Begin.")
    Start:
    For i = NumericUpDown1.Value To NumericUpDown2.Value
    If Cancel = True Then GoTo Skip
    Debug.Print(">> {0}: {1}", i, GetWords(i))
    Threading.Thread.Sleep(500)
    Application.DoEvents()
    Next
    Debug.Print(">> End.")
    Skip:
    Started = False
    Me.Button1.Text = "Start Printing ...."
    End Sub
    End Class
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : سه شنبه 18 مهر 1402 در 12:50 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: دانلود کتابخانه تبدیل عدد به حروف فارسی برای استفاده در پروژه های برنامه نویسی .Net Framewo

    سلام و روز خوش

    آیا اعداد اعشاری رو هم پشتیبانی میکنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله mazoolagh : سه شنبه 18 مهر 1402 در 11:38 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    نقل قول: دانلود کتابخانه تبدیل عدد به حروف فارسی برای استفاده در پروژه های برنامه نویسی .Net Framewo

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش

    1- لینک اشکال داره:
    http://xn--%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20-014cdapddajdmegkt3egy0oub2cbndaxd2jeemdi3jkz82bnvd  p9qpa5lkk7dftr2ajdjn8a7at834cm0cf4bnyg0ag2aob.net%  20framework%20windows%20forms/


    2- آیا اعداد اعشاری رو هم پشتیبانی میکنه؟
    سلام.

    ممنون.
    لینک درست شد.
    هنوز نه! فعلا از از اعداد صحیح پشتیبانی می کنه.

    https://eitaa.com/vbprogramming/237

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    نقل قول: دانلود کتابخانه تبدیل عدد به حروف فارسی برای استفاده در پروژه های برنامه نویسی .Net Framewo

    بروز رسانی شد و حالا اعداد رو در قسمت صحیح عدد تا 28 رقم و قسمت اعشار رو هم تا 28 رقم پشتیبانی می کنه....



    Annotation 2023-10-11 072547.jpg



تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1395, 20:11 عصر
  2. پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1392, 15:00 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1391, 19:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •