نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پاک کردن Session بعد از بازگشت به صفحه اصلی

  1. #1

    Question پاک کردن Session بعد از بازگشت به صفحه اصلی

    با سلام خدمت همه
    من در صفحه اصلی وبم از جدول Telerik استفاده کردم. واسه انتخاب ردیف این کد رو گذاشتم:


    protected void dgvRequest_ItemCommand(object sender, GridCommandEventArgs e)
    {
    if (e.CommandName == "RowClick")
    {
    GridDataItem dataItem = e.Item as GridDataItem;
    Session["RN"] = dataItem["RequestNo"].Text;
    Session["CityName"] = dataItem["CityName"].Text;
    Session["District"] = dataItem["District"].Text;
    Session["Code"] = dataItem["Code"].Text;
    }
    }


    وقتی ردیفی رو کلیک می کنم همه چیز درست هست. به Session هم داده ها درست پاس داده میشه. ولی مشکلی که دارم اینه وقتی ردیف انتخاب میشه طبق تصویر میخوام شماره درخواست ردیفی که انتخاب شده رو در صفحه اصلی نمایش بده و ضمنا وقتی با این Session ها به صفحه جدید میرم و دکمه بازگشت به صفحه اصلی رو میزنم Session های ردیف انتخاب شده قبلی سر جاش هست وقتی هم Session ها رو پاک می کنم تو صفحه اصلی به خطا میخوره.

    MyPic.jpg

    لطفا راهنمایی کنید چجوری وقتی ردیف رو انتخاب می کنم تو صفحه اصلی اون شماره درخواست طبق تصویر پیوست به کاربر نمایش بده و وقتی از صفحه دیگر به صفحه اصلی بر می گردم هم اون شماره درخواسته به کاربر نمایش نده و هم Session ردیف انتخاب قبلی حذف بشه.
    با سپاس

  2. #2

    نقل قول: پاک کردن Session بعد از بازگشت به صفحه اصلی

    سلام. عکسی که گذاشته بودم چرا حذف شده؟
    دوستان کسی می تونه کمک کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: پاک کردن Session بعد از بازگشت به صفحه اصلی

    سلام و روز خوش

    این دست مشکل ها بیشتر وقتها با رعایت page life cycle در asp.net درست میشه.

    اول لینک زیر رو با دقت بخونین:
    ASP.NET Page Life Cycle Overview

    بعد سعی کنین از دموهای خود تلریک استفاده کنین و جلو برین.
    از یک سناریو خیلی ساده شروع و یکی یکی موارد رو در اون پیاده کنین.

  4. #4

    نقل قول: پاک کردن Session بعد از بازگشت به صفحه اصلی

    ممنون.
    فقط اون موردی که گفتم درخواست رو انتخاب می کنم و میخوام به کاربر نمایش بده چه درخواستی رو انتخاب کرده چجوری باید انجام بدم؟
    تلریک هم مطالعه کردم و سایت هایی مثل StackOverFlow و سایر موارد مشابه هم راه حل هایی داده بودند که هیچ کدام جوابگو نبود. مثلا همین کد رو اینجوری هم گذاشتم ولی خروجی چیزی رو نمایش نمیده ولی
    Session["RN"] که شماره درخواست رو پاس دادم داره مقدار میگیره.


    if (e.CommandName == "RowClick")
    {
    GridDataItem dataItem = e.Item as GridDataItem;
    Session["RN"] = dataItem["RequestNo"].Text;
    Session["CityName"] = dataItem["CityName"].Text;
    Session["District"] = dataItem["District"].Text;
    Session["NosaziCode"] = dataItem["NosaziCode"].Text;
    this.lbMessage.Text = Session["RN"].ToString();
    }


    حداقل توی این پراپرتی انتخاب ردیف Sessionها مقدار میگیرند ولی وقتی میگم تو یک lable هم نمایش بده نمایش نمیده. همون تصویری که گذاشتم
    درخواست انتخاب شده:

    اینو ممنون میشم راهنمایی کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: پاک کردن Session بعد از بازگشت به صفحه اصلی

    راستش این تکه کد و اسکرین شات که گذاشتین هیچ کمکی نمیکنه!

    زحمت بکشین و یک پروژه نمونه خیلی خیلی ساده از مشکل رو بسازین و اینجا پیوست کنین به شکلی که بشه اون رو در VS باز و اجرا کرد،
    اصطلاحا minimum reproducible example .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: در مورد Session management و session fixation
    نوشته شده توسط c.c.i.e در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1392, 18:14 عصر
  2. سوال: ارور مر بوط به function.session-start session_start session cache limiter
    نوشته شده توسط ms11309 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1392, 11:15 صبح
  3. مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط arian_P در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1388, 23:17 عصر
  4. TimeOut کردن یک Session خاص نه تمام Session های بکار رفته؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 11:16 صبح
  5. تفاوت session و cooki-less session
    نوشته شده توسط bluesky2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1383, 07:44 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •