نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی برای پیداکردن رشته موردنظر در تابع

  1. #1

    راهنمایی برای پیداکردن رشته موردنظر در تابع

    سلام من یک تابع دارم بصورت زیر که یک رشته دریافت میکنه و نتیجه True یا Flase رو میده .

    این رشته فقط شامل حروف بزرگ انگلیسی میتونه باشه.

    کسی میتونه یک رشته بگه که بزارم داخلش نتیجه True بده ؟

    تشکر

    https://pastecode.io/s/0nftr5w1

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: راهنمایی برای پیداکردن رشته موردنظر در تابع

    تابع check_string که ارائه دادید به به نظرم بر اساس یک الگوریتم خاص عمل می‌کنه.
    این تابع ابتدا رشته ورودی را به آرایه بایت تبدیل می‌کنه و سپس طول آرایه را بررسی می‌کنه. در صورتی که طول برابر با 26 باشه، الگوریتمی پیچیده‌تر را اجرا می‌کنه تا دو شرط را بررسی کنه و نتیجه را برمی‌گردونه. در غیر این صورت، مقدار False را برمی‌گردونه.
    می‌تونید این تابع را با ارسال یک رشته به عنوان ورودی فراخوانی کنید تا نتیجه آن را دریافت کنید.

    string myString = "ABCDEF..."; // رشته مورد نظر خود را در اینجا قرار دهید
    bool result = check_string(myString);
    MessageBox.Show(result.ToString());

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bitasoft.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    جنگلهای تاریک اصفهان
    سن
    44
    پست
    279

    نقل قول: راهنمایی برای پیداکردن رشته موردنظر در تابع

    در C#‎، شما می‌توانید از متد IsUpper کلاس Char برای بررسی اینکه آیا یک کاراکتر یا یک رشته تشکیل شده از حروف بزرگ انگلیسی استفاده کنید. برای تعریف تابعی که این کار را انجام دهد، می‌توانید مانند این عمل کنید:


    using System;


    class Program
    {
    static bool IsAllUppercase(string input)
    {
    foreach (char c in input)
    {
    if (!Char.IsUpper(c))
    {
    return false;
    }
    }
    return true;
    }


    static void Main(string[] args)
    {
    // تست تابع
    Console.WriteLine(IsAllUppercase("HELLO")); // True
    Console.WriteLine(IsAllUppercase("Hello")); // False
    Console.WriteLine(IsAllUppercase("123")); // True (کاراکترهای غیر حروف انگلیسی نادیده گرفته می‌شوند)
    }
    }
    تابع IsAllUppercase در مثال بالا یک رشته را گرفته و از Char.IsUpper برای بررسی تمامی کاراکترها استفاده می‌کند. اگر تمامی کاراکترها حروف بزرگ انگلیسی باشند، True برمی‌گرداند و در غیر اینصورت False برمی‌گرداند.


    نقل قول نوشته شده توسط bahareh_1400 مشاهده تاپیک
    سلام من یک تابع دارم بصورت زیر که یک رشته دریافت میکنه و نتیجه True یا Flase رو میده .

    این رشته فقط شامل حروف بزرگ انگلیسی میتونه باشه.

    کسی میتونه یک رشته بگه که بزارم داخلش نتیجه True بده ؟

    تشکر

    https://pastecode.io/s/0nftr5w1

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1392, 08:54 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 09:45 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 14:55 عصر
  4. پیدا کردن ip هایی که ics شده اند ( پیدا کردن ip به عنوان gateway جهت اتصال به اینترنت )
    نوشته شده توسط aliila در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 12:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •