نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چک کردن ستون خالی گریدویو

  1. #1

    چک کردن ستون خالی گریدویو

    سلام و وقت بخیر چگونه چک کنم که یکی از ستونهای مورد نطر گریدویو مقدار سلول آن تماما خالی هست یا نه یعنی اگر تمام سلول ها خالی بود پیام بده در صورتی که حتی یک سلول پر بود پیامی صادر نشود با تشکر از دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: چک کردن ستون خالی گریدویو

    سلام و روز خوش

    1- گریدویو کنترل webform هست و دیتاگریدویو کنترل winform ،
    الان مبهم هست که منظور کدوم یکی هست چون فروم یک بخش جدا برای asp.net داره.

    2- روش کلی که حلقه هست برای پیمایش rowها - ولی باید مشخص باشه که ستونها چجوری ساخته شدن،
    یعنی bind هستن یا نه، autogenerate هستن یا نه، template دارن یا نه و ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: چک کردن ستون خالی گریدویو

    جناب mazoolagh پاسخ کاملی دادند و طبق نظر ایشان در شماره ۲ شاید این کد بتونه کمکتون کنه

    using CsvHelper;
    using System.IO;


    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    // مسیر فایل CSV
    string filePath = "data.csv";


    // خواندن داده‌ها از فایل
    using (var reader = new StreamReader(filePath))
    using (var csv = new CsvReader(reader))
    {
    // خواندن ستون مورد نظر
    csv.Read();
    csv.ReadHeader();
    var columnName = "نام ستون";
    var column = csv.GetField(columnName);


    // بررسی تمام سلول‌های ستون
    bool allEmpty = true;
    while (csv.Read())
    {
    var cellValue = csv.GetField(columnName);
    if (!string.IsNullOrEmpty(cellValue))
    {
    allEmpty = false;
    break;
    }
    }


    // صدور پیام مورد نظر
    if (allEmpty)
    {
    Console.WriteLine("تمام سلول‌های ستون خالی هستند.");
    }
    }
    }
    }


    در این کد، ابتدا فایل CSV را با استفاده از `StreamReader` و `CsvReader` می‌خونیم . بعد ستون مورد نظر را با استفاده از `GetField` دریافت می‌کنیم. سپس با استفاده از حلقه `while` تمام سلول‌های ستون را بررسی و شرط مورد نظر را چک می‌کنیم. در صورتی که حداقل یک سلول پر باشد، متغیر `allEmpty` به `false` تغییر می‌کنه و حلقه متوقف می‌شه. در نهایت، در صورتی که `allEmpty` به `true` باقی بمونه ، پیام مورد نظر را دریافت میکنیم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 خرداد 1393, 00:06 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 01:38 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 دی 1390, 12:46 عصر
  4. سوال: انتقال اطلاعات گریدویو با انتخاب ستون checkbox به گریدویو بعدی
    نوشته شده توسط mzosan817 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 10 مهر 1389, 13:58 عصر
  5. سوال: نمایش جمع چند ردیف در ستون آخر لیست ویو یا گرید ویو ؟
    نوشته شده توسط mohammad_2039 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 23:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •