نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم ذخیره اطلاعات دیتاگریدویو در بانک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    http://newharf.com
    پست
    113

    عدم ذخیره اطلاعات دیتاگریدویو در بانک

    من اطلاعات را به وسیله اکسل وارد دیتاگریدویو میکنم وقتی اطلاعات را در بانک ذخیره میکنم فقط اطلاعات سطر اول دیتاگریدویو ذخیره میشه و بقیه سطرها ذخیره نمیشه
    چیکارکنم؟
    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: عدم ذخیره اطلاعات دیتاگریدویو در بانک

    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    OleDbConnection con = new OleDbConnection();
    Properties.Settings set128 = new ph1402.Properties.Settings();
    con.ConnectionString = set128.sobhaniConnectionString;
    OleDbCommand scom = new OleDbCommand();
    scom.CommandText = "INSERT INTO khad (mokh, fsh, zam, koda, emil, site, modd, tov, adsh, ksh, tsh, hsh, ax) VALUES (@f0, @f, @ff, @sh, @ma, @mal, @as, @ho, @ax, @ax1, @ax2, @ax3)";
    scom.Connection = con;
    scom.Parameters.AddWithValue("@f0", dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value);
    scom.Parameters.AddWithValue("@f", dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value);
    scom.Parameters.AddWithValue("@ff", dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value);
    scom.Parameters.AddWithValue("@sh", dataGridView1.Rows[i].Cells[3].Value);
    scom.Parameters.AddWithValue("@ma", dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value);
    scom.Parameters.AddWithValue("@mal", dataGridView1.Rows[i].Cells[5].Value);
    scom.Parameters.AddWithValue("@as", dataGridView1.Rows[i].Cells[6].Value);
    scom.Parameters.AddWithValue("@ho", dataGridView1.Rows[i].Cells[7].Value);
    scom.Parameters.AddWithValue("@ax", dataGridView1.Rows[i].Cells[8].Value);
    scom.Parameters.AddWithValue("@ax1", dataGridView1.Rows[i].Cells[9].Value);
    scom.Parameters.AddWithValue("@ax2", dataGridView1.Rows[i].Cells[10].Value);
    scom.Parameters.AddWithValue("@ax3", dataGridView1.Rows[i].Cells[11].Value);


    OleDbDataAdapter sda = new OleDbDataAdapter();
    sda.InsertCommand = scom;
    con.Open();
    sda.InsertCommand.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }


    MessageBox.Show("پیام مورد نظر");
    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : چهارشنبه 10 آبان 1402 در 18:32 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1398, 12:59 عصر
  2. سوال: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1394, 16:50 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 17:52 عصر
  4. اتصال دیتای سورس گریدویو داخلی به تکس باکس گرید ویو اصلی
    نوشته شده توسط mostafa_tak2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •