نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: راهنمای برای شروع sql server

  1. #1

    راهنمای برای شروع sql server

    چند سوال:

    1. ورژن های جدید sql-server بعد از sqlserver-2000 چیست؟
    2.من یک کتاب آموزشی sql-server2000 دارم از این کتاب برای آموزش ورژن های جدید تر هم میشه استفاده کرد؟
    3. برای برقراری ارتباط با sql server ایا زبان C++‎ زبان جامعی است یا بهتر است زبانی در .net باشد؟

  2. #2
    محروم شده آواتار SQLPRO
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    42
    نقل قول نوشته شده توسط نغمه مشاهده تاپیک
    چند سوال:

    1. ورژن های جدید sql-server بعد از sqlserver-2000 چیست؟
    با سلام
    ورژن بعدی آن SQL Server 2005 است.

    نقل قول نوشته شده توسط نغمه مشاهده تاپیک
    2.من یک کتاب آموزشی sql-server2000 دارم از این کتاب برای آموزش ورژن های جدید تر هم میشه استفاده کرد؟
    بله میتوانید استفاده کنید ولی طبیعتا" از خیلی از امکانات SQLServer 2005 نمیتوانید استفاده کنید.

    نقل قول نوشته شده توسط نغمه مشاهده تاپیک
    3. برای برقراری ارتباط با sql server ایا زبان C++‎ زبان جامعی است یا بهتر است زبانی در .net باشد؟
    منظورتون همون ++C تحت داس هست؟؟
    به نظر من دات نت پلتفرم بهتری می باشد.
    از زبان ها برنامه نویسی دات نت نظیر #C و یا VB.Net استفاده کنید.

    خدا نگهدار

  3. #3
    برای sql servver و .net چه ورژنها و چه edition های را بخرم؟

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط نغمه مشاهده تاپیک
    برای sql servver و .net چه ورژنها و چه edition های را بخرم؟
    برای SQL Server پیشنهاد من اینه که شما ویرایش Standard رو بخرید که تقریبا" تمام امکانات رو هم داری و خوبی ای که داره این است که روی ویندوز XP نصب میشود. در حالی که enterprise روی XP نصب نمیشود و باید آنرا روی ویندوزی نظیر Windows 2003 Server نصب کنید. در مورد دات نت ( ویژوال استدیو نام دارد) پیشنهاد میکنم ویژوال استدیو 2005 ویرایش Team Suite و ساده تر از اون نسخه(اگر اشتباه نکنم ) Enterprie هست.

    ولی تو بازار پک هایی وجود دارند که شامل 10 سی دی هستند. فکر کنم 8500 هم هزینه اش باشد. از دو شرکت هما و اورکس این بسته ها رو دیدم. چیز کامل و جالبی است. مشکلی که داره اینه که ویرایش SQL اینها Enterprise است که روی XPنصب نمیشه.

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط TuneUp مشاهده تاپیک
    برای SQL Server پیشنهاد من اینه که شما ویرایش Standard رو بخرید که تقریبا" تمام امکانات رو هم داری و خوبی ای که داره این است که روی ویندوز XP نصب میشود. در حالی که enterprise روی XP نصب نمیشود و باید آنرا روی ویندوزی نظیر Windows 2003 Server نصب کنید. در مورد دات نت ( ویژوال استدیو نام دارد) پیشنهاد میکنم ویژوال استدیو 2005 ویرایش Team Suite و ساده تر از اون نسخه(اگر اشتباه نکنم ) Enterprie هست.

    .
    هردوی اینها با xp مشکل ندارند؟

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط نغمه مشاهده تاپیک
    هردوی اینها با xp مشکل ندارند؟
    ویژوال استدیو که هیچ کدام از ویرایشش هایش مشکلی ندارند.
    ولی SQL چرا.
    شما با گرفتن اون پک میتونید هم اسکیوال داشته باشید و هم ویژوال استدیو. درسته که نسخه اینترپرایز توی XP نصب نمیشه ولی اونها فکر اینجا ش رو هم کرده اند و ویرایش رایگانی از SQL که Express نام دارد را همراه این پک گذاشته اند.
    شما این پک رو بخر مطمئن باش که میتونید ازش استفاده کنید

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط DonetKarvb مشاهده تاپیک
    ویژوال استدیو که هیچ کدام از ویرایشش هایش مشکلی ندارند.
    ولی SQL چرا.
    شما با گرفتن اون پک میتونید هم اسکیوال داشته باشید و هم ویژوال استدیو. درسته که نسخه اینترپرایز توی XP نصب نمیشه ولی اونها فکر اینجا ش رو هم کرده اند و ویرایش رایگانی از SQL که Express نام دارد را همراه این پک گذاشته اند.
    شما این پک رو بخر مطمئن باش که میتونید ازش استفاده کنید
    یعنی برای همش همون 10 cd را بخرم؟ هم sqlserver هم visual studio.net ؟ sql-server 2005 هست؟

    این پک شامل 10 cd اسمش چیه؟

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط نغمه مشاهده تاپیک
    یعنی برای همش همون 10 cd را بخرم؟ هم sqlserver هم visual studio.net ؟ sql-server 2005 هست؟

    این پک شامل 10 cd اسمش چیه؟
    وِزوال استدیو 2005 از شرکت هما و یا اورکس

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط DonetKarvb مشاهده تاپیک
    ویژوال استدیو که هیچ کدام از ویرایشش هایش مشکلی ندارند.
    ولی SQL چرا.
    شما با گرفتن اون پک میتونید هم اسکیوال داشته باشید و هم ویژوال استدیو. درسته که نسخه اینترپرایز توی XP نصب نمیشه ولی اونها فکر اینجا ش رو هم کرده اند و ویرایش رایگانی از SQL که Express نام دارد را همراه این پک گذاشته اند.
    شما این پک رو بخر مطمئن باش که میتونید ازش استفاده کنید
    ویرایش express اش همه کارایی اینترپرایز را داره؟

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط نغمه مشاهده تاپیک
    ویرایش express اش همه کارایی اینترپرایز را داره؟
    نه خیلی از کارایی هاش کمتره. ولی کار شما رو راه میاندازد. به شما پیشنهاد میکنم این پک رو بخرید و یا اینکه بروید یک پک ویزوال استیدیو همرا به یک پک SQL Server ویرایش Standard بگیرید.
    اگر میخوای کار کنی به نظر من سریع تر بگیر و دست دست نکن. چون این که چی رو بگیری چی رو نگیری تو ایران زیاد مهم نیست. اگر خوشت نیومد میری سراغ یه زبان دیگر. ولی مطمئن باش پشیمون نمیشی

  11. #11
    sql server 2000 روی xp نصب میشه؟

  12. #12
    من تا حالا با sql server کار نکردم تازه 2005 را نصب کردم کتابم آموزش sql server2000 در 21 روز است ولی اصلا نتونستم یاد بگیرم 2005 با 2000 خیلی فرق داره مثلا چیزی به نام enterprise manger نداره 2000 ام که روی xp نصب نمیشه تا با همون کار کنم. حسابی گیر افتادم چون برای یاد گیری 20 روز بیشتر فرصت ندارم. لطفا کمکم کنید

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    66
    من sql server 2000 ورژن personal را روی xp نصب کردم و هیچ مشکلی نداره
    البته با Enterprise مشکل داشتم

  14. #14
    دوستان من در ابتدا که مبتدی بودم و آشنایی با این موارد نداشتم رفتم و یک ویژوال استادیو
    خریدم که 3 سی دی بود من تا حالا که دیدم تمام امکانات محیط ویژوال استادیو را داره من با این با نصب کامل این سی دی SQL را دارم فکر می کنم که ورژن Professioal هست در ضمن 2005 هست من هنوز از SQL آن استفاده نکردم آیا این SQL کامل هست و بدرد برنامه نویسی میخوره در ضمن چندتا SQL هم هست مثل SQL Mobil و ... با ویندوز XP هیچ مشکلی نداره
    آیا این SQL اش کامل هست

  15. #15
    راستی یادم رفت با ویندوز XP هیچ مشکلی نداره

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    خیلی از سوالات شما قبلا پاسخ داده شده لطف کنید یک جستجو کنید.

  17. #17
    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    خیلی از سوالات شما قبلا پاسخ داده شده لطف کنید یک جستجو کنید.
    چه جوری جستجو کنم که دقیقا همون چیزی که می خوام بیاد نه هزار مطلبی که فقط یک کلمه کلیدی از سوال من را داره؟

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute
    نوشته شده توسط odiseh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 20:13 عصر
  2. Link Server & Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date...
    نوشته شده توسط nak303 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:02 صبح
  4. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •