نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: تعداد سطر متن یک لیبل

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    Question تعداد سطر متن یک لیبل

    سلام دوستان
    ببخشید چطور میشه تعداد سطر های متن یک لیبل رو تشخیص داد؟
    ممنون میشم جواب بدید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    سلام. میتونید از این روش هم استفاده کنید.


    var totalNewLine = label1.Text.Split('\n').Length;

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    ممنونم
    ببخشید یه سوال دیگه دارم اینکه میشه اسکرول بار عمودی رو به لیبل متصل کرد که اگه سطر های متن لیبل بیشتر از مقدار تعیین شده بود اسکرول بار از حالت هاید در بیاد و بشه متن لیبل رو بالا و پایین کرد مثل لیست باکس؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    تا جایی که مطلع هستم فکر کنم خود Label این ویژگی را ندارد مگر آنکه خودتان یک کنترل جدید بسازید. البته TextBox این قابلیت رو داره و میتونید از TextBox استفاده کنید. البته احتمالا پیشنهاد شما را باید جهت ایجاد یک کنترل جدید استفاده کنم.



    Update History:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki
    Nuget Package:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI/
    Repository:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    البته یک کار دیگه هم میتونید انجام بدید. یک Panel اضافه کنید و ویژگی AutoScroll را برابر true قرار بدید. حالا یک Label به Panel اضافه کنید ولی ویژگی AutoSize برابر true باشه. حالا هر زمان که اندازه Label از اندازه کنترل والد که همان Panel هست بیشتر بشه، Panel به شما یک Scroll نشان میده و میتونید متن Label را براحتی Scroll کنید.

    Untitled.png

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    ممنون کارم راه افتاد
    فقط چطور میشه کاری کرد که وقتی هنوز تعداد سطر های متن تکست باکس به نهایت تعداد سطر هایی که تکست باکس میتونه در سایز فعلی نشون بده نرسیده، قابلیت اسکرول بارِ تکست باکس غیر فعال باشه؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله ُِMohammadSina : چهارشنبه 27 دی 1402 در 16:06 عصر

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    ممنون کارم راه افتاد
    فقط چطور میشه کاری کرد که وقتی هنوز تعداد سطر های متن تکست باکس به نهایت تعداد سطر هایی که تکست باکس میتونه در سایز فعلی نشون بده نرسیده، قابلیت اسکرول بارِ تکست باکس غیر فعال باشه؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    // تنظیم تعداد سطرهای قابل نمایش در TextBox
    int visibleLines = textBox.ClientSize.Height / textBox.Font.Height;


    // بررسی اگر تعداد سطرهای متن تکست باکس به حداکثر تعداد سطرهای قابل نمایش نرسیده است، قابلیت اسکرول بار را غیرفعال می‌کنیم
    if (textBox.Lines.Length < visibleLines)
    {
    textBox.ScrollBars = ScrollBars.None;
    }
    else
    {
    textBox.ScrollBars = ScrollBars.Vertical; // یا هر نوع اسکرول بار دیگری که می‌خواهید
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    // تنظیم تعداد سطرهای قابل نمایش در TextBox
    int visibleLines = textBox.ClientSize.Height / textBox.Font.Height;


    // بررسی اگر تعداد سطرهای متن تکست باکس به حداکثر تعداد سطرهای قابل نمایش نرسیده است، قابلیت اسکرول بار را غیرفعال می‌کنیم
    if (textBox.Lines.Length < visibleLines)
    {
    textBox.ScrollBars = ScrollBars.None;
    }
    else
    {
    textBox.ScrollBars = ScrollBars.Vertical; // یا هر نوع اسکرول بار دیگری که می‌خواهید
    }
    فقط باید با توجه به طراحی UI این قطعه کد را در زمان رخدادها مختلف صدا بزنید:
    1. اگر Font تغییر کرد
    2. اگر متن تغییر کرد
    3. اگر ابعاد کنترل تغییر کرد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    صحیح میفرمائید سپاس



    using System;
    using System.Windows.Forms;


    namespace ScrollBarExample
    {
    public class Program
    {
    public static void Main()
    {
    // ایجاد یک نمونه از کلاس TextBox
    TextBox textBox = new TextBox();


    // تنظیم متن و تعداد سطرهای متن
    textBox.Multiline = true;
    textBox.Text = "این یک متن طولانی است که در تکست باکس نمایش داده می‌شود.";
    textBox.ScrollBars = ScrollBars.None; // ابتدا قابلیت اسکرول بار غیرفعال است


    // تنظیم تعداد سطرهای قابل نمایش در TextBox
    int visibleLines = 3;
    textBox.Height = textBox.Font.Height * visibleLines;


    // بررسی اگر تعداد سطرهای متن بیشتر از تعداد سطرهای قابل نمایش است، قابلیت اسکرول بار را فعال می‌کنیم
    if (textBox.Lines.Length > visibleLines)
    {
    textBox.ScrollBars = ScrollBars.Vertical; // یا هر نوع اسکرول بار دیگری که می‌خواهید
    }


    // نمایش TextBox در یک فرم ساده
    Form form = new Form();
    form.Controls.Add(textBox);
    Application.Run(form);
    }
    }
    }

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    سلام مجدد
    من از تکست باکس استفاده کردم و اون مشکلم حل شد ولی الان یک مشکل دیگه به وجود اومد:
    الان وقتی تکستِ تکست باکس رو برابر با تکست قبلیش به اضافه یه تکسته دیگه به اضافه اینتر(سطر جدید) میکنم، سطر جدید ایجاد نمیشه و تکست جدید بدون فاصله از تکست قبلی نوشته میشه، باید چکار کنم؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    سلام. لطفا کد خودتون را ارسال کنید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    اگر درست متوجه منظورتان شده باشم ، با اضافه کردن کاراکتر "\n" به تکست قبلی و سپس اضافه کردن تکست جدید، میتونید سطر جدید را ایجاد کنید

    string oldText = "تکست قبلی";
    string additionalText = "تکست جدید";


    string newText = oldText + "\n" + additionalText;

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    مشکل این بود که در تکست باکس نمیشه با دستور n\ سطر جدید ایجاد کرد.
    من به جوابم رسیدم ولی برای بقیه دوستانی که این سوال را دارند راه حلش رو قرار میدم.
    با این روش نمیشه توی متن تکست باکس سطر جدید ایجاد کرد:
    string Text1 = "متن اول";
    string Text2 = "متن دوم";

    textBox1.Text = Text1 + "\n" + Text2;

    در این صورت این متن در تکست باکس به صورت زیر در میاد:

    متن اولمتن دوم

    بجاش باید از این روش برای ایجاد سطر جدید در متن تکست باکس استفاده کرد:
    string Text1 = "متن اول";
    string Text2 = "متن دوم";

    textBox1.Text = Text1 + Environment.NewLine + Text2;

    در این صورت متن در تکست باکس به صورت زیر در میاد:

    متن اول
    متن دوم
    آخرین ویرایش به وسیله ُِMohammadSina : جمعه 29 دی 1402 در 20:46 عصر دلیل: کامل کردن

  15. #15

    نقل قول: تعداد سطر متن یک لیبل

    به جای لیبل میتونید از تکست باکس با تغییر در رنگ و غیرفعال کردن قابلیت ویرایش استفاده کنید.


    ضمنا ، در هر تاپیک یک سوال بپرسید.

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد تعریف تعداد ستون های بیشتر در اکسس 2003
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1395, 18:42 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1393, 22:14 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 11:56 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 07:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •