نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: متن بعد از یک کاراکتر مشخص در یک رشته

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    Question متن بعد از یک کاراکتر مشخص در یک رشته

    سلام دوستان
    ببخشید چطور میتونم متن بعد از یک کاراکتر مشخص در متغیر رو وارد یک متغیر دیگه کنم؟
    برای مثال این متن موجود در str1 هست و من میخوام کلمه Two رو وارد str2 کنم.
    string str1 = "One_Two";

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,176

    نقل قول: متن بعد از یک کاراکتر مشخص در یک رشته

    سلام. در نمونه زیر به دو روش این کار را انجام دادم.

    1. ابتدا با فرض اینکه مقدار str1 از یک الگوی جدا گننده استفاده کرده و کلمات با کاراکتر _ ازهم جدا شده اند آنها را بصورت یک آرایه در متغیر split ذخیره کردم.
    2. در روش اول فرض میکنیم که شما با دانستن شماره اندیس اون عبارت در آرایه رو بدست میارید.
    3. درنمونه دوم در یک حلقه به دنبال کلمه مورد نظر در آرایه میگردم و اگر مقدار مورد نظر پیدا شد، یک واحد به شماره اندیس جاری که در واقع شمارنده حلقه هستش یک واحد اضافه میکنم و مقدار بعدی را بدست میارم. البته باید ملاحظات بیشتری در کار با آرایه انجام بدید. مثلا اگر مقدار پیدا شد ازحلقه خارج بشید. یا اینکه اندیس بعدی range حلقه بیشتر نباشه که با خطا مواجه بشید و...



    string str1 = "One_Two";
    string result = string.Empty;
    string[] split = str1.Split('_');


    // راه حل اول
    result = split[1];


    // راه حل اول
    for (int i = 0; i < split.Length; i++)
    {
    if (split[i] == "One")
    result = split[i + 1];
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    نقل قول: متن بعد از یک کاراکتر مشخص در یک رشته

    خیلی ممنون
    و ببخشید یک سوال دیگه
    حالا تو همین کد اگه بخوایم متغیر result برابر با مقدار One بشه باید چیکار کنیم؟
    (من از راه حل اول استفاده کردم)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: متن بعد از یک کاراکتر مشخص در یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط ُِMohammadSina مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون
    و ببخشید یک سوال دیگه
    حالا تو همین کد اگه بخوایم متغیر result برابر با مقدار One بشه باید چیکار کنیم؟
    (من از راه حل اول استفاده کردم)
    سلام
    بنظر میاد تازه داری برنامه نویسی یاد می گیری.
    اون عددی ک توی [] قرار داره عدد ایندکس «است» (اندیس هم بهش می گن) ولی در کل Split یک آرایه است و طبق جداسازی که تعیین کردید _ كلمات رو از رشته جدا می کنه و هر کدوم رو بعنوان یک عنصر از آرایه اختصاص می ده ب خودش

    متغیر ها یا عناصر آرایه از عدد 0 شروع میشه
    بنابر این بستگی داره شما چند عنصر داشته باشید
    و کلمه One عنصر چندم باشه
    توی مثال گفته شده کلمه One عنصر یا متغیر اول هست بنابراین عدد ایندکس می شه 0
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 24 دی 1402 در 02:58 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: متن بعد از یک کاراکتر مشخص در یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط ُِMohammadSina مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    ببخشید چطور میتونم متن بعد از یک کاراکتر مشخص در متغیر رو وارد یک متغیر دیگه کنم؟
    برای مثال این متن موجود در str1 هست و من میخوام کلمه Two رو وارد str2 کنم.
    string str1 = "One_Two";
    این هم روش سوم:

    string str1 = "One_Two";
    string Str2 = str1.Split("_")[1];


    البته ازونجایی که شما نوشتید بعداز یک کاراکتر خاص می تونید از Split استفاده کنید و کاراکتر خاصی که مد نظرتون رو بعنوان جدا ساز تعیین کنید و از حلقه for next استفاده کنید و کلمه اول قبلش _ نداره بنابراین کلمه دوم می شه اولین متغیر یا عنصری که قبلش _ داشته....
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 24 دی 1402 در 03:00 صبح

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    نقل قول: متن بعد از یک کاراکتر مشخص در یک رشته

    سلام بله، با آرایه آشنایی داشتم ولی تو خط سوم بعد از = تو کد آقای mmdguide معنی Split رو متوجه نشده بودم .
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله ُِMohammadSina : یک شنبه 24 دی 1402 در 11:53 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,176

    نقل قول: متن بعد از یک کاراکتر مشخص در یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط ُِMohammadSina مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون
    و ببخشید یک سوال دیگه
    حالا تو همین کد اگه بخوایم متغیر result برابر با مقدار One بشه باید چیکار کنیم؟
    (من از راه حل اول استفاده کردم)

    // راه حل اول
    for (int i = 0; i < split.Length; i++)
    {
    if (split[i] == "One")
    result = split[i];
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,176

    نقل قول: متن بعد از یک کاراکتر مشخص در یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط ُِMohammadSina مشاهده تاپیک
    سلام بله، با آرایه آشنایی داشتم ولی تو خط سوم بعد از = تو کد آقای mmdguide معنی Split رو متوجه نشده بودم .
    ممنون
    متد Split کارش جدا کردن عبارات در یک رشته برحسب پارامترهای مختلف هستش. شما میتونید بجای یک کاراکتر حتی چندین کاراکتر تعیین کنید تا متد Split برمبنای وجود هر یک از اون کاراکترها اقدام به جداسازی کنه:
    split.png

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    نقل قول: متن بعد از یک کاراکتر مشخص در یک رشته

    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •