نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ثبت رکورد جدید

  1. #1

    مشکل در ثبت رکورد جدید

    با سلام خدمت اساتید محترم
    در یک فرم هنگام ذخیره اطلاعات پرسنلی فرد و بستن فرم، به طور خودکار یک رکورد جدید با یک شماره جدید (اتونامبر) اضافه می شود .
    یعنی اگر شماره فرم 10 باشد بعد از بستن فرم خود سیستم یشماره 11 را با رکوردهای خالی ذخیره میکند و برای ثبت مشخصات جدید شماره اتونامبر 12 است.
    این مشکل را چگونه حل کنم؟
    ممنون از اساتید گرامی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: مشکل در ثبت رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط mehdipormaye مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید محترم
    در یک فرم هنگام ذخیره اطلاعات پرسنلی فرد و بستن فرم، به طور خودکار یک رکورد جدید با یک شماره جدید (اتونامبر) اضافه می شود .
    یعنی اگر شماره فرم 10 باشد بعد از بستن فرم خود سیستم یشماره 11 را با رکوردهای خالی ذخیره میکند و برای ثبت مشخصات جدید شماره اتونامبر 12 است.
    این مشکل را چگونه حل کنم؟
    ممنون از اساتید گرامی
    سلام
    کدهائی که برای ذخیره کردن استفاده می کنی و همچنین اگر کدخاصی در رویدادهای close ، Unload فرم بکار برده ای در اینجا قرار بده

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ثبت رکورد جدید

    سلام استاد ممنون
    در رویدادهای unload و close کدی ندارم

    کد ذخیره:
    Dim db As DAO.Database
    Dim rst As DAO.Recordset
    Set db = CurrentDb
    Set rst = db.OpenRecordset("tbl_loh")
    If IsNull(Me.namekhadem) = True Or Me.namekhadem = "" Then
    MsgBox ("لطفا نام دريافت کننده لوح را وارد نماييد")
    Me.namekhadem.SetFocus
    Exit Sub
    End If
    If IsNull(Me.shomareloh) = True Or Me.shomareloh = "" Then
    MsgBox ("لطفا شماره لوح را وارد نماييد")
    Me.shomareloh.SetFocus
    Exit Sub
    End If
    If IsNull(Me.dloh) = True Or Me.dloh = "" Then
    MsgBox ("لطفا تاريخ لوح را وارد نماييد")
    Me.dloh.SetFocus
    Exit Sub
    Exit Sub
    End If
    rst.AddNew
    MsgBox ("ثبت باموفقيت انجام شد.")
    rst.Update
    rst.Close
    DoCmd.Requery






    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    کدهائی که برای ذخیره کردن استفاده می کنی و همچنین اگر کدخاصی در رویدادهای close ، Unload فرم بکار برده ای در اینجا قرار بده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: مشکل در ثبت رکورد جدید

    سلام
    اگر از فرم در حالت باند استفاده می کنی برای اضافه کردن رکورد چه نیازی به ایجاد رکوردست داری؟ با DoCmd.GoToRecord acDataForm, , acNewRec هم میتونی فرم رو در حالت اضافه شدن رکورد قرار بدی
    شما در کدهاتون بدون اینکه به فیلدهای جدول مقداری اضافه کنی با rst.AddNew فقط یک رکورد جدید رو اضافه می کنی
    من با عجله یک نمونه با استفاده از اطلاعات و نام جدول خودت تهیه کردم
    فقط تاکید می کنم کدها رو امتحان نکردم سعی کن خودت تکمیلش کنی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ثبت رکورد جدید

    با عرض سلام و سپاس از شما استاد محترم
    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر از فرم در حالت باند استفاده می کنی برای اضافه کردن رکورد چه نیازی به ایجاد رکوردست داری؟ با DoCmd.GoToRecord acDataForm, , acNewRec هم میتونی فرم رو در حالت اضافه شدن رکورد قرار بدی
    شما در کدهاتون بدون اینکه به فیلدهای جدول مقداری اضافه کنی با rst.AddNew فقط یک رکورد جدید رو اضافه می کنی
    من با عجله یک نمونه با استفاده از اطلاعات و نام جدول خودت تهیه کردم
    فقط تاکید می کنم کدها رو امتحان نکردم سعی کن خودت تکمیلش کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •