نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

  1. #1

    خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    سلام
    فرض کنید یک عبارت رشته ای متغیر که از 6 عدد تشکیل شده اند بصورت زیر داریم:
    Dim strword1 As String
    Dim strword2 As String
    strword = "5,0,1,2,3,4"


    حالا میخواهیم یک خروجی رشته ای از این عبارت بگیریم بطوریکه :
    عدد 0 مساوی A
    عدد 1 مساوی B
    عدد 2 مساوی C
    عدد 3 مساوی D
    عدد 4 مساوی E
    عدد 5 مساوی F
    و خروجی رشته ای عبارت بصورت زیر باشد:

    strword2 = "F,A,B,C,D,E"
    با توجه به متغیر بودن رشته عددی ورودی رشته حروفی خروجی نیز باید متغیر باشد . به عبارتی اگر اعداد در رشته اول جابجا شدند رشته حروف هم به همان ترتیب جابجا شوند. یا بطور خلاصه عرض کنم در هر حالتی به اعداد فوق حروف مربوطه اختصاص پیدا کند حتی در صورت جابجائی
    ضمناً میخواهم خروجی رو بصورت آرایه بدست بیارم(از لحاظ آموزشی) ؟
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله atf1379 : سه شنبه 03 بهمن 1402 در 14:16 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    سلام و روز خوش

    1- با split رشته ورودی رو به array تبدیل کنین
    2- در یک حلقه، هر آیتم رو به کد اسکی A به مقدار آیتم تغییر بدین
    3- array رو join کنین (برای رشته خروجی) و گرنه که پاسخ آماده است

  3. #3

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش

    1- با split رشته ورودی رو به array تبدیل کنین
    2- در یک حلقه، هر آیتم رو به کد اسکی A به مقدار آیتم تغییر بدین
    3- array رو join کنین (برای رشته خروجی) و گرنه که پاسخ آماده است
    سلام استاد
    ممنون از پیگیریتون
    در پست اول بنده یادم رفت که اشاره کنم که بجای حروف لاتین A,B,C.. ممکنه یک کلمه قرار گیرد .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام استاد
    ممنون از پیگیریتون
    در پست اول بنده یادم رفت که اشاره کنم که بجای حروف لاتین A,B,C.. ممکنه یک کلمه قرار گیرد .
    سلام.
    می تونید از تابع Choose هم کمک بگیرید ازونجایی که ورودی یک عدد هست کار رو راحت می کنه...

    Choose function (Visual Basic for Applications) | Microsoft Learn

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    2- در یک حلقه، هر آیتم رو به کد اسکی A به مقدار آیتم تغییر بدین
    سلام
    در مورد این آیتم دوم من اطلاعاتی ندارم، لطفا یک نمونه کد بنویسید.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : چهارشنبه 04 بهمن 1402 در 17:50 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام
    فرض کنید یک عبارت رشته ای متغیر که از 6 عدد تشکیل شده اند بصورت زیر داریم:
    Dim strword1 As String
    Dim strword2 As String
    strword = "5,0,1,2,3,4"


    حالا میخواهیم یک خروجی رشته ای از این عبارت بگیریم بطوریکه :
    عدد 0 مساوی A
    عدد 1 مساوی B
    عدد 2 مساوی C
    عدد 3 مساوی D
    عدد 4 مساوی E
    عدد 5 مساوی F
    و خروجی رشته ای عبارت بصورت زیر باشد:

    strword2 = "F,A,B,C,D,E"
    با توجه به متغیر بودن رشته عددی ورودی رشته حروفی خروجی نیز باید متغیر باشد . به عبارتی اگر اعداد در رشته اول جابجا شدند رشته حروف هم به همان ترتیب جابجا شوند. یا بطور خلاصه عرض کنم در هر حالتی به اعداد فوق حروف مربوطه اختصاص پیدا کند حتی در صورت جابجائی
    ضمناً میخواهم خروجی رو بصورت آرایه بدست بیارم(از لحاظ آموزشی) ؟
    ممنون
    تبدیل رشته حاوی عدد به رشته و آرایه حاوی حروف و کلمات


  7. #7

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش

    1- با split رشته ورودی رو به array تبدیل کنین
    2- در یک حلقه، هر آیتم رو به کد اسکی A به مقدار آیتم تغییر بدین
    3- array رو join کنین (برای رشته خروجی) و گرنه که پاسخ آماده است
    سلام استاد
    ممنون از راهنمائیتون
    توضیحات جنابعالی خیلی تخصصی بود و بنده متوجه نشدم برای حل مسئله باید چکار کنم

  8. #8

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    سلام
    ممنون از آموزشتون ولی باور کنین متوجه توضیحات شما در قسمت کد نویسی نشدم
    البته مشکل از طرف بنده میباشد که با مبحث آرایه خیلی آشنائی ندارم

    ظاهراً رسیدن به جواب از طریق آرایه برای بنده کار آسانی نیست بخاطر همین ممنون میشم اگه برای این مسئله راه حل دیگه ای وجود داره با نوشتن کد مربوطه راهنمائی فرمایند
    با تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    البته مشکل از طرف بنده میباشد که با مبحث آرایه خیلی آشنائی ندارم

    ظاهراً رسیدن به جواب از طریق آرایه برای بنده کار آسانی نیست بخاطر همین ممنون میشم اگه برای این مسئله راه حل دیگه ای وجود داره با نوشتن کد مربوطه راهنمائی فرمایند
    سلام
    راه حل زیر که در اون از تابع Choice و حلقه for ...next استفاده شده بررسی کن!

    Dim strword1 As String
    Dim strword2 As String
    Dim I As Integer
    Function GetChoice(Ind As Integer)
    GetChoice = Choose(Ind + 1, "A", "B", "C", "D", "E", "F")
    End Function
    Private Sub Command0_Click()
    On Error Resume Next
    strword1 = "5,0,1,2,3,4"
    strword1 = Replace(strword1, ",", "")
    For I = 0 To Len(strword1)
    strword2 = strword2 & "," & GetChoice(Mid(strword1, I, 1))
    Next
    strword2 = Right(strword2, Len(strword2) - 1)
    MsgBox strword2
    End Sub

    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : شنبه 07 بهمن 1402 در 12:15 عصر

  10. #10

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    راه حل زیر که در اون از تابع Choice و حلقه for ...next استفاده شده بررسی کن!

    Dim strword1 As String
    Dim strword2 As String
    Dim I As Integer
    Function GetChoice(Ind As Integer)
    GetChoice = Choose(Ind + 1, "A", "B", "C", "D", "E", "F")
    End Function
    Private Sub Command0_Click()
    On Error Resume Next
    strword1 = "5,0,1,2,3,4)"
    For I = 0 To Len(strword1)
    strword2 = strword2 & "," & GetChoice(Mid(strword1, I, 1))
    Next
    strword2 = Right(strword2, Len(strword2) - 1)
    MsgBox strword2
    End Sub

    سلام
    بسیار عالی
    ممنونم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    کدهای پست 9 ویرایش شد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام
    در مورد این آیتم دوم من اطلاعاتی ندارم، لطفا یک نمونه کد بنویسید.
    سلام و روز خوش

    باید دقیقتر مینوشتم:

    2- در یک حلقه، هر آیتم رو به کارآکتر با (کد اسکی حرف A به اضافه مقدار آیتم) تغییر بدین
    Dim strword1 As String
    Dim strword2 As String
    strword1 = "5,0,1,2,3,4"


    dim i as integer
    dim a ' as variant
    a= split(strword1 , ",")
    for i= 0 to ubound(a)
    a(i)= chr(a(i) + asc("A"))
    next i
    strword2= join(a , ",")

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام استاد
    ممنون از راهنمائیتون
    توضیحات جنابعالی خیلی تخصصی بود و بنده متوجه نشدم برای حل مسئله باید چکار کنم
    سلام و روز خوش
    پست 12 رو ببینین

    برای پرسش (تمرین درسی؟) شما به همین شکل مطرح شده (جایگزینی اعداد 0 تا 26 با حروف A تا Z) همین کد ساده کافی هست،
    ولی اگر به جای حروف لیستی از کلمات رندوم باشه، باید راه حل رستم خان و جناب بهرامی رو استفاده کنین که هر دو حالت رو پوشش میده و جنرال هست.

  14. #14

    نقل قول: خروجی گرفتن از یک عبارت رشته ای متغیر بصورت یک عبارت رشته ای دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش
    پست 12 رو ببینین

    برای پرسش (تمرین درسی؟) شما به همین شکل مطرح شده (جایگزینی اعداد 0 تا 26 با حروف A تا Z) همین کد ساده کافی هست،
    ولی اگر به جای حروف لیستی از کلمات رندوم باشه، باید راه حل رستم خان و جناب بهرامی رو استفاده کنین که هر دو حالت رو پوشش میده و جنرال هست.
    سلام استاد
    سپاسگزارم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: میخام خروجی رو به صورت متغیر بم بده
    نوشته شده توسط DelDard در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مهر 1395, 13:04 عصر
  2. ارسال کلید آرایه به صورت متغیر و گرفتن مقدار
    نوشته شده توسط desatir7316 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 تیر 1395, 10:11 صبح
  3. چینش یک div با عرض ثابت و div و یا ul با عرض متغیر به صورت افقی
    نوشته شده توسط barnamenevis2016 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 17:12 عصر
  4. ایجاد خط فرمان به صورت متغیر
    نوشته شده توسط user2535 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1387, 12:41 عصر
  5. تعریف متغیر ها بصورت متغیر
    نوشته شده توسط marzban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 19:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •