نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر آیکون موس با رفتن روی یک تکست باکس در اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    تغییر آیکون موس با رفتن روی یک تکست باکس در اکسس

    با سلام
    آیا راهی هست که با قرار گرفتن موس روی یک تکست باکس، نشانگر موس تغییر کند ؟

    مثلا به حالت دست، مثل باتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: تغییر آیکون موس با رفتن روی یک تکست باکس در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط m3343kh مشاهده تاپیک
    با سلام
    آیا راهی هست که با قرار گرفتن موس روی یک تکست باکس، نشانگر موس تغییر کند ؟

    مثلا به حالت دست، مثل باتون
    سلام
    نمونه ضمیمه رو ببین !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: تغییر آیکون موس با رفتن روی یک تکست باکس در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    نمونه ضمیمه رو ببین !
    بسیار سپاسگزارم

    بعد از باز شدن فرم خطای زیر ظاهر می شود

    Err.png

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: تغییر آیکون موس با رفتن روی یک تکست باکس در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط m3343kh مشاهده تاپیک
    بسیار سپاسگزارم

    بعد از باز شدن فرم خطای زیر ظاهر می شود

    Err.png

    با قرار دادن PtrSafe قبل از Function مسئله حل شد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: تغییر آیکون موس با رفتن روی یک تکست باکس در اکسس

    پیغام فوق مربوط به عبارات Declare در توابع api میباشه . یعنی اینکه نوع آفیس سیستم شما 64 بیته وباید به کدهای Apiبعد از Declare کلمه PtrSafe اضافه بشه

    لذا با توجه به اینکه سیستم آفیس شما 64 بیت هستش و ممکنه با این پیغام در اجرای فایل های دیگه که در سیستم 32 بیت تهیه شده مواجه بشی یادت باشه اگه با چنین پیغامی روبرو شدی کدهای توابع رو بصورت زیر و با عبارت شرطی if .... else تغییر بده
    در پست آخر این تاپیک نمونه فایلی ضمیمه شده که اینکار رو برای شما انجام میده و دیگه نیازی نیست کدها رو بصورت دستی تغییر بدی

    پس کدهای زیر رو جایگزین کدهای توابع api در قسمت مازول عمومی کن!

    #If Win64 Then
    Public Declare PtrSafe Function LoadCursorLong Lib "user32" Alias "LoadCursorA" _
    (ByVal hInstance As Long, ByVal lpCursorName As Long) As Long
    #Else
    Public Declare Function LoadCursorLong Lib "user32" Alias "LoadCursorA" _
    (ByVal hInstance As Long, ByVal lpCursorName As Long) As Long
    #End If


    #If Win64 Then
    Public Declare PtrSafe Function SetCursor Lib "user32" _
    (ByVal hCursor As Long) As Long
    #Else
    Public Declare Function SetCursor Lib "user32" _
    (ByVal hCursor As Long) As Long
    #End If


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: تغییر آیکون موس با رفتن روی یک تکست باکس در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    پیغام فوق مربوط به عبارات Declare در توابع api میباشه . یعنی اینکه نوع آفیس سیستم شما 64 بیته وباید به کدهای Apiبعد از Declare کلمه PtrSafe اضافه بشه

    لذا با توجه به اینکه سیستم آفیس شما 64 بیت هستش و ممکنه با این پیغام در اجرای فایل های دیگه که در سیستم 32 بیت تهیه شده مواجه بشی یادت باشه اگه با چنین پیغامی روبرو شدی کدهای توابع رو بصورت زیر و با عبارت شرطی if .... else تغییر بده
    در پست آخر این تاپیک نمونه فایلی ضمیمه شده که اینکار رو برای شما انجام میده و دیگه نیازی نیست کدها رو بصورت دستی تغییر بدی

    پس کدهای زیر رو جایگزین کدهای توابع api در قسمت مازول عمومی کن!

    #If Win64 Then
    Public Declare PtrSafe Function LoadCursorLong Lib "user32" Alias "LoadCursorA" _
    (ByVal hInstance As Long, ByVal lpCursorName As Long) As Long
    #Else
    Public Declare Function LoadCursorLong Lib "user32" Alias "LoadCursorA" _
    (ByVal hInstance As Long, ByVal lpCursorName As Long) As Long
    #End If


    #If Win64 Then
    Public Declare PtrSafe Function SetCursor Lib "user32" _
    (ByVal hCursor As Long) As Long
    #Else
    Public Declare Function SetCursor Lib "user32" _
    (ByVal hCursor As Long) As Long
    #End If


تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن
    نوشته شده توسط manit44 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1395, 17:32 عصر
  2. سوال: درخواست تغییر کد بزرگ شدن عکس با رفتن موس روی آن
    نوشته شده توسط burdo68 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 14:12 عصر
  3. مبتدی: تغییر آیکون موس زمانی که موس روی image قرار میگیرد
    نوشته شده توسط Aydin3max در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1391, 23:54 عصر
  4. سوال: تغییر رنگ کنترلی که فوکوس روی آن است
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 06:49 صبح
  5. تغییر رنگ زمینه TextBoxای که فوکوس روی آن هست
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1387, 21:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •