نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: شناسایی مرورگرهای اینترنت نصب شده روی سیستم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    Question شناسایی مرورگرهای اینترنت نصب شده روی سیستم

    سلام بر اساتید عزیز

    من از کد زیر برای باز کردن لینک‌ها در مرورگرهای مختلف استفاده می‌کنم :
    System.Diagnostics.Process.Start(Browser_TextBox.T ext, Link)

    و در یک تکست باکس اسم فایل اجرایی مرورگر را قرار می‌دهم

    می‌خواهم تکست باکس را حذف کنم و کمبوباکس قرار دهم و با اعمل « کدی » کمبوباکس از نام مرورگرهایی که روی سیستم نصب است پر شود

    از چه کدی باید استفاده کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: شناسایی مرورگرهای اینترنت نصب شده روی سیستم



    Imports Microsoft.Win32


    Public Class Form1
    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim browsersKeyPath As String = "SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths"
    Dim browsersKey As RegistryKey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(browsersKeyPath)


    If browsersKey IsNot Nothing Then
    Dim browserNames As String() = browsersKey.GetSubKeyNames()
    For Each browserName As String In browserNames
    Dim browserKey As RegistryKey = browsersKey.OpenSubKey(browserName)
    Dim browserPath As String = browserKey.GetValue("Path").ToString()
    Dim browserExecutable As String = browserKey.GetValue("").ToString()
    Dim browserFullName As String = System.IO.Path.Combine(browserPath, browserExecutable)


    ' بررسی معتبر بودن فایل اجرایی مرورگر
    If System.IO.File.Exists(browserFullName) Then
    BrowsersComboBox.Items.Add(browserName)
    End If
    Next
    End If
    End Sub
    End Class




    ابتدا شما رجیستری مربوط به مرورگرها را باز می‌کنید و نام‌های زیرکلیدها را دریافت کنید. سپس برای هر نام زیرکلید، مسیر و نام فایل اجرایی مرورگر را دریافت و بررسی می‌کنید. اگر فایل اجرایی معتبر بود، نام مرورگر را به ComboBox اضافه می‌کنید.
    در نهایت، شما می‌تونید با استفاده از رویدادهای ComboBox مرورگر را انتخاب کرده و فرآیند باز کردن لینک را انجام دهید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,648

    نقل قول: شناسایی مرورگرهای اینترنت نصب شده روی سیستم

    این ویدئو رو ببینید:
    در این ویدیو مرورگر ها با آیکونشون به یک ComboBox اضافه شدن:


    آموزش اضافه کردن آیتم با تصویر به ComboBox

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: شناسایی مرورگرهای اینترنت نصب شده روی سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک


    Imports Microsoft.Win32


    Public Class Form1
    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim browsersKeyPath As String = "SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths"
    Dim browsersKey As RegistryKey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(browsersKeyPath)


    If browsersKey IsNot Nothing Then
    Dim browserNames As String() = browsersKey.GetSubKeyNames()
    For Each browserName As String In browserNames
    Dim browserKey As RegistryKey = browsersKey.OpenSubKey(browserName)
    Dim browserPath As String = browserKey.GetValue("Path").ToString()
    Dim browserExecutable As String = browserKey.GetValue("").ToString()
    Dim browserFullName As String = System.IO.Path.Combine(browserPath, browserExecutable)


    ' بررسی معتبر بودن فایل اجرایی مرورگر
    If System.IO.File.Exists(browserFullName) Then
    BrowsersComboBox.Items.Add(browserName)
    End If
    Next
    End If
    End Sub
    End Class




    ابتدا شما رجیستری مربوط به مرورگرها را باز می‌کنید و نام‌های زیرکلیدها را دریافت کنید. سپس برای هر نام زیرکلید، مسیر و نام فایل اجرایی مرورگر را دریافت و بررسی می‌کنید. اگر فایل اجرایی معتبر بود، نام مرورگر را به ComboBox اضافه می‌کنید.
    در نهایت، شما می‌تونید با استفاده از رویدادهای ComboBox مرورگر را انتخاب کرده و فرآیند باز کردن لینک را انجام دهید.

    استاد عزیز ، کد خطای زیر را داد :

    Screenshot_2024_02_12_23_02_38.jpg

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: شناسایی مرورگرهای اینترنت نصب شده روی سیستم

    سپاس از راهنمایی دوستان عزیزم و فیلم مفیدی که رستم عزیز اشاره داشتند

    کد زیر جواب داد :


    Private Sub ExportBrowsers()
    Browsers_ComboBox.Items.Clear()
    Dim Path As String
    Dim File() As String
    Dim FileName As String
    With My.Computer.Registry.LocalMachine.OpenSubKey("soft ware\clients\startmenuinternet")
    Dim Names() As String = .GetSubKeyNames
    For Each Item As String In Names
    With .OpenSubKey(Item)
    With .OpenSubKey("shell\open\command")
    Path = .GetValue("", "")
    End With
    End With
    File = Path.Split("\")
    FileName = File(File.Count - 1).Replace("""", "")
    Browsers_ComboBox.Items.Add(FileName)
    Next
    End With
    Browsers_ComboBox.SelectedIndex = 0
    End Sub




تاپیک های مشابه

  1. خبر: گردهمایی جهت بحث بر روی ساخت یک سیستم عامل بومی در سطح عالی !
    نوشته شده توسط Gerdab در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آبان 1396, 17:06 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 شهریور 1393, 23:22 عصر
  3. حرفه ای: نحوه ی نوشتن برنامه هایی که فقط بر روی سه سیستم نصب می شوند .
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 17:07 عصر
  4. شناسایی هوک هایی که روی سیستم قرار داده شده ؟
    نوشته شده توسط __Genius__ در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1388, 13:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •