نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارسال متغیرها به گزارش ساز stimulsoft در C#‎‎

  1. #1

    ارسال متغیرها به گزارش ساز stimulsoft در C#‎‎

    سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی
    دوستان برنامه من پایگاه داده نداره و فقط و فقط چندتا تکست باکس هستش که اطلاعات رو از اونا میگرم.
    و مبخوام اونا رو با متغییر به گزارش ساز stimul ارسال کنم تا چاپ بشه.
    به چه طریق باید این کار رو انجام بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: ارسال متغییر ها به گزارش ساز stimulsoft در C#‎

    برای انتقال اطلاعات از تکست باکس‌ها به گزارش ساز Stimulsoft، می‌تونید از متغیرها استفاده کنین. اول باید مقدار ورودی از تکست باکس‌ها را به متغیرها ارسال و سپس از مقادیر متغیرها در گزارش ساز استفاده کنید.
    فرض کنید دو تکست باکس با نام‌های txtName و txtAge در فرم شما وجود داره. می‌تونید مقدار ورودی این دو تکست باکس را در متغیرهای name و age ذخیره و سپس از این متغیرها در گزارش ساز استفاده کنید
    Path_to_your_report_file.mrt را با مسیر فایل گزارش ساز Stimulsoft خود جایگزین کنید. و نام فیلدهایی که در گزارش ساز تعریف کردید (مانند Name و Age) را در متد RegData تغییر بدید.
    اگر بیشتر از دو تکست باکس دارین، می‌تونید متغیرهای دیگری برای ذخیره مقادیر ایجاد کنید و آن‌ها را به گزارش ساز منتقل کنید.




    using Stimulsoft.Report;


    public class Form1 : Form
    {
    private TextBox txtName;
    private TextBox txtAge;


    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void btnPrint_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // دریافت مقدار ورودی از تکست باکس‌ها
    string name = txtName.Text;
    int age = Convert.ToInt32(txtAge.Text);


    // ایجاد گزارش ساز Stimulsoft
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("Path_to_your_report_file.mrt");


    // انتقال مقادیر به گزارش ساز
    report.RegData("Name", name);
    report.RegData("Age", age);


    // چاپ گزارش
    report.Show();
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: ارسال متغییر ها به گزارش ساز stimulsoft در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    برای انتقال اطلاعات از تکست باکس‌ها به گزارش ساز Stimulsoft، می‌تونید از متغیرها استفاده کنین. اول باید مقدار ورودی از تکست باکس‌ها را به متغیرها ارسال و سپس از مقادیر متغیرها در گزارش ساز استفاده کنید.
    فرض کنید دو تکست باکس با نام‌های txtName و txtAge در فرم شما وجود داره. می‌تونید مقدار ورودی این دو تکست باکس را در متغیرهای name و age ذخیره و سپس از این متغیرها در گزارش ساز استفاده کنید
    Path_to_your_report_file.mrt را با مسیر فایل گزارش ساز Stimulsoft خود جایگزین کنید. و نام فیلدهایی که در گزارش ساز تعریف کردید (مانند Name و Age) را در متد RegData تغییر بدید.
    اگر بیشتر از دو تکست باکس دارین، می‌تونید متغیرهای دیگری برای ذخیره مقادیر ایجاد کنید و آن‌ها را به گزارش ساز منتقل کنید.




    using Stimulsoft.Report;


    public class Form1 : Form
    {
    private TextBox txtName;
    private TextBox txtAge;


    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void btnPrint_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // دریافت مقدار ورودی از تکست باکس‌ها
    string name = txtName.Text;
    int age = Convert.ToInt32(txtAge.Text);


    // ایجاد گزارش ساز Stimulsoft
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("Path_to_your_report_file.mrt");


    // انتقال مقادیر به گزارش ساز
    report.RegData("Name", name);
    report.RegData("Age", age);


    // چاپ گزارش
    report.Show();
    }
    }
    سلام و خیلی ممنونم از توضیحات کامل و جامع شما
    با این توضیحات شما مشکل سمت کد نویسی سی شارپم حل شد.
    فقط در سمت طراحی گزارش stimulsoftاین متغییر هارو چطوری تعریف کنیم یا چطوری جاگذاری کنیم؟
    ممنون میشم در این مورد هم ، بنده رو راهنمایی بفرمایید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: ارسال متغییر ها به گزارش ساز stimulsoft در C#‎

    txtName و txtAge دو تکست باکس هستن که مقادیر ورودی را دریافت می‌کنن. برای تعریف و جاگذاری این دو تکست باکس در طراحی گزارش Stimulsoft، می‌تونید از فیلد های متنی استفاده کنید.
    برای تعریف فیلد های متنی در گزارش Stimulsoft، اینگونه تست کنید
    در نرم افزار Stimulsoft Designer، گزارش جدید خود را ایجاد ، یا گزارش موجود را باز کنین
    از قسمت "Data" در نوار ابزار، فیلد متنی را به صفحه گزارش بکشید.
    در پنجره "Properties"، نام فیلد را به "Name" تغییر بدید.
    برای جاگذاری مقادیر در این فیلد، از کد زیر در رویداد BeforePrint فیلد استفاده کنین


    private void txtName_BeforePrint(object sender, System.EventArgs e)
    {
    txtName.Text = Parameters["Name"].Value.ToString();
    }


    private void txtAge_BeforePrint(object sender, System.EventArgs e)
    {
    txtAge.Text = Parameters["Age"].Value.ToString();
    }


    Parameters["Name"].Value و Parameters["Age"].Value مقادیری هستن که به گزارش ساز Stimulsoft ارسال می‌شن. برای ارسال این مقادیر به گزارش ساز، می‌تونید از دستور report.Dictionary.Parameters["Name"].Value = name; و report.Dictionary.Parameters["Age"].Value = age; در کد خود استفاده کنین
    بعد از انجام این مراحل، مقادیر وارد شده در تکست باکس ها به فیلدهای متنی گزارش منتقل می‌شن و می‌تونید گزارش را نمایش بدید
    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : جمعه 27 بهمن 1402 در 19:48 عصر

  5. #5

    نقل قول: ارسال متغییر ها به گزارش ساز stimulsoft در C#‎

    حیلی ممنونم از لطفتون که وقت میزارید و پاسخ میدید.
    فقط متوجه رویداد BeforePrint نشدم ، چون بین رویداد های مربوط به تکست باکس نتونستم پیداش کنم.

    و اینکه این دستور :
    txtAge.Text = Parameters["Age"].Value.ToString();

    باعث نمیشه که مقدار پارامتر age در تکست باکس قرار بگیره؟ پس چطوری به گزارش ساز ارسال میشن؟

  6. #6

    نقل قول: ارسال متغییر ها به گزارش ساز stimulsoft در C#‎

    دوستان کدوم ورژن از stimulsoft برای کار با C#‎ هستش و اینکه کرک کردنش هم راحت هست؟
    ورژن سی شارپ ۲۰۲۰ هستش

  7. #7

    نقل قول: ارسال متغییر ها به گزارش ساز stimulsoft در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    txtName و txtAge دو تکست باکس هستن که مقادیر ورودی را دریافت می‌کنن. برای تعریف و جاگذاری این دو تکست باکس در طراحی گزارش Stimulsoft، می‌تونید از فیلد های متنی استفاده کنید.
    برای تعریف فیلد های متنی در گزارش Stimulsoft، اینگونه تست کنید
    در نرم افزار Stimulsoft Designer، گزارش جدید خود را ایجاد ، یا گزارش موجود را باز کنین
    از قسمت "Data" در نوار ابزار، فیلد متنی را به صفحه گزارش بکشید.
    در پنجره "Properties"، نام فیلد را به "Name" تغییر بدید.
    برای جاگذاری مقادیر در این فیلد، از کد زیر در رویداد BeforePrint فیلد استفاده کنین


    private void txtName_BeforePrint(object sender, System.EventArgs e)
    {
    txtName.Text = Parameters["Name"].Value.ToString();
    }


    private void txtAge_BeforePrint(object sender, System.EventArgs e)
    {
    txtAge.Text = Parameters["Age"].Value.ToString();
    }


    Parameters["Name"].Value و Parameters["Age"].Value مقادیری هستن که به گزارش ساز Stimulsoft ارسال می‌شن. برای ارسال این مقادیر به گزارش ساز، می‌تونید از دستور report.Dictionary.Parameters["Name"].Value = name; و report.Dictionary.Parameters["Age"].Value = age; در کد خود استفاده کنین
    بعد از انجام این مراحل، مقادیر وارد شده در تکست باکس ها به فیلدهای متنی گزارش منتقل می‌شن و می‌تونید گزارش را نمایش بدید
    میشه در خصوص سوالم راهنمایی بفرمایید؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: ارسال متغیرها به گزارش ساز stimulsoft در C#‎‎

    BeforePrint یک رویداده که در گزارش‌ها یا فرم‌های چاپ استفاده می‌شه
    دو متد BeforePrint برای دو فیلد txtName و txtAge تعریف شدن
    هرکدام از این متدها مقدار مربوط به پارامتر Name یا Age را از Parameters دریافت کرده و در متن مربوطه نمایش میدن
    این کد باید در قسمت‌های مربوط به چاپ گزارش یا فرم قراربگیره تا قبل از چاپ، مقادیر مربوط به Name و Age به درستی نمایش داده بشن. در کدی که ارسال کردم کامل توضیح دادم مشکلتون دقیقا چیه؟

  9. #9

    نقل قول: ارسال متغیرها به گزارش ساز stimulsoft در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    BeforePrint یک رویداده که در گزارش‌ها یا فرم‌های چاپ استفاده می‌شه
    دو متد BeforePrint برای دو فیلد txtName و txtAge تعریف شدن
    هرکدام از این متدها مقدار مربوط به پارامتر Name یا Age را از Parameters دریافت کرده و در متن مربوطه نمایش میدن
    این کد باید در قسمت‌های مربوط به چاپ گزارش یا فرم قراربگیره تا قبل از چاپ، مقادیر مربوط به Name و Age به درستی نمایش داده بشن. در کدی که ارسال کردم کامل توضیح دادم مشکلتون دقیقا چیه؟
    مشکلم اینه که این رویدادهای beforeprint رو باید از قسمت رویدادهای سی شارپ انتخاب کنم یا دستی تایپ کنم و ایجاد کنم؟

    منظور اینکه رویداد beforeprint رو نمیتونم پیدا کنم.


    و اینکه برای
    Parameters در دستور
    Parameters["Age"].Value.ToString(); پیام خطا میده
    آخرین ویرایش به وسیله apkgames : سه شنبه 01 اسفند 1402 در 22:02 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: ارسال متغیرها به گزارش ساز stimulsoft در C#‎‎

    اینگونه تست کنید

    using Stimulsoft.Base;
    using Stimulsoft.Report;


    private void btnPrint_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // ایجاد یک گزارش جدید
    StiReport report = new StiReport();


    // اضافه کردن فایل گزارش طراحی شده به گزارش جدید
    report.Load("PathToYourReport.mrt");


    // تنظیم مقادیر پارامترها از تکست باکس‌ها
    report.Dictionary.Variables["Name"].ValueObject = txtName.Text;
    report.Dictionary.Variables["Age"].ValueObject = txtAge.Text;


    // نمایش گزارش
    report.Show();
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSoft
    نوشته شده توسط pesare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1402, 07:02 صبح
  2. سوال: تفاوت Stimulsoft Reports.Net با Stimulsoft Reports Ultimate چیست
    نوشته شده توسط mehran63 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1391, 23:02 عصر
  3. گزارش گیری چند متغیره با Stimulsoft.Net
    نوشته شده توسط vahoumano در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1391, 17:50 عصر
  4. سوال: اعمال تغیرات در عکس در Stimulsoft
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 20:31 عصر
  5. حرفه ای: تفاوت پارامتر و متغیر در stimulSoft و چگونگی ارسال آنها از برنامه به گزارش
    نوشته شده توسط mobtadi_1 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 تیر 1391, 13:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •