نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بازیابی اطلاعات

  1. #1

    بازیابی اطلاعات

    سلام
    از طریق جاوا یه تعداد input درست میکنم از طریق کد زیر در سی شارپ اطلاعاتش میگیرم درون دیتابیس ذخیره میکنم
     string[] TTelhamkar = Request.Form.GetValues("TTitle_Productdetails");
    JavaScriptSerializer serializer = new JavaScriptSerializer();

    this.Values = serializer.Serialize(TTelhamkar);


    خب حالا میخوام از طریق دیتابیس اطلاعات بخونم و درون این input ها قرار بدم
    Untitled.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: بازیابی اطلاعات

    سلام و روز خوش

    یک راه این هست که از datalist استفاده کنین و در itemtemplate اون html input بگذارین،
    و value اون رو به مقداری که از دیتابیس خوندین bind کنین.

    اگر در code behind میخواین کار کنین میتونین در page preinit این کنترل ها رو بسازین.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 70
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 20:13 عصر
  2. سوال: چرا زیر سطح های منوی بازشو، زیر بقیه Divها قرار می گیره؟(مثل این تصویر)
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 21:13 عصر
  3. سوال: آیا راهی هست که بدون اینکه فرم بالایی پایین فرم زیرش بره فوکوس رو به فرم زیرش منتقل کنه؟
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1391, 09:56 صبح
  4. سوال: زیر آیتمهای منو در Google chrome زیر banner سایت قرار میگیره
    نوشته شده توسط majid784 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •