نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید گرانقدر
    در نمونه پیوستی در فرم یک باتن قرار داده شده به جهت اینکه اگر چند مورد از چک باکس ها انتخاب شد توسط این باتن همه اونها رو false کنیم و تیک همه اونها رو برداریم ولی نمیدونم چرا فقط تیک اون چک باکسی که فوکوس رو اون قرار داره بر میداره ممنون میشم اساتید و دوستان علت این امر رو بفرمایند . سپاس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    828

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید گرانقدر
    در نمونه پیوستی در فرم یک باتن قرار داده شده به جهت اینکه اگر چند مورد از چک باکس ها انتخاب شد توسط این باتن همه اونها رو false کنیم و تیک همه اونها رو برداریم ولی نمیدونم چرا فقط تیک اون چک باکسی که فوکوس رو اون قرار داره بر میداره ممنون میشم اساتید و دوستان علت این امر رو بفرمایند . سپاس
    سلام
    موضوع این تاپیک هم در ارتباط با اون تاپیک قبلیه ! مگه در اون تاپیک به نتیجه دلخواه نرسیدی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    با عرض سلام و ظهر به خیر خدمت استاد بهرامی
    با همت و بزرگواری شما اون مورد حل شد بطوریکه وقتی کاربر بیشتر از یک مورد رو انتخاب می‌کرد بهش پیغام نمایش میداد و اونو آگاه می‌کرد و اون چک باکسی که کنترل بروی اون قرار می‌گرفت رو برابر با false می‌کرد. ولی میخواستم ببینم به هر دلیلی اگر اپراتور بعد از اعلام هشدار تیک مورد اضافه رو برنداشت و به ادامه کار رو آورد بصورت اتوماتیک موارد انتخابی رو همه رو تیکش رو برداره و از طرفی برای خودم واقعیت جای سوال بود که در فرم‌های continuos چطور میشه اینکار رو انجام داد کدی که من استفاده کردم در این نمونه پیوستی ظاهرا باز کنترلی که بروی اون فیلد هست رو بر میداره ممنون میشم بخاطر آموزش راهنمایی کنین .سپاس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    828

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    با عرض سلام و ظهر به خیر خدمت استاد بهرامی
    با همت و بزرگواری شما اون مورد حل شد بطوریکه وقتی کاربر بیشتر از یک مورد رو انتخاب می‌کرد بهش پیغام نمایش میداد و اونو آگاه می‌کرد و اون چک باکسی که کنترل بروی اون قرار می‌گرفت رو برابر با false می‌کرد. ولی میخواستم ببینم به هر دلیلی اگر اپراتور بعد از اعلام هشدار تیک مورد اضافه رو برنداشت و به ادامه کار رو آورد بصورت اتوماتیک موارد انتخابی رو همه رو تیکش رو برداره و از طرفی برای خودم واقعیت جای سوال بود که در فرم‌های continuos چطور میشه اینکار رو انجام داد کدی که من استفاده کردم در این نمونه پیوستی ظاهرا باز کنترلی که بروی اون فیلد هست رو بر میداره ممنون میشم بخاطر آموزش راهنمایی کنین .سپاس
    بزرگوار ! چرا تو همون تاپیک مطرح نکردی تا این مورد رو برات برطرف کنم؟ علی ایحال همین مورد رو در همون تاپیک مطرح کن تا کدهای فایل نمونه رو برات اصلاح کنم
    و اما برای اینکه این ابهام شما که چرا با استفاده از حلقه for Each .... Next تیک همه چک باکس ها برداشته نمیشه برطرف بشه بعداً در همین تاپیک توضیحاتی ارائه میدم که ان شاءالله ابهامت برطرف بشه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    لطفا این مبحث رو حذف نمایید . با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    828

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    لطفا این مبحث رو حذف نمایید . با تشکر
    برای چی حذف بشه؟ اتفاقاً به موضوع جالبی در این تاپیک اشاره کرده ای که ممکنه برای خیلی ها جای سوال و ابهام باشه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    پس استاد منتظر این آموزش خواهم بود بی صبرانه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    828

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    در فایل نمونه از کدهای آقا رضا در نمونه پست اول برای حذف تیک تعدادی چک باکس در فرمی در نمای Single Form استفاده شده
    بعد از امتحان نمونه قطعاً کنجکاو خواهی شد که چرا در Single Form با همون کدها همه چک باکس هائی که در حالت انتخاب بودن از حالت انتخاب خارج میشوند ولی این اتفاق درفرم در حالت Continuous Forms و Datasheet نمی افتد ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    828

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    پس استاد منتظر این آموزش خواهم بود بی صبرانه
    این موضوع نیاز به آموزش خاصی ندارد . هدف اینست که خود دوستان قدری کنجکاو بشن و در این مورد بررسی کنن که چه دلیلی برای موردی که در پست 8 به اون اشاره شد وجود داره

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    828

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    در نمونه پست 8 برای انتخاب یا حذف انتخاب همه چک باکس های فرم از کدهای زیر استفاده شده :

    Dim ctl As Control
    For Each ctl In Me.Controls
    If ctl.ControlType = acCheckBox Then
    ctl.Value = False
    End If
    Next ctl

    در این کدها قرار است از طریق حلقه For each تمام کنترل های موجود در فرم مورد پیمایش قرار گیرند . در واقع به حلقه For each دستور میدیم در طول پیمایش خودت کاری که در ادامه ازت میخواهیم برامون انجام بده ، در ادامه از این حلقه میخواهیم در طول چرخه و پیمایش خودت بیا فقط کنترل هائی رو که دیتا تایپ اونها از نوع چک باکس است مورد بررسی قرار بده و به هر چک باکسی که رسیدی اون رو از حالت انتخاب خارج کن (ctl.Value = False).
    پس تا همینجا متوجه شدیم که چون تعداد چک باکس های موجود در فرم 5 تا است و منطقی نیست برای انتخاب یا حذف انتخاب هر چک باکس یک خط کد بنویسم از این حلقه استفاده کرده ایم .
    اما چرا با استفاده از این حلقه در سابفرم نمونه پست 1 در هر بار فقط یک چک باکس آنهم زمانی که تمرکز بر روی رکورد یا سطر مورد نظر باشه از حالت انتخاب خارج میشه؟ دلیل اصلیش اینست که در سابفرم فقط یک چک باکس موجوده نه چند چک باکس و اگر در ظاهر تعداد چند چک باکس در یک ستون و زیر هم می بینی این همون یک چک باکس است که در نمای Continuous Forms و Datasheet فرم به تعداد رکوردهای مربوطه بصورت ادامه دار نمایش داده میشه . حالا اگه چک باکس در حالت باند باشه فقط چک باکس سطری که بر روی اون فوکوس شده از حالت انتخاب خارج میشه . در اینجا راه چاره اینست که از طریق پیمایش رکوردست اقدام به انجام کاری که مد نظرمون است بکنیم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    828

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    در کدهای زیر با استفاده از پیمایش رکوردست فیلد چک باکس در همه رکوردهای جدول از حالت انتخاب خارج میشود :
    Dim db As Database
    Dim rst As Recordset
    Set db = CurrentDb
    Set rst = db.OpenRecordset("table1")
    rst.MoveFirst
    Do While Not rst.EOF
    rst.Edit
    rst!taeed = False
    rst.Update
    rst.MoveNext
    Loop
    rst.Close
    Set rst = Nothing

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    سلام و عرض ادب و احترام خدمت استاد بهرامی و ظهرتون به خیر . مطالبتون بسیار ارزشمند و مفید بود و من به نوبت خودم از حسن توجهتون و وقتی که گذاشتین تشکر میکنم . دستتون درد نکنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    828

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    حالا ممکن است ما در جدول مثلاً تعداد 20 رکورد داشته باشیم که فیلد چک باکس برای 15 رکورد اون تیک خورده باشد و این تعداد 15 رکورد در سابفرم نمایش داده نشوند و فقط تعداد 5 رکوردی که چک باکس آنها تیک نخورده باشد در سابفرم نمایش داده شود . از طرفی قصد نداریم چک باکس تعداد 15 رکوردی که قبلاً در جدول تیک خورده از حالت انتخاب خارج کنیم و فقط چک باکس آن تعداد رکوردی که در سابفرم نمایش داده میشوند از حالت انتخاب خارج شوند ؛ در اینصورت باید از چه کدی استفاده کنیم؟
    در این حالت بجای عبارت :

    Set rst = db.OpenRecordset("table1")

    از عبارت :

    Set rst = Me.sub1.Form.RecordsetClone

    این یعنی چی ؟
    یعنی بجای اینکه همه رکوردهای جدول در قالب رکوردست قرار بدهیم فقط رکوردهائی که در سابفرم نمایش داده میشوند در قالب رکوردست قرار میدیم
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 07 اسفند 1402 در 14:23 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    828

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    سلام و عرض ادب و احترام خدمت استاد بهرامی و ظهرتون به خیر . مطالبتون بسیار ارزشمند و مفید بود و من به نوبت خودم از حسن توجهتون و وقتی که گذاشتین تشکر میکنم . دستتون درد نکنه
    خواهش میکنم آقا رضا
    لطف دارین شما
    این کاش دوستانی که تمایل به یادگیری برنامه نویسی در محیط جذاب اکسس دارن از کنار آموزش های بسیار مفید اساتید بزرگی همچون mazoolagh عزیز و آموزش های نصف و نیمه بنده (البته اگه بشه آموزش اسمشو گذاشت) بی تفاوت رد نشن
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 07 اسفند 1402 در 16:34 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    828

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    ..............................
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 07 اسفند 1402 در 14:29 عصر

  16. #16

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    استاد از آموزش های بسیار ارزشمند شما تشکر میکنم

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    سلام شبتون به خیر و خوشی
    استاد بهرامی به جرات میتونم بگم و بدون ذره ای اغراق که شما و استاد Mazoolagh نعمتی برای این گروه هستین و قطعا همه کارآموزان مثل بنده و سایر عزیزان قدردان محبت های شما هستن و خواهند بود بنده از طرف خودم و دوستان از شما تشکر میکنم . و واقعیت شرکت نکردن در بعضی مباحث قطع به یقین دلیلش سواد ناچیز ماست که از بزرگانی چون شماها استفاده می کنیم و از شما خواهشمند مطالب آموزش رو همچنان ادامه بدین . موفق و پیروز باشین

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,093

    نقل قول: برداشتن کلیه تیک های چک باکس

    سلام و روز خوش
    پرسش مفید، و پاسخ هم طبق روال همیشگی جناب بهرامی کامل، دقیق، و دارای نکات ظریف و آموزنده بود.
    بنوبه خودم از زحمات و وقتی که میگذارن تشکر میکنم.

    ==========
    گفتنی ها گفته شده -
    فقط برای این که پست آف تاپیک محسوب نشه؛
    برای کار با recordsetclone یا recordset فرم نیازی نیست که یک recordset دیگه تعریف و اینها رو به اون منتسب کنیم،
    میتونیم مستقیما باهاش کار کنیم:
    with me.recordsetclone
    ...

    ...
    end with


    with me.recordset
    ...
    ...
    end with


    مورد بعدی این که اینجوری هم میشه از رکوردست clone گرفت:
    with me.recordset.clone
    ...
    ...
    end with


    و این که اگر رکوردست فرم DAO نیست در کار با clone دقت کنین! (بعنوان تحقیق برای اونهایی که علاقه دارن)

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1396, 00:56 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1395, 23:17 عصر
  3. مبتدی: تفاوت متغیر های استاتیک و اتوماتیک
    نوشته شده توسط Moein.sk در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1393, 14:25 عصر
  4. مربع با تیک و بدون تیک با ComboBoxیا چیزی شبیه به ComboBox
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 16:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •