نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از OpenFileDialog به جای FolderBrowserDialog

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    Question استفاده از OpenFileDialog به جای FolderBrowserDialog

    سلام دوستان و اساتید گرامی


    برای انتخاب پوشه در برخی برنامه‌ها می‌بینیم که از ظاهری مشابه OpenFileDialog استفاده شده هر چند که FolderBrowserDialog برای انتخاب پوشه هاست
    راهکاری وجود دارد که از OpenFileDialog استفاده کنیم ولی فقط پوشه‌ها قابل نمایش و انتخاب باشند و کاربر فایل را نبیند
    و چند تغییر زیر را بتوانیم اعمال کنیم :
    عنوان دکمه Open به سلکت فولدر تغییر کند
    عنوان لیبل File Name به File Folder تغییر کند
    و کمبوباکس انتخاب پسوندها حذف یا به فولدر تغییر کند

    در یوتوب تنها فیلمی که دقیق در این خصوص پیدا کردم به زبان سی است :
    https://youtu.be/rusO4q0CBcA?si=s7U39N1AEhdlLh6q

    سپاس از حضور استاتید گرامی در این سایت مفید
    آخرین ویرایش به وسیله saeidmobashery : شنبه 12 اسفند 1402 در 10:41 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: استفاده از OpenFileDialog به جای FolderBrowserDialog

    نقل قول نوشته شده توسط saeidmobashery مشاهده تاپیک
    سلام دوستان و اساتید گرامی


    برای انتخاب پوشه در برخی برنامه‌ها می‌بینیم که از ظاهری مشابه OpenFileDialog استفاده شده هر چند که FolderBrowserDialog برای انتخاب پوشه هاست
    راهکاری وجود دارد که از OpenFileDialog استفاده کنیم ولی فقط پوشه‌ها قابل نمایش و انتخاب باشند و کاربر فایل را نبیند
    و چند تغییر زیر را بتوانیم اعمال کنیم :
    عنوان دکمه Open به سلکت فولدر تغییر کند
    عنوان لیبل File Name به File Folder تغییر کند
    و کمبوباکس انتخاب پسوندها حذف یا به فولدر تغییر کند

    در یوتوب تنها فیلمی که دقیق در این خصوص پیدا کردم به زبان سی است :
    https://youtu.be/rusO4q0CBcA?si=s7U39N1AEhdlLh6q

    سپاس از حضور استاتید گرامی در این سایت مفید
    سلام.
    یادمه زمانی که با ویژوال بیسیک 6 کار می کردم همچین ویژگی رو می شد برای Common Dialog بکار برئ و الآن خودم هم خیلی دلم می خواد همون کد رو پیدا کنم ولی خوب پروژه های قدیمی چیزی ازشون نمونده و فکر کنم توی یک سورس کد نمونه پروژه بود که پیداش کردم دقیق یادم نیست.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از OpenFileDialog به جای FolderBrowserDialog

    این لینک رو امتحان کنید
    https://stackoverflow.com/a/66187224

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: استفاده از OpenFileDialog به جای FolderBrowserDialog

    ایجاد یک OpenFileDialog جدید:

    Dim fileDialog As New OpenFileDialog()
    fileDialog.Filter = "Folders|*.none"
    fileDialog.CheckFileExists = False
    fileDialog.ValidateNames = False

    ایجاد یک تابع برای نمایش فقط پوشه‌ها:
    Private Function ShowFolderDialog() As String 
    If fileDialog.ShowDialog() = DialogResult.OK Then
    Return Path.GetDirectoryName(fileDialog.FileName)
    End If
    Return ""
    End Function


    استفاده از تابع برای نمایش فقط پوشه‌ها

    Dim selectedFolder As String = ShowFolderDialog()
    If Not String.IsNullOrEmpty(selectedFolder) Then
    MessageBox.Show("Selected Folder: " & selectedFolder)
    End If





تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا در استفاده از OpenFileDialog
    نوشته شده توسط dharmaa در بخش WPF
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1392, 16:31 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 00:23 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1391, 18:36 عصر
  4. ایرادی عجیب در استفاده از FolderBrowserDialog
    نوشته شده توسط andaron در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1391, 19:49 عصر
  5. ذخیره کردن فایل با استفاده از savefiledialog و folderbrowserdialog
    نوشته شده توسط موهبت-68 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 11:41 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •