نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فراخوانی Dll از Resource

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    Question فراخوانی Dll از Resource

    سلام بر اساتید گرامی

    بنده فایل DLL را به ریسورس اضافه کردم ، پیش از اضافه کردن با نوشتن عبارت Imports Ionic.Zip در ابتدای کلاس می‌توانستم در محتوای کلاس از آن استفاده کنم ولی اکنون که به ریسورس اضافه شده نمی‌دانم به چه صورتی در کلاس از آن استفاده کنم

    سپاس از راهنمایی دوستان گرانقدر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: فراخوانی Dll از Resource

    فیلم زیر را در یوتوب دیدم و کد زیر را اعمال کردم و با خطای داخل عکس پیوست مواجه شدم :

    https://youtu.be/a57wDNFZgMg?si=Q7kdypXNV-LB1jeF



    Partial Friend Class MyApplication
    Private WithEvents CurrentDomain As AppDomain = AppDomain.CurrentDomain
    Private Function DomainCheck(sender As Object, args As System.ResolveEventArgs) Handles CurrentDomain.AssemblyResolve
    Using Stream As IO.Stream = System.Reflection.Assembly.GetExecutingAssembly(). GetManifestResourceStream _
    (GetType(WinData_Form).Namespace + ".Ionic.Zip")
    Dim assemblydata As Byte() = New Byte(Stream.Length - 1) {}
    Stream.Read(assemblydata, 0, assemblydata.Length)
    Return System.Reflection.Assembly.Load(assemblydata)
    End Using
    End Function
    End Class



    Screenshot_2024_03_07_22_57_28.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله saeidmobashery : پنج شنبه 17 اسفند 1402 در 22:31 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: فراخوانی Dll از Resource

    فیلم دیگری هم با آدرس زیر موجود است که کد زیر را پیشنهاد می‌کند و با پارامتر ناشناس داخل تصویر پیوست روبرو می‌شوم

    https://youtu.be/fYgJMRLTc1A?si=RsVCekcAdnmEpGZz


    Private WithEvents Domain As AppDomain = AppDomain.CurrentDomain
    Private Function DomainCheck(sender As Object, e As System.ResolveEventArgs) As System.Reflection.Assembly Handles Domain.AssemblyResolve
    If e.Name.Contains("Ionic.Zip") Then
    Return System.Reflection.Assembly.Load(My.Resources.Shift TechControl)
    Else
    Return Nothing
    End If
    End Function



    Screenshot_2024_03_07_22_41_14.png

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت استفاده از jQuery به صورت Ajax Resource و Locall Resource ؟؟
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 21:51 عصر
  2. سوال: نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor
    نوشته شده توسط shahmahi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 40
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1389, 11:00 صبح
  3. استفاده از Resource جديد در صورت لود نشدن Resource اصلي
    نوشته شده توسط bahman_akbarzadeh در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1388, 23:31 عصر
  4. مشکل با Ajax Server Control (Web Resource vs. Embedded Resource?)
    نوشته شده توسط hadi000333 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1387, 02:41 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 07:14 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •