نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا کردن آخرین فایل یک پوشه

  1. #1

    پیدا کردن آخرین فایل یک پوشه

    سلام دوستان وقت بخیر و خسته نباشید چگونه می شه از داخل درایوی که پوشه Backup وجود دارد آخرین Backup ذخیره شده را بدست آورم با تشکر و سپاس

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: پیدا کردن آخرین فایل یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط safari_m4 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان وقت بخیر و خسته نباشید چگونه می شه از داخل درایوی که پوشه Backup وجود دارد آخرین Backup ذخیره شده را بدست آورم با تشکر و سپاس
    سلام اگه منظورتون بر حسب تاریخ دسترسی فایل این این کد استفاده کن

    var directory = new DirectoryInfo("C:\\MyDirectory");
    var myFile = (from f in directory.GetFiles()
    orderby f.LastWriteTime descending
    select f).First();

    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن آخرین فایل یک پوشه

    با تشکر از پاسخ شما کاملا درست بود مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن پورت و سرعت انتقال اطلاعات پورت سریال
    نوشته شده توسط disiba در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 خرداد 1400, 14:12 عصر
  2. آموزش: پیدا کردن همه ی فایل های یک پوشه با تمام زیرپوشه ها
    نوشته شده توسط NEMA1375 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1394, 15:45 عصر
  3. سوال: حذف یک پیام از پوشه پیام های دریافتی یا ارسالی توسط کاربر
    نوشته شده توسط mmiinnooo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 مرداد 1394, 19:51 عصر
  4. سوال: اگر سایت رو توی یه پوشه نصب کنیم، با جاوا اسکریپت چطور می شه آدرس سایت و پوشه نصب رو پیدا کرد؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •