نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جلوگیری از ScreenShot و Snip

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    293

    Question جلوگیری از ScreenShot و Snip

    سلام دوستان
    من در برنامه ای که دارم مینویسم، فایلهای نقشه که به صورت pdf و jpg است را نمایش میدهم ولی امکان پرینت و ذخیره سازی را محدود کرده ام. حالا میخواهم هم اسکرین شات را ببندم و هم Snip را. با بستن کلید Print Screen کارم راه نمی افته.
    آیا راهی سراغ دارید؟
    من دیده ام که اگر از صفحه بعضی از نرم افزارها که Screen shot میگیرم همه صفحه را میگیرد ولی آن قسمتی که فیلم یا عکس وجود ندارد سیاه میشود.

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از ScreenShot و Snip

    نقل قول نوشته شده توسط masoode مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من در برنامه ای که دارم مینویسم، فایلهای نقشه که به صورت pdf و jpg است را نمایش میدهم ولی امکان پرینت و ذخیره سازی را محدود کرده ام. حالا میخواهم هم اسکرین شات را ببندم و هم Snip را. با بستن کلید Print Screen کارم راه نمی افته.
    آیا راهی سراغ دارید؟
    من دیده ام که اگر از صفحه بعضی از نرم افزارها که Screen shot میگیرم همه صفحه را میگیرد ولی آن قسمتی که فیلم یا عکس وجود ندارد سیاه میشود.

    unit Unit1;


    interface


    uses
    Winapi.Windows, Winapi.Messages, System.SysUtils, System.Variants, System.Classes, Vcl.Graphics,
    Vcl.Controls, Vcl.Forms, Vcl.Dialogs, Vcl.StdCtrls;


    type
    TForm1 = class(TForm)
    procedure FormCreate(Sender: TObject);
    procedure FormDestroy(Sender: TObject);
    private
    procedure WMHotKey(var Msg : TWMHotKey); message WM_HOTKEY;
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;


    var
    Form1: TForm1;


    implementation


    {$R *.dfm}


    const id_SnapShot = 101;


    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    RegisterHotKey(Self.Handle, id_SnapShot, 0, VK_SNAPSHOT) ;
    end;


    procedure TForm1.FormDestroy(Sender: TObject);
    begin
    UnRegisterHotKey(Self.Handle, id_SnapShot) ;
    end;


    procedure TForm1.WMHotKey (var Msg : TWMHotKey);
    begin
    if Msg.HotKey = id_SnapShot then
    end;


    end.

تاپیک های مشابه

  1. screenshot از یک منطقه از دسکتاپ
    نوشته شده توسط beginner_1395 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1395, 07:21 صبح
  2. گرفتن screenshot
    نوشته شده توسط @liReza11800 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1394, 14:23 عصر
  3. گرفتن screenshot از برنامه ها
    نوشته شده توسط omid_student در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1392, 13:41 عصر
  4. گرفتن Screenshot
    نوشته شده توسط Delphi-Man در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آبان 1386, 16:43 عصر
  5. این ScreenShot میگیره شاید ...
    نوشته شده توسط Typisch_VB6 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1383, 10:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •