نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

  1. #1

    مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    سلام به اساتید عزیز
    من یک جدول در اکسس دارم که یک فیلد به اسم id دارم از نوع اتو نامبر هست. من وقتی خروجی اکسل از جدول می گیرم فیلد idهم داخل اکسل مربوطه هست(نکته اینکه خروجی اکسل از فرم گرفته شده چون میام اول فرم رو فیلتر میکنم بعد خروجی اکسل میگیرم و اینکه سر ستون ها فارسی هستند مثلا نام - نام خانوادگی - و..... ) .
    من اومدم با استفاده از یک کوئری و یک جدول رابط اطلاعات رو از اکسل به اکسس انتقال میدم
    مشکل من اینجاست وقتی من از یک کاربر دیگه خروجی اکسل بگیرم و بخوام به بانک خودم اضافه کنم
    اضافه میشه ولی میاد id تکراری ثبت میکنه که این مشکل سازه
    و اگه فیلد id رو کلید اصلی قرار بدم از ورود id تکراری جلوگیری میکنه
    سوال من اینه چطور میشه وقتی اطلاعات رو که اضافه میکنه بیاد با توجه به ترتیب شماره ها id در اکسس id یا شماره جدید ثبت بشه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    سلام به اساتید عزیز
    استاد بهرامی عزیز ممنون میشم اگه جواب این سوال منو بدین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Nader700 مشاهده تاپیک
    سلام به اساتید عزیز
    استاد بهرامی عزیز ممنون میشم اگه جواب این سوال منو بدین
    سلام
    بدون فایل نمونه با قاطعیت نمیشه پاسخ و راهکار درستی ارائه داد. نمونه فایل رو ضمیمه کن چشم بررسی می کنم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    بدون فایل نمونه با قاطعیت نمیشه پاسخ و راهکار درستی ارائه داد. نمونه فایل رو ضمیمه کن چشم بررسی می کنم
    سلام الان خونه نیستم تا 18 فروردین به محض اینکه برسم فایل نمونه رو خدمتتون ارسال می کنم.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    بدون فایل نمونه با قاطعیت نمیشه پاسخ و راهکار درستی ارائه داد. نمونه فایل رو ضمیمه کن چشم بررسی می کنم
    سلام استاد بهرامی عزیز
    من فایل نمونه رو پیوست می کنم . ممنون میشم اگه جواب بنده رو بدین و فایل نمونه رو اصلاح بفرمایید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip RP.zip‏ (395.0 کیلوبایت, 4 دیدار)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Nader700 مشاهده تاپیک
    سلام استاد بهرامی عزیز
    من فایل نمونه رو پیوست می کنم . ممنون میشم اگه جواب بنده رو بدین و فایل نمونه رو اصلاح بفرمایید .
    سلام
    فایل اصلاح شده رو بررسی کن!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar rp.rar‏ (37.8 کیلوبایت, 15 دیدار)

  7. #7

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    فایل اصلاح شده رو بررسی کن!
    سلام استاد بهرامی عزیز
    دستتون درد نکنه اما الان یک مشکل دیگه برام به وجود اومده اینه که نمیدونم چرا خروجی اکسل رو میزنم ارور زیر رو به من نشون میده
    شما نمیدونید مشکلش چیه ؟

    r5.jpg

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Nader700 مشاهده تاپیک
    سلام استاد بهرامی عزیز
    دستتون درد نکنه اما الان یک مشکل دیگه برام به وجود اومده اینه که نمیدونم چرا خروجی اکسل رو میزنم ارور زیر رو به من نشون میده
    شما نمیدونید مشکلش چیه ؟

    r5.jpg
    این خطا در فایل اصلاح شده(پست 6) صادر میشه ؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    این خطا در فایل اصلاح شده(پست 6) صادر میشه ؟
    سلام مجدد
    کلا فایل پست شماره 6 و فایل اصلی خودمم که دارم همین خطا رو نشون میده
    فکر کنم از وقتی که نرم افزار WinThruster Pro جهت ترمیم و رفع ایرادات احتمالی ویندوز اجرا کردم (مربوط به تاپیک :نمایش پیغام مربوط به رویدادهای امروز در اکسس {پست 18}
    این مشکل برام ایجاد شده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Nader700 مشاهده تاپیک
    فکر کنم از وقتی که نرم افزار WinThruster Pro جهت ترمیم و رفع ایرادات احتمالی ویندوز اجرا کردم (مربوط به تاپیک :نمایش پیغام مربوط به رویدادهای امروز در اکسس {پست 18}
    این مشکل برام ایجاد شده
    فکر نمی کنم این خطا بخاطر نصب نرم افزار فوق باشه چون این نرم افزار بر روی سیستم من هم نصبه ولی مشکلی در اجرای فایل وجود نداره .
    نسخه آفیس نصب شده بر روی سیستم ویندوزتون چیه ؟
    شاید لازم باشه یکبار آفیس رو حذف و مجدداً نصب کنی . چون قبلاً سر موضوع ارسال اطلاعات به ورد هم مشکل داشتی
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 19 فروردین 1403 در 00:42 صبح دلیل: حذف توضیح اضافه

  11. #11

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    فکر نمی کنم این خطا بخاطر نصب نرم افزار فوق باشه چون این نرم افزار بر روی سیستم من هم نصبه ولی مشکلی در اجرای فایل وجود نداره .
    نسخه آفیس نصب شده بر روی سیستم ویندوزتون چیه ؟
    شاید لازم باشه یکبار آفیس رو حذف و مجدداً نصب کنی . چون قبلاً سر موضوع ارسال اطلاعات به ورد هم مشکل داشتی
    سلام
    من نرم افزار رو که نصب کردم و اجرا کردم اینجوری شد چند نسخه آفیس نصب کردم درست نشد
    فکر کنم باید ویندوز رو از نو نصب کنم

  12. #12

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    فکر نمی کنم این خطا بخاطر نصب نرم افزار فوق باشه چون این نرم افزار بر روی سیستم من هم نصبه ولی مشکلی در اجرای فایل وجود نداره .
    نسخه آفیس نصب شده بر روی سیستم ویندوزتون چیه ؟
    شاید لازم باشه یکبار آفیس رو حذف و مجدداً نصب کنی . چون قبلاً سر موضوع ارسال اطلاعات به ورد هم مشکل داشتی
    سلام استاد بهرامی عزیز
    من مشکل رو برطرف کردم ویندوز رو تعویض کردم برطرف شد .
    استاد بهرامی من یک فایل نمونه پیوست می کنم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
    در فایل زیر من یک فرم دارم که بالای صفحه خروجی اکسل داره (با استفاده از کوئری Qu ) وقتی کلیک می کنم با استفاده از کد نویسی ماژول modExcel اطلاعات رو از اکسس به اکسل انتقال میده
    کنار فایل اصلی یک فایل اکسل هست به نام Dashboard که شیت اول اسمش Main و شیت دوم اسمش Dashboard هست .
    اطلاعات رو به شیت Main انتقال و بعد میره به شیت Dashboard .
    سوال : این ماژول طوری طراحی شده که فقط میتونه اطلاعات رو از جدول و کوئری به اکسل انتقال میده (نکته : کل اطلاعات رو انتقال میده ) من میخوام اول فرمم رو فیلتر کنم بعد اون اطلاعاتی که فیلتر شده رو به اکسل انتقال بدم
    نمی خوام کل اطلاعات رو انتقال بده .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip bt.zip‏ (69.5 کیلوبایت, 3 دیدار)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Nader700 مشاهده تاپیک
    سلام استاد بهرامی عزیز
    من مشکل رو برطرف کردم ویندوز رو تعویض کردم برطرف شد .
    استاد بهرامی من یک فایل نمونه پیوست می کنم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
    در فایل زیر من یک فرم دارم که بالای صفحه خروجی اکسل داره (با استفاده از کوئری Qu ) وقتی کلیک می کنم با استفاده از کد نویسی ماژول modExcel اطلاعات رو از اکسس به اکسل انتقال میده
    کنار فایل اصلی یک فایل اکسل هست به نام Dashboard که شیت اول اسمش Main و شیت دوم اسمش Dashboard هست .
    اطلاعات رو به شیت Main انتقال و بعد میره به شیت Dashboard .
    سوال : این ماژول طوری طراحی شده که فقط میتونه اطلاعات رو از جدول و کوئری به اکسل انتقال میده (نکته : کل اطلاعات رو انتقال میده ) من میخوام اول فرمم رو فیلتر کنم بعد اون اطلاعاتی که فیلتر شده رو به اکسل انتقال بدم
    نمی خوام کل اطلاعات رو انتقال بده .
    سلام
    خدا رو شکر که مشکلتون برطرف شد
    در ارتباط با فیلتر نمودن اطلاعات ارسالی از جدول به اکسل میتونی بجای درج نام کوئری از کد اسکیوال استفاده کنی
    بصورت زیر :

    Call SendTQ2XLWbSheet("select * from tblu where id= " & id & "", "Main", CurrentProject.Path & "\Dashboard.xlsx")

    در کد فوق من بر اساس فیلد ID که باید اون رو به فرم اضافه کنی اطلاعات جدول رو فیلتر کرده ام

  14. #14

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    خدا رو شکر که مشکلتون برطرف شد
    در ارتباط با فیلتر نمودن اطلاعات ارسالی از جدول به اکسل میتونی بجای درج نام کوئری از کد اسکیوال استفاده کنی
    بصورت زیر :

    Call SendTQ2XLWbSheet("select * from tblu where id= " & id & "", "Main", CurrentProject.Path & "\Dashboard.xlsx")

    در کد فوق من بر اساس فیلد ID که باید اون رو به فرم اضافه کنی اطلاعات جدول رو فیلتر کرده ام
    سلام ممنون بابت پاسخگویی سریع شما
    فقط من حواسم نبود که بگم فرم من به صورت Continuous Forms هست الان کد شما هم اومده جدول tblu رو بر اساس id فیلتر کرده
    من میخوام مثلا در فرمم یک تکس باکس بذارم و بر اساس مثلا نام خانوادگی 100 تا دارم (به طور مثال 30 تا نام خانوادگی رو فیلتر کرد ) بیاد اون 30 تا نام خانوادگی رو به اکسل انتقال بده
    فکر کنم هم کد اصلی و هم ماژول modExcel باید تغییر کنه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Nader700 مشاهده تاپیک
    سلام ممنون بابت پاسخگویی سریع شما
    فقط من حواسم نبود که بگم فرم من به صورت Continuous Forms هست الان کد شما هم اومده جدول tblu رو بر اساس id فیلتر کرده
    من میخوام مثلا در فرمم یک تکس باکس بذارم و بر اساس مثلا نام خانوادگی 100 تا دارم (به طور مثال 30 تا نام خانوادگی رو فیلتر کرد ) بیاد اون 30 تا نام خانوادگی رو به اکسل انتقال بده
    فکر کنم هم کد اصلی و هم ماژول modExcel باید تغییر کنه
    نمونه ضمیمه رو بررسی کن ببین همون چیزیه که مد نظرته
    در نمونه فوق برای فیلتر کردن اطلاعات Continuous Forms سه تکست باکس جستجو قرار داده ام که شما میتونی در هر کدوم به تنهائی یا باهم بصورت ترکیبی حرف یا عبارت ستون مربوطه رو وارد کنی و دکمه ای که با آیکون فیلتر مشخصه کلیک کنی تا اطلاعات فیلتر شوند بعد اونها رو به اکسل بفرستی . درصورت عدم فیلتر هم میتونی کل اطلاعات رو یکجا به اکسل ارسال کنی
    در مورد کدهای ماژول ارسال فایل اکسل عنایت داشته باش در خطی که کد xlWSh.Range("A1:D1").Select درج شده D1 را با توجه به تعداد ستونهای جدول تغییر بده . در جدول فایل نمونه چون تعداد ستونها 4 تا میباشد آخرین ستون در فایل اکسل D1 میباشد و بفرض اگر تعداد ستون های جدول شما 6 تا باشد باید F1 رو جایگزین D1 نمائید .
    و اگر به فعال شدن شیت Dashboard در فایل اکسل نیاز نداری میتونید یک خط کد زیر رو از کدهای ماژول ارسال به اکسل حذف نمائید!

    ApXL.Worksheets("Dashboard").Activate
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar bt1.rar‏ (390.0 کیلوبایت, 4 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 21 فروردین 1403 در 04:30 صبح

  16. #16

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    نمونه ضمیمه رو بررسی کن ببین همون چیزیه که مد نظرته
    در نمونه فوق برای فیلتر کردن اطلاعات Continuous Forms سه تکست باکس جستجو قرار داده ام که شما میتونی در هر کدوم به تنهائی یا باهم بصورت ترکیبی حرف یا عبارت ستون مربوطه رو وارد کنی و دکمه ای که با آیکون فیلتر مشخصه کلیک کنی تا اطلاعات فیلتر شوند بعد اونها رو به اکسل بفرستی . درصورت عدم فیلتر هم میتونی کل اطلاعات رو یکجا به اکسل ارسال کنی
    در مورد کدهای ماژول ارسال فایل اکسل عنایت داشته باش در خطی که کد xlWSh.Range("A1:D1").Select درج شده D1 را با توجه به تعداد ستونهای جدول تغییر بده . در جدول فایل نمونه چون تعداد ستونها 4 تا میباشد آخرین ستون در فایل اکسل D1 میباشد و بفرض اگر تعداد ستون های جدول شما 6 تا باشد باید F1 رو جایگزین D1 نمائید .
    و اگر به فعال شدن شیت Dashboard در فایل اکسل نیاز نداری میتونید یک خط کد زیر رو از کدهای ماژول ارسال به اکسل حذف نمائید!

    ApXL.Worksheets("Dashboard").Activate
    سلام استاد بهرامی عزیز
    عید فطر رو به شما و خانواده محترم تبریک میگم
    من تعداد فیلد های جدولم زیاد هستن میشه به جای خود جدول یک کوئری بسازم آدرس اون رو بذارم؟
    من هرکاری کردم تمام اطلاعات رو به اکسل انتقال میده فیلتر رو انجام نمیده نمیدونم چرا!
    الان هم خونه نیستم مجبور شدم بیام شهرستان به محض اینکه برگردم دوباره تست می کنم اگه نشد نظر شما رو می پرسم.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Nader700 مشاهده تاپیک
    سلام استاد بهرامی عزیز
    عید فطر رو به شما و خانواده محترم تبریک میگم
    من تعداد فیلد های جدولم زیاد هستن میشه به جای خود جدول یک کوئری بسازم آدرس اون رو بذارم؟
    من هرکاری کردم تمام اطلاعات رو به اکسل انتقال میده فیلتر رو انجام نمیده نمیدونم چرا!
    الان هم خونه نیستم مجبور شدم بیام شهرستان به محض اینکه برگردم دوباره تست می کنم اگه نشد نظر شما رو می پرسم.
    سلام
    بنده هم متقابلاً عید سعید فطر رو به شما و خانواده محترم تبریک عرض میکنم . ان شاءالله عباداتتون مقبول درگاه خداوند مهربان قرار گرفته باشد
    ان شاءالله برگشتین بنده در خدمتتون هستم
    یا علی

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    بهتره برای سوال اخیرتون یک تاپیک جداگانه تحت عنوان ارسال اطلاعات فیلتر شده به اکسل ایجاد کنید ! چون عنوان این تاپیک (مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس ) با موضوع سوال اخیرتون ارتباطی نداره
    ان شاءالله در تاپیک جدید نمونه ای براتون ضمیمه میکنم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    بهتره برای سوال اخیرتون یک تاپیک جداگانه تحت عنوان ارسال اطلاعات فیلتر شده به اکسل ایجاد کنید ! چون عنوان این تاپیک (مشکل در افزودن اطلاعات به اکسس ) با موضوع سوال اخیرتون ارتباطی نداره
    ان شاءالله در تاپیک جدید نمونه ای براتون ضمیمه میکنم
    در این تاپیک که امروز ایجاد کرده ام یک نمونه ضمیمه کرده ام
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : شنبه 25 فروردین 1403 در 13:08 عصر

تاپیک های مشابه

  1. افزودن اطلاعات از فایل اکسل به اکسس
    نوشته شده توسط Nader700 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1402, 10:31 صبح
  2. سوال: افزودن رکورد در بانک اکسس
    نوشته شده توسط mreza_adeli58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 14:54 عصر
  3. افزودن همزمان چند رکورد به بانک اکسس
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1387, 15:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •