نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه از یک تیبل بکاپ بگیریم

  1. #1

    چگونه از یک تیبل بکاپ بگیریم

    SQL.Add('use [master] backup database [database name] to disk ='+QuotedStr(s));
    SQL.Add('with noformat, init , name = ''TEST-full database backup'', skip , norewind, nounload, stats=10 ');
    من با این کد از کل دیتا بیس بکاپ میگیرم حالا سوال اینجاست اگر بخواهم فقط از یک تیبل خاص بکاب بگیرم باید چکار کنم ؟ یعنی کل دیتابیس را نمیخاهم فقط از یک جدول بکاپ بگیرم

  2. #2

    نقل قول: چگونه از یک تیبل بکاپ بگیریم

    چه ربطی به دلفی داره؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: چگونه از یک تیبل بکاپ بگیریم

    باید با دستورات دلفی این کار انجام بشه
    یعنی از طریق دلفی 7 از یک تیبل از بانک اطلاعاتی sql بکاپ گرفته بشه و همچنین بکاپ گرفته شده ری استور بشه

  4. #4

    نقل قول: چگونه از یک تیبل بکاپ بگیریم

    ربطی به دلفی نداره دارید از دستورات اس کیو ال استفاده می کنید
    باید در تالار اس کیو ال پیگیری کنید
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1394, 16:54 عصر
  2. حرفه ای: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framework)
    نوشته شده توسط youngold در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 12:52 عصر
  3. پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 12:50 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 22 مرداد 1389, 22:44 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 خرداد 1387, 01:13 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •