نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رمزگذاری فایل های ویندوز با ابزار ویندوز و ایجاد کلید رمز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    رمزگذاری فایل های ویندوز با ابزار ویندوز و ایجاد کلید رمز

    سلام.

    1- برای رمزگذاری فایل در ویندوز 10 از این روش استفاده می کنم...


    01.png 02.png 03.png04.png 05.png

    ادامه در پست بعدی....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    نقل قول: رمزگذاری فایل های ویندوز با ابزار ویندوز و ایجاد کلید رمز

    ادامه پست اول....

    06.png

    با این مراحل فایل یا پوشه و فایلهی آن رمزگذاری می شوند.

    اما اگر کلید بازیابی رمزگذاری ذخیره سازی نشود فایل ها از دست می روند....

    برای ایجاد کلید بازیابی رمزگذاری این مراحل باید طی شود....

    بعد از مرحله سوم که برای رمزگذاری فایل استفاده شده ادامه می دهم ....

    07.png 08.png 09.png 10.png

    ادامه در پست بعد....
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 26 فروردین 1403 در 10:09 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    نقل قول: رمزگذاری فایل های ویندوز با ابزار ویندوز و ایجاد کلید رمز

    ادامه پست دوم ....

    11.png

    12.png

    15.png

    و اما من می خواهم با برنامه نویسی کلید بازیابی رمزگذاری ها (Certificate) را ایجاد کنم که کار را ساده کنم....

    سوال: این کار رو با چه دستوراتی می توان انجام داد؟

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 26 فروردین 1403 در 10:23 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    نقل قول: رمزگذاری فایل های ویندوز با ابزار ویندوز و ایجاد کلید رمز

    پیداش کردم.

    برای این کار نیاز به مرجع System.Security داریم:

    Imports System.Security.Cryptography.X509Certificates


    زمانی که فایل قفل یا رمزگذاری می شه طبق نام حساب کاربری فعلی Certificate در Store ایجاد و ذخیره سازی می شه:

    cert.png

    که با این دستور می شه اونرو بصورت Binary استخراج کرد و در نهایت یا بصورت فایل و یا در دیتابیس برای استفاده مجدد ذخیره سازی کرد:

    تابع ایجاد شده: که کدش رو از MSDN گیر آوردم:


    Private Shared Function GetCertificateFromStore(ByVal certName As String) As X509Certificate2
    ' Get the certificate store for the current user.
    Dim store As New X509Store(StoreLocation.CurrentUser)
    Try
    store.Open(OpenFlags.ReadOnly)


    ' Place all certificates in an X509Certificate2Collection object.
    Dim certCollection As X509Certificate2Collection = store.Certificates
    ' If using a certificate with a trusted root you do not need to FindByTimeValid, instead use:
    ' currentCerts.Find(X509FindType.FindBySubjectDistin guishedName, certName, true);
    Dim currentCerts As X509Certificate2Collection = certCollection.Find(X509FindType.FindByTimeValid, DateTime.Now, False)
    Dim signingCert As X509Certificate2Collection = currentCerts.Find(X509FindType.FindBySubjectDistin guishedName, certName, False)
    If signingCert.Count = 0 Then
    Return Nothing
    End If ' Return the first certificate in the collection, has the right name and is current.
    Return signingCert(0)
    Finally
    store.Close()
    End Try
    End Function 'GetCertificateFromStore


    و دستوری که برای استخراج اطلاعات Certificate ایجاد کردم....

    Dim CertName As String = String.Format("CN={0}", My.User.Name)
    Dim cert As X509Certificate2 = GetCertificateFromStore(CertName)
    Dim Bytes As Byte() = cert.Export(X509ContentType.Pfx, "2")
    Dim FileName As String = String.Format(".\{0}.pfx", My.User.Name.Replace("", "-"))
    IO.File.WriteAllBytes(FileName, Bytes)


    در مورد کاراییش توی یک حساب کاربری دیگه هنور تست نکردم. اگه مشکلی داشت تصحیح خواهم کرد اِن شاء الله....
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 26 فروردین 1403 در 17:15 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    نقل قول: رمزگذاری فایل های ویندوز با ابزار ویندوز و ایجاد کلید رمز

    من برای اینکه تست کنم با رمزگذاری فایل Certificate با چه نامی ایجاد می شه همه Certificate ها رو از Store --> Personal حذف کردم ولی وقتی خواستم Backup بگیرم خطا ارسال کرد.

    برای رفع خطا Backup که از قبل داشتم رو اجرا کردم و گزینه استفاده برای Backup رو هم براش فعال کردم درست شد:

    cert2.png

    اما نامی که ذخیره سازی شد فقط نام حساب کاربری بود و نام Computer قبلش نبود، یعنی بصورت پیش فرض به این صورت در Store موجود هست.

    بنابراین دستور رو برای دریافت نام حساب کاربری به اینصورت تغییر دادم:

    Dim CertName As String = String.Format("CN={0}", My.User.Name.Split("")(1))
    Dim cert As X509Certificate2 = GetCertificateFromStore(CertName)


    توی تابع Split از (\) Back Slash استفاده شده که این سایت حذفش می کنه.

    البته از این دستور هم می شه استفاده کرد:

    System.Environment.UserName
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 26 فروردین 1403 در 17:39 عصر

تاپیک های مشابه

  1. اختصاص آدرس IP از طریق DHCP به کلاینت های حاوی ویندوز 7 و ویندوز 10 بوسیله Vendor Class
    نوشته شده توسط Softprog در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1398, 09:30 صبح
  2. حرفه ای: آموزش حل مشکل نصب ویندوز سرور 2012 و ویندوز 8 بر روی PC ،VirtualBoxو VMware Workstation
    نوشته شده توسط twinkle در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 تیر 1395, 18:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •