نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطا هنگام وارد کردن کدنویسی در کنترل سورس تکس باکس در اکسس

  1. #1

    Post خطا هنگام وارد کردن کدنویسی در کنترل سورس تکس باکس در اکسس

    سلام به همه اساتید عزیز
    من یک مشکل دارم اینه که هر کدی رو که بخوام در کنترل سورس هر تکس باکس وارد کنم بهم ارورهای زیر رو نشون میده نمیدونم مشکلش چیه
    من کد مربوطه رو هم اینجا میذارم
    = DLookup("text_detail", "Tbl_Text", "[text_no]=Int((70 * Rnd) + 1)")
    کد بالا که به شکل کامل تر در خاصیت On Load فرم قرار داره میاد به صورت تصادفی جملاتی رو وقتی فرم باز و بسته میشه به کاربر نشون میده
    Txt_Random = DLookup("text_detail", "Tbl_Text", "[text_no]=Int((70 * Rnd) + 1)")

    حالا من اومدم و کادر اکسس رو مخفی کردم و وقتی دکمه خروج از اکسس رو میزنم کل فایل بسته میشه و وقتی دوباره باز میکنم همون جمله قبل رو نشون میده و جمله جدید رو نشون نمیده
    من خواستم در خاصیت کنترل سورس تکس باکس کد رو بنویسم که ارور های زیر رو نشون میده
    ممنون میشم دوستان راهنمایی و یک راه کار به بنده ارائه بدهند .
    e9.jpge10.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    810

    نقل قول: خطا هنگام وارد کردن کدنویسی در کنترل سورس تکس باکس در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Nader700 مشاهده تاپیک
    سلام به همه اساتید عزیز
    من یک مشکل دارم اینه که هر کدی رو که بخوام در کنترل سورس هر تکس باکس وارد کنم بهم ارورهای زیر رو نشون میده نمیدونم مشکلش چیه
    .
    e9.jpge10.jpg
    سلام
    وقت بخیر!
    در کد فوق بجای علامت کاما ( , ) از علامت علامت سمی کالن ( ; ) استفاده کن !
    بصورت زیر:

    =DLookUp("text_detail";"Tbl_Text";"[text_no]=Int((70 * Rnd) + 1)")

  3. #3

    نقل قول: خطا هنگام وارد کردن کدنویسی در کنترل سورس تکس باکس در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    وقت بخیر!
    در کد فوق بجای علامت کاما ( , ) از علامت علامت سمی کالن ( ; ) استفاده کن !
    بصورت زیر:

    =DLookUp("text_detail";"Tbl_Text";"[text_no]=Int((70 * Rnd) + 1)")
    سلام استاد عزیز
    من حتی سیمی کالن هم میذارم همون خطا رو نشون میده نمیدونم مشکلش چیه
    من یک نمونه پیوست می کنم لطف کنید ببینید مشکلش چیه
    اگه از این راه که کد رو وارد کنترل سورس تکس باکس بذارم نشد . یه راه کار دیگه بهم بگید که چیکار کنم
    الان در فایل پیوستی در فرم اصلی در قسمت On Load فرم کد بالا وارد شده که وقتی در حالت عادی اکسس پنجره فرم اصلی بسته و دوباره باز بشه جلات به صورت تصادفی نمایش میده
    ولی وقتی من پنجره اکسس رو مخفی می کنم و روی دکمه خروج میزنم کل اکسس بسته میشه و دوباره اون رو باز می کنم جملات تغییری پیدا نمیکنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید که کد داخل On Load باید تغییر کنه یا کد خروج از نرم افزار باید تغییر کنه که جملات تصادفی رو نشون بده ممنون می شم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip pu.zip‏ (68.7 کیلوبایت, 5 دیدار)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    810

    نقل قول: خطا هنگام وارد کردن کدنویسی در کنترل سورس تکس باکس در اکسس

    سلام
    کد زیر رو در تکست اول قرار داده ای که نه نام جدول مربوطه در این کد قید شده نه فیلدهای آن

    =DLookUp("Reminder_description";"tbl_reminder";"[reminder_date]=slash(shamsi())")

    برای نمایش تصادفی هم از یک تابع استفاده کرده ام
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar pu1.rar‏ (59.6 کیلوبایت, 6 دیدار)

  5. #5

    نقل قول: خطا هنگام وارد کردن کدنویسی در کنترل سورس تکس باکس در اکسس

    [QUOTE=eb_1345;2467868]سلام
    کد زیر رو در تکست اول قرار داده ای که نه نام جدول مربوطه در این کد قید شده نه فیلدهای آن

    =DLookUp("Reminder_description";"tbl_reminder";"[reminder_date]=slash(shamsi())")


    سلام استاد عزیز ممنون و سپاسگزارم
    ببخشید من اون نمونه رو خدمتتون پیوست کردم اون دوتا فیلد اولی منظورم نبود الان فایل رو اصلاح کردم و فقط اون قسمت نمایش جملات قصار کار دارم
    شما لطف کنید چک کنید ببینید کد زیر میشه در کنترل سورس تکس باکس وارد کرد یا خیر؟

    =DLookUp("text_detail";"Tbl_Text";"[text_no]=Int((70 * Rnd) + 1)")


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip pu2.zip‏ (59.3 کیلوبایت, 1 دیدار)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    810

    نقل قول: خطا هنگام وارد کردن کدنویسی در کنترل سورس تکس باکس در اکسس

    ظاهراً در کد فوق با توجه به ثابت بودن عدد 70 عمل تغییر جمله در هنگام لود شدن فرم در حالت مخفی صورت نمی گیره . بخاطر همین اومدم بجای عدد 70 عدد ثانیه که در تکست باکس مخفی شده درج شده قرار دادم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar pu3.rar‏ (49.1 کیلوبایت, 14 دیدار)

  7. #7

    نقل قول: خطا هنگام وارد کردن کدنویسی در کنترل سورس تکس باکس در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    کد زیر رو در تکست اول قرار داده ای که نه نام جدول مربوطه در این کد قید شده نه فیلدهای آن

    =DLookUp("Reminder_description";"tbl_reminder";"[reminder_date]=slash(shamsi())")


    برای نمایش تصادفی هم از یک تابع استفاده کرده ام

    استاد عزیز ببخشید در فایل پیوستی تاپیک 4 شما در خاصیت Timer Interval مقدار 1000 رو قرار دادین بعد در خاصیت On Load فرم کد زیر رو قرار دادین

    sql = "SELECT TOP 1 Tbl_Text.Text_No, Tbl_Text.Text_Detail FROM Tbl_Text ORDER BY Rnd(-(30*Text_No)*Time())"

    که اومدین
    Rnd(-(30*Text_No) در Time ضرب کردین .
    من تعداد 100 تا جمله دارم آیا باید به جای عدد 30 عدد 100 رو قرار بدم ؟
    در خاصیت Timer Interval مقدار 1000 رو قرار دادین منظورتون چیه و من چه عددی قرار بدم ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    810

    نقل قول: خطا هنگام وارد کردن کدنویسی در کنترل سورس تکس باکس در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Nader700 مشاهده تاپیک
    استاد عزیز ببخشید در فایل پیوستی تاپیک 4 شما در خاصیت Timer Interval مقدار 1000 رو قرار دادین بعد در خاصیت On Load فرم کد زیر رو قرار دادین

    sql = "SELECT TOP 1 Tbl_Text.Text_No, Tbl_Text.Text_Detail FROM Tbl_Text ORDER BY Rnd(-(30*Text_No)*Time())"

    که اومدین
    Rnd(-(30*Text_No) در Time ضرب کردین .
    من تعداد 100 تا جمله دارم آیا باید به جای عدد 30 عدد 100 رو قرار بدم ؟
    در خاصیت Timer Interval مقدار 1000 رو قرار دادین منظورتون چیه و من چه عددی قرار بدم ؟
    بله بجای عدد 30 تعداد کل رکوردها رو قرار بده
    مقدار Timer Interval هم به این موضوع ارتباطی نداره .حذفش کن!

  9. #9

    نقل قول: خطا هنگام وارد کردن کدنویسی در کنترل سورس تکس باکس در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    بله بجای عدد 30 تعداد کل رکوردها رو قرار بده
    مقدار Timer Interval هم به این موضوع ارتباطی نداره .حذفش کن!
    سلام استاد عزیز خیلی ممنونم
    موفق و سلامت باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال- نحوه ی کد نویسی در فلیدهای فرم-اکسس
    نوشته شده توسط golabeton در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1391, 12:14 عصر
  2. سوال: سوال درباره برنامه نویسی برای اکسس با vba
    نوشته شده توسط mi_1501040 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1391, 14:32 عصر
  3. سوال: یه سوال در مورد کدنویسی دراکسس
    نوشته شده توسط aimaz57 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 فروردین 1389, 07:30 صبح
  4. سوال: یه سوال در مورد کدنویسی دراکسس
    نوشته شده توسط aimaz57 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 فروردین 1389, 08:34 صبح
  5. سوال: سوال در مورد VBA نویسی در اکسس است
    نوشته شده توسط bornanejat در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1387, 23:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •