نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نمایش پسورد به صورت ستاره در ++C

  1. #1

    نمایش پسورد به صورت ستاره در ++C

    سلام بر همه اساتید
    این مسئله برام خیلی مهمه چون از خیلی وقت پیش پروژه آخر ترمو شروع کردم حالا که تموم شده، فقط این مونده:
    میخوام وقتی اول برنامه پسورد وارد می کنیم کاراکتر هاش به صورت * نمایش داده بشه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza643
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    روی زمین
    پست
    368
    از چه ابزاری استفاده میکنی برای گرفتن پسورد.textbox ؟

  3. #3
    واسه گرفتن ورودی از getch() استفاده کن تو یه حلقه.زیرش یه cout<<"*"; قرار بده.البته اگه امنیت برنامت کشکی :)و تو محیط dos سیر میکنی!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار american_iran2006
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    209

    Wink سلام دوست من

    نقل قول نوشته شده توسط galaxy.ice مشاهده تاپیک
    واسه گرفتن ورودی از getch() استفاده کن تو یه حلقه.زیرش یه cout<<"*"; قرار بده.البته اگه امنیت برنامت کشکی :)و تو محیط dos سیر میکنی!

    فکر نمی کنم که تو کنسول باشه چون اونجا اصلا ستاره بی معنی هستش

    محیط ایشون باید ویژوال باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza643
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    روی زمین
    پست
    368
    H_T_O_A عزیر ببین شما این کار رو بکن یه آرایه درست کن با طول مثلا 20 و هر چیزی رو که از کاربر گرفتی بریز توی اون آرایه بعد که ورودی اطلاعات تموم شد ببین چند تا از خونه های آرایه پر شده مثلا 12 تا از اونها پر شده حالا شما روی صفحه 12 تا ستاره چاپ کن یا اینکه اگر میخوای فوری باشه ورودی کاربر رو بریز تو آرایه و همون موقع هم یک ستاره روی صفحه چاپ کن بعد هم که گرفتن پسورد تموم شد مقدار پسورد رو توی یک فایل ذخیره کن.
    اگر متوجه نشدی یا مشکلی داشتی بگو تا توضیح بیشتری بدم یا اگر خواستی یه برنامه نمونه برات میل کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار american_iran2006
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    209

    سلام دوست من

    سلام رفیق :::

    من یه سورس می زارم برات اما تو محیط کنسوله

    یه پسورده 10 تایی می گیره

    سعی من در این بوده که فقط نمایش ستاره رو به جای کلمه بهت نشون بدم


    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::

    هر کجا هستم باشم آسمان ماله من است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar a.rar‏ (227 بایت, 29 دیدار)

  7. #7

    Smile نوشتن رمز بصورت ستاره !

    شکل کلی به این صورت است:

    ch=getch();
    cout<<"\b"<<"*";


  8. #8
    بهتزین راه اینه که با ()getch بگیری و بلافاصله ("*")printf بکنی./

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alireza643
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    روی زمین
    پست
    368
    دوستان سوال این نیست که همیشه به جای همه کاراکترها ستاره تو خروجی چاپ کنیم مسئله نمایش پسورد به صورت ستاره است.

  10. #10
    ببین به نظر من یک ارایه بذار از جنس کراکتر و درون یک حلقه ی وایل حروف پسورد و بگیر و به ازای هر کراکتر یک ستاره چاپ کن کار خیلی راحتی از چند روش می شه استفاده کرد اگه خواستی بگوو برات بذارم یا فایلتو بذار تا در اسرع وقت برات درست کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •