نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه ایجاد scrollbar عمودی برای panel یا table

  1. #1

    Post نحوه ایجاد scrollbar عمودی برای panel یا table

    سلام دوستان
    چه جوری میشه به یک panel و یا به یکی از td های جدول scrollbar عمودی داد ؟؟؟
    خیلی کارم گیره اگه کسی می دونه لطفا کمکم کنه !!!
    با تشکر

  2. #2
    اگر از ویژوال استودیو استفاده میکنید به properties کنترل (panel ) بروید و مقدار Scrollbars رو به vertical تغییر دهید یا کد زیر را در قسمت سورس کنترل قرار دهید »:

    "ScrollBars="Vertical

  3. #3
    thanks a lot

  4. #4
    حالا اگر بخوایم یک scroll گرافیکی رو که تو سایت ها زیاده به کنترل پنل نسبت بدیم تا به جای استفاده از اسکرول پیش فرض از این اسکرول جدید استفاده کنه چه کار باید بکنیم؟؟
    با تشکر

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ایران - آبادان
    سن
    31
    پست
    4

    نقل قول: نحوه ایجاد scrollbar عمودی برای panel یا table

    حدود 6 ساعت دریم ویور و فرونت پیج رو گشتم اما جواب سوال رو پیدا نکردم
    من یه وبی دارم میسازم که به چند قسمت تبدیلش کردم.

    درقسمت پایین بنر وب که مقالات در اونجا نوشته میشه من یک بکگراند با فرمت جیف واسش نهادم
    حالا وقتی یکم مقالم طولانی میشه عکسه هم دوتا میشه و هرچی طولانی تر بیشتر!
    نمیدونم چکار کنم . فکرشو کردم اگه من کنار این قسمت از صفحه اسکرول بار بزارم به طوری که وقتی اونو به حرکت در میارم فقط متنها تکون بخورن درست میشه اما هرچی گشتم پیدا نکردم
    اگه کسی کدشو به صورت اچ تی ام ال یا جاوا و به صورت کامل اینجا بزاره ممنون میشم

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار alishirazi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    36
    پست
    52

    نقل قول: نحوه ایجاد scrollbar عمودی برای panel یا table

    ببین نمی تونی scroll خاصی نسبت بدی به panel.
    باید برای panelات CssClass درست کنی و توی CssClass به Scroll شکل و قیافه مورد نظرتو بدی.
    یک سری style برای scroll هست که set کنی.
    مثلا :
    scrollbar-face-color: #E9E9E9;
    scrollbar-highlight-color: white;
    scrollbar-shadow-color: #E9E9E9;
    scrollbar-3dlight-color: #DBDBDB;
    scrollbar-arrow-color: #787878;
    scrollbar-track-color: #F5F5F5;
    scrollbar-darkshadow-color: #AEAEAE;

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ایران - آبادان
    سن
    31
    پست
    4

    نقل قول: نحوه ایجاد scrollbar عمودی برای panel یا table

    دستت درد نکنه اما جواب سوالمو توی سایتای خارجی پیدا کردم امتحان هم کردم جواب داد یعنی وقتی اسکرول بار رو تکون میدادی بکگراند اون قسمت از تیبل ثابت میموند اما متنها تکون میخوردند
    اینم کدش:
    <tr> 
    <td style="width: 400px;">
    <div style="overflow:auto; width:400px; height: 200px;">
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Phasellus facilisis, risus at tempor volutpat, eros nulla malesuada augue, vitae consectetuer quam quam eu nibh. Suspendisse laoreet dignissim neque. Sed semper. Nullam facilisis. Nam tristique sapien. Sed turpis justo, lobortis sit amet, posuere at, tristique id, nunc. Vestibulum rutrum dui at lectus. Sed enim. Ut eros eros, pulvinar a, vestibulum sit amet, ornare ac, eros. Suspendisse imperdiet.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Phasellus facilisis, risus at tempor volutpat, eros nulla malesuada augue, vitae consectetuer quam quam eu nibh. Suspendisse laoreet dignissim neque. Sed semper. Nullam facilisis. Nam tristique sapien. Sed turpis justo, lobortis sit amet, posuere at, tristique id, nunc. Vestibulum rutrum dui at lectus. Sed enim. Ut eros eros, pulvinar a, vestibulum sit amet, ornare ac, eros. Suspendisse imperdiet.
    </div>
    </td>
    <td style="width: 400px;"></td>
    </tr>

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار alishirazi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    36
    پست
    52

    نقل قول: نحوه ایجاد scrollbar عمودی برای panel یا table

    اها خب من منظورتو نفهمیده بودم...
    به هر حال خدارو شکر

  9. #9

    نقل قول: نحوه ایجاد scrollbar عمودی برای panel یا table

    سلام نحوه ایجاد scrollbar عمودی برای panel یا table در برنامه سی شارپ چطوره بگین ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. Scrollbar در فرم
    نوشته شده توسط Pioneers در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 خرداد 1386, 23:28 عصر
  2. مخفی کردن ScrollBar یک کنترل
    نوشته شده توسط alibeirami در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1385, 08:04 صبح
  3. حذف scrollbar افقی ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1385, 07:20 صبح
  4. ScrollBar گرافیکی
    نوشته شده توسط Mahdi-563 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1384, 11:40 صبح
  5. Scrollbar
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1382, 11:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •