نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: دستور Response.Redirect باز شدن در صفحه در پنجره ی جدید؟؟؟

  1. #1

    دستور Response.Redirect باز شدن در صفحه در پنجره ی جدید؟؟؟

    سلام بچه ها. خسته نباشید.
    من یک سوال داشتم در مورد دستور Response.Redirect
    من میخوام وقتی که این دستور اجرا میشه و به صفحه ی جدید برنامه میریم، این صفحه ی جدید در یک پنجره جدید باز بشه.( مثل اینکه از هایبرلینک استفاده کنیم و خاصیت target اونو blank_ بزاریم).
    اگه این دستور چنین امکانی نداره یک راه جدید جلو پای من بزارید. از همه ممنونم.

  2. #2
    میتونی از دستور زیر که یک کد جاوا اسکریپت هست در response.redirect استفاده کنی تا به یک صفحه خالی منتقل بشه :

    Response.Redirect("<script language=javascript>window.open (sSelectedLink.aspx', 'newwindow', 'height=250, width=250, top=250, left=250, toolbar=no, menubar=no, scrollbars=no, resizable=no,location=no, status=no');</script>")

    البته بعضی از خصوصیت های بالا رو میتونید حذف کنید مثل toolbar یا menubar و ...

  3. #3
    واقعا ممنونم دوست عزیز.
    اما من این دستورو که در سی شارپ به کار گرفتم، نتونستم جوابی بگیرم. من در حال طراحی یک سایت در سی شارپ هستم و از مبتدیان این کار. میتونم خواهش کنم که این دستورو با یک "مثال" نشون بدید؟
    و اینکه ایا برای استفاده از جاوا اسکریپت در سی شارپ نیاز به انجام دادن کارهایی مقدماتی هست یا نه؟
    بازم ممنونم.

  4. #4
    دستور زیر صد در صد جواب میده :

    ("<response.write("<script language='javascript'>window.open('blahblah.aspx') ;</script

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار nPad.Net
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    56

    نقل قول: دستور Response.Redirect باز شدن در صفحه در پنجره ی جدید؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط rtech مشاهده تاپیک
    دستور زیر صد در صد جواب میده :

    ("<response.write("<script language='javascript'>window.open('blahblah.aspx') ;</script
    با تشکر از rtech. با این کار parenet Page مون یه بار PostBack میشه برا همین واسه
    userfriendly کردن صفحه می تونید از کد زیر استفاده کنید:

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head id="Head1" runat="server">
    <title>Passing Parameters between pages</title>
    <script type="text/javascript" language="javascript">
    function PassValue() {
    var paramVal = "Hello ASPNET";
    window.open("Default2.aspx?id=" + paramVal);
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <asp:Button ID="Button1" runat="server" Text="Button" OnClientClick="PassValue();" />
    </form>
    </body>
    </html>


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : جمعه 21 اسفند 1388 در 14:00 عصر دلیل: لطفا برای خوانایی بیشتر کدها، از syntax Hilighter استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: دستور Response.Redirect باز شدن در صفحه در پنجره ی جدید؟؟؟


    ClientScript.RegisterClientScriptBlock(this.GetTyp e(), "myPopupWindow", "Window.Open('~/yourPage.aspx')", true);

  7. #7

    نقل قول: دستور Response.Redirect باز شدن در صفحه در پنجره ی جدید؟؟؟

    دوستان
    راه حل های شما درست است و صفحه بعدی را در یک صفحه جدید باز میکند
    اما اگر بخواهیم صفحه جدید دارای منو و تولبار نباشد با خصوصیات دیگری داشته باشد چه باید کرد؟

    ممنون / الهام

  8. #8

    نقل قول: دستور Response.Redirect باز شدن در صفحه در پنجره ی جدید؟؟؟

    function popupwnd(url, toolbar, menubar, locationbar, resize, scrollbars, statusbar, left, top, width, height)
    {
    var popupwindow = this.open(url, '', 'toolbar=' + toolbar + ',menubar=' + menubar + ',location=' + locationbar + ',scrollbars=' + scrollbars + ',resizable=' + resize + ',status=' + statusbar + ',left=' + left + ',top=' + top + ',width=' + width + ',height=' + height);
    }


    به طور مثال برای تگ a :
    <a href="javascript:popupwnd('http://www.barnamenevis.org','no','yes','no','no','no','n  o','200','200','500','500')">TEST</a>

    در این مثال در صفحه pop up سایت برنامه نویس نشان داده میشود و فقط منو دارد و بخیه خصوصیت ها را ندارد.
    به ترتیب اگر No ها را Yes کنید خصوصیت ها فعال میشوند.

  9. #9

    نقل قول: دستور Response.Redirect باز شدن در صفحه در پنجره ی جدید؟؟؟

    متشکر اما من باید دستور رو در قسمت Response.Redirect به کار ببرم . چه طوری میتونم؟ من یک Gridview دارم که میخوام وقتی روی دکمه توضیحات کلیک میشه صفحه بعدی در یک صفحه جدید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300

    نقل قول: دستور Response.Redirect باز شدن در صفحه در پنجره ی جدید؟؟؟

    دوست عزیز اگر دقت کنی همه روش های بالا داره دارن از جاوا اسکریپت و دستور windows.open استفاده میکنن.
    در این هم لینک هم توضیج کامل همراه با مثال داده شده:

    http://www.pageresource.com/jscript/jwinopen.htm

    موفق باشی

  11. #11

    نقل قول: دستور Response.Redirect باز شدن در صفحه در پنجره ی جدید؟؟؟

    اين لينك رو هم دنبال كنيد :

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=190638&highlight=%D9%85%D9%86%D8% A8%D8%B9


    كلاس كمكي خوبي هست كه اميدوارم بدردتون بخوره

  12. #12

    نقل قول: دستور Response.Redirect باز شدن در صفحه در پنجره ی جدید؟؟؟

    بهترین روش :
    در کد html صفحتون کد جاوا اسکریپت زیر را اضافه کنید :
    <script type="text/javascript">
    <!--
    function redirectToNewPage()
    {
    var formElementArray = document.getElementsByTagName('form');
    if ( formElementArray.length > 0 )
    {
    var formElement = formElementArray[0];
    formElement.target ='_blank';
    }
    return true;
    }
    // -->
    </script>


    سپس در کد لود صفحتون این کد را وارد کنید :
      Me.Button1.Attributes.Add("onclick", "return redirectToNewPage();")


    بعد حالا داخا دکمه آدرس را بدهیند :

     this.Response.Redirect("Page2.aspx");


    این بهترین روش هست که نیاز به کلی دنگ و فنگ و هزارتا مشکل نداره....خودم توی یه سایت خارجی پیداش کردم....

تاپیک های مشابه

  1. مشکل AJAX با response.redirect
    نوشته شده توسط el_abdollahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 18:18 عصر
  2. استفاده از response.redirect در windows 2003
    نوشته شده توسط mohsen_e در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 14:01 عصر
  3. مشکل در Response.redirect
    نوشته شده توسط H_Ghaffarian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1384, 14:07 عصر
  4. Response.Redirect
    نوشته شده توسط Rambod در بخش Classic ASP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1383, 15:22 عصر
  5. خطا در استفاده از response.Redirect در asp
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 12:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •